Προσλήψεις σε εταιρείες, δήμους και εφορείες

Πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις, δήμοι της χώρας αλλά και Εφορείες Αρχαιοτήτων αποφάσισαν να προσλάβουν νέους εργαζομένους το επόμενο χρονικό διάστημα. Διάβασε την λίστα με τις νέες προσλήψεις που συγκέντρωσε το jobstoday.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ “ΜΕΤΑδραση”

Στην “ΜΕΤΑδραση” θα προσληφθεί άμεσα ένας ψυχολόγος στην Θεσσαλονίκη και ένας στα Ιωάννινα. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτή την θέση εργασίας, πρέπει να στείλει το βιογραφικό του στο email hr@metadrasi.org με τίτλο “ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ” ή “ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ” μέχρι τις 28 Απριλίου 2021. Για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε εδώ.

ΝΕΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

Ψυχολόγο για την Λέσβο αναζητά και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες“. Εάν διαθέτεις πτυχίο ψυχολογίας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, επαγγελματική εμπειρία ενός έτους, γνωρίζεις άριστα αγγλικά και Η/Υ, υπέβαλε το βιογραφικό σου εδώ έως τις 30 Απριλίου 2021.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Νέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβουν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ο “ΑΒ Βασιλόπουλος“, το “My Market” και το “Lidl“. Κάνε “κλικ” στις επίσημες ιστοσελίδες τους για να μάθεις τις θέσεις εργασίας και τα απαιτούμενα προσόντα και στείλε το βιογραφικό σου. Στον όμιλο εταιριών “Druckfarben Hellas S.A.” θα προσληφθεί ένας χημικός, ένας βοηθός χημείου και ένα στέλεχος για το γραφείο κίνησης. Στείλε το βιογραφικό σου και μια συνοδευτική επιστολή στο email hr@druckarben.gr εάν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις εκεί.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “WATT + VOLT

Η εταιρεία “Παπουτσάνης” αναζητά έναν Accounting Assistant για να ελέγχει, να καταχωρεί, να αρχειοθετεί παραστατικά, τιμολόγια και λογιστικά έγγραφα καθώς και να ενημερώνει και να ελέγχει τις καρτέλες πελατών και προμηθευτών. Εάν θέλεις αυτή την θέση εργασίας, στείλε βιογραφικό εδώ. Νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν και στην εταιρεία “WATT+ VOLT“. Έλεγξε τις εδώ και στείλε βιογραφικό, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάποια από αυτές.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “GOLDAIR”, ΣΤΗΝ “BRINKS HELLAS” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “AFFIDEA

Στον όμιλο εταιρειών “Goldair Group” που αντιπροσωπεύει αεροπορικές εταιρείες, θα προσληφθούν φορτοεκφορτωτές αεροσκαφών, υπάλληλοι εποπτείας, συνοδός εδάφους, χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων κλπ. Για να δεις αναλυτικά τις θέσεις εργασίας, μπες εδώ. Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην εταιρεία “Brinks Hellas” και στην εταιρεία “Affidea” που παρέχει υπηρεσίες υγείας. Σε περίπτωση που επιθυμείς να προσληφθείς σε κάποια από τις δύο επιχειρήσεις, δες εδώ και εδώ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ “INTERSPORT”, ΣΤΟΙΚΕΑ“,  “ΟΠΑΠΚAI ΣΤΗΝΑEGEAN”

Η “Intersport” και το “ΙΚΕΑ” εκπροσωπούνται από τον όμιλο εταιριών “FOURLIS” και αναζητούν νέο προσωπικό. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, κάνε κλικ εδώ και στείλε το βιογραφικό σου. Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν και στον “ΟΠΑΠ” την εταιρεία τυχερών παιγνίων. Εδώ θα διαβάσεις τις ειδικότητες που αναζητούνται. Ένα άτομο για το τηλεφωνικό κέντρο στην Κηφισιά θα προσλάβει η αεροπορική εταιρεία “Aegean Airlines“. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ, να γνωρίζει άριστα αγγλικά, ρουμανικά και Η/Υ. Κάνε αίτηση εδώ, εάν σε ενδιαφέρει αυτή η θέση εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ “VODAFONE

Ειδικούς τεχνολογίας επιθυμεί να προσλάβει η “Vodafone” σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στο site θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις νέες θέσεις εργασίας. Επίσης, εργαζομένους στην Αθήνα και στην Πάτρα αναζητούν τα καφεκοπτεία “Coffee Island“, η εταιρεία βιοτεχνολογίας “Roche” καθώς και τα καταστήματα παιχνιδιών “Μουστάκας“.

10 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δέκα νέα άτομα θα προσληφθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Οι υποψήφιοι για την θέση πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο email efamag@culture.gr. Αναλυτικά πληροφορίες για τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα θα διαβάσεις στην προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Τέσσερα άτομα θα προσληφθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας και έξι άτομα στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων. Ακόμα, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου θα προσληφθούν συνολικά 160 άτομα με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Στις προκηρύξεις εδώ και εδώ θα δεις τις ειδικότητες που αναζητούνται για πρόσληψη.

Τέλος, 12 υδρονομείς θα προσληφθούν στον δήμο Σοφάδων, 15 υδρονομείς στην Καρδίτσα και ένας υδρονομέας στο δήμο Ιεράπετρας. Διάβασε προσεκτικά τις προκηρύξεις και στείλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ίσως τις επόμενες ημέρες να είσαι ένας από τους προσληφθέντες.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση