Δημόσιος τομέας: Νέες θέσεις εργασίας | jobstoday.gr

Δημόσιος τομέας: Νέες θέσεις εργασίας

Εάν απολύθηκες τον προηγούμενο μήνα από μια δουλειά που αγαπούσες, ο ερχομός του νέου μήνα, ίσως σου επιφυλάσσει μια όμορφη έκπληξη: την εύρεση μιας καλύτερης εργασίας. Γι αυτό το λόγο, δεν πρέπει να χάνεις λεπτό από την αναζήτηση. Έλεγξε τις παρακάτω νέες προσλήψεις που ανακοινώθηκαν στο δημόσιο τομέα και κατέθεσε άμεσα όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

 50 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

50 νέες προσλήψεις τακτικού προσωπικού θα υπάρξουν στο Υπουργείο Εξωτερικών. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 32 άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για τον τομέα του διοικητικού προξενικού, 9 άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τον τομέα της διοικητικής και λογιστικής υποστήριξης και 9 άτομα υποχρεωτικής εκπαίδευσης για τον τομέα των επιμελητών. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις προαναφερόμενες θέσεις εργασίας, πρέπει να προμηθευτείς ηλεκτρονικό παράβολο ύψους 3 € και να συμπληρώσεις αίτηση στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 5 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 14:00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εάν είσαι παιδίατρος και κάτοχος μεταπτυχιακού ή βιολόγος με μεταπτυχιακό, ίσως προσληφθείς στο πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου αυτή την περίοδο αναζητά νέους συνεργάτες για την υλοποίηση ενός έργου. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και μπορείς να ενημερωθείς περισσότερο εδώ.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εάν είσαι ειδικευόμενος γιατρός ρευματολογίας, έλεγξε αυτή την προκήρυξη. Το “Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών” πλέον χορηγεί χρόνο άσκησης στην συγκεκριμένη ειδικότητα και θα κάνει κλήρωση για να δεχθεί έναν ειδικευόμενο γιατρό. Για να συμμετάσχεις στην κλήρωση, θα πρέπει να:

  • να μη έχεις διοριστεί σε άλλο νοσοκομείο και
  • να έχεις πραγματοποιήσει δύο χρόνια άσκησης της Εσωτερικής Παθολογίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται από τις 4/5 έως 17/5/2021.
9 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Στην Εθνική Πινακοθήκη και στο Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου θα γίνουν 9 προσλήψεις ημερήσιων φυλάκων και 3 προσλήψεις νυχτοφυλάκων. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να προσληφθείς, στείλε συστημένα συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στην διεύθυνση “Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, Άλσος Ελληνικού Στρατού, Τ.Κ.11525”. Εδώ θα μάθεις τα απαιτούμενα προσόντα που χρειάζεται να έχουν οι υποψήφιοι γι αυτές τις θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δύο απόφοιτοι Λυκείου θα προσληφθούν στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων “Διόφαντος” στην Πάτρα και στο δήμο της Κατερίνης άμεσα θα υπάρξει μία πρόσληψη παθολόγου, ενός νοσηλευτή και ενός γραμματέα. Διαβάζοντας την προκήρυξη, θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

Μέχρι την Παρασκευή 7 Μαΐου μπορείς να υποβάλεις αίτηση στον δήμο Δωρίδας, εάν ενδιαφέρεσαι να προσληφθείς ως υδρονομέας.  Νέες προσλήψεις υδρονομέων θα υπάρξουν στον δήμο ΆργουςΜυκηνών αλλά και στον δήμο Αλμωπίας. Διάβασε προσεκτικά τις προκηρύξεις και στείλε αιτήσεις για να προσληφθείς σε κάποια από αυτές τις θέσεις εργασίας. Οκτώ υδρονομείς θα προσληφθούν και στον Κίσσαμο. Μία καθαρίστρια θα προσληφθεί στον Δομοκό και οι αιτήσεις για την θέση γίνονται δεκτές μέχρι τις 12/5/2021.

87 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Ο δήμος Χαλκηδόνος επιθυμεί να προσλάβει δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και τρεις ναυαγοσώστες, ενώ 20 εργάτες γενικών καθηκόντων θα προσληφθούν στον δήμο Πηνειού. Στο Μουσείο Ακρόπολης θα γίνουν 87 καινούριες προσλήψεις. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του προσωπικού ασφαλείας θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ειδικότητας “φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων” και να γνωρίζουν καλά αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά. Εάν διαθέτεις αυτά, συμπλήρωσε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και υπέβαλε το μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο πρωτόκολλο του μουσείου.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας θα υπάρξουν έξι νέες προσλήψεις ημερησίων φυλάκων, δύο νυχτερινών φυλάκων και δύο ατόμων για την καθαριότητα. Οι ενδιαφερόμενοι για την πρόσληψη, θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο email efamag@culture.gr. Ακόμη, στο Μαρούσι θα προσληφθούν τρεις κοινωνικοί λειτουργοί και ένας ψυχολόγος και στην Κηφισιά θα υπάρξουν προσλήψεις 11 νέων εργαζομένων.

Τέλος, έξι άτομα υποχρεωτικής εκπαίδευσης θα προσληφθούν ως πυροφύλακες στον δήμο Ωραιοκάστρου, ενώ μέχρι τις 6/5 μπορείς να στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον Δήμο Νάουσας για να πάρεις την θέση του οικοδόμου.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση