Νέες προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Ο δεύτερος μήνας του 2021 ξεκίνησε πολύ ευοίωνα καθώς προκηρύχθηκαν πολλές νέες θέσεις εργασίας. Εάν το 2020 δεν σε βοήθησε ιδιαίτερα στο να προσληφθείς σε μια δουλειά που σου αρέσει, διάβασε τις νέες αγγελίες εργασίας που αναρτήθηκαν αυτή την εβδομάδα. Ίσως σύντομα αποκτήσεις την κατάλληλη θέση εργασίας για σένα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τέσσερα άτομα θα προσληφθούν άμεσα στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Μαρκοπούλου Αττικής. Εάν είσαι καθηγητής τρομπονίου, φλάουτου, τρομπέτας ή κρουστών, στείλε τα δικαιολογητικά σου ηλεκτρονικά στο kdem@markopoulo.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 2299020128.  Στην Θεσσαλονίκη θα προσληφθούν δύο εργάτες καθαριότητας. Εάν επιθυμείς αυτή την εργασία, θα πρέπει να είσαι πάνω από 21 ετών και κάτω από 60 και να αποστείλεις τα εξής δικαιολογητικά:

  • Υπογεγραμμένη αίτηση,
  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
  • Δήλωση του Ν.1599/86 όπου θα δηλώνεις πως έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, δεν τελείς υπό δικαστική συμπαράσταση, δεν απολύθηκες από το δημόσιο και πως αποδέχεσαι τους όρους της προκήρυξης, ηλεκτρονικά στο info@kedith.gr. Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 6/2/2021.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΙΤΣΑ

Πέντε εργάτες καθαριότητας με δίμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν στην Νέα Ζίχνη Σερρών. Εάν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να υποβάλεις αίτηση στην διοικητική υπηρεσία του δήμου. Νέο προσωπικό θα προσλάβει και ο δήμος Ζίτσας. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν έξι εργάτες καθαριότητας, ένας χειριστής μηχανήματος, τέσσερις καθαρίστριες σχολικών μονάδων, ένας νοσηλευτής, ένα άτομο ειδικότητας Διοικητικού – Οικονομικού και ένα άτομο ειδικότητας Διοικητικού. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο zitsa@zitsa.gov.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον Πειραιά υπάρχουν πενήντα νέες θέσεις εργασίας που σύντομα θα καλυφθούν. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν 17 βρεφονηπιοκόμοι, 8 βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, 5 μάγειρες, 3 καθαριστές, 1 χειριστής κομπρεσέρ, 3 τεχνίτες ασφαλτοστρώσεων, 4 σιδηρουργοί, 3 ξυλουργοί, 3 πλακάδες και 3 ελαιοχρωματιστές. Οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις, μπορούν να στείλουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 συστημένα στην διεύθυνση: Δραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 και να την απευθύνουν στο τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου στο 6ο όροφο και στο 13ο γραφείο, υπόψη κ. Μαρίας Μοίρου. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 8/2/2021.

ΤΡΙΑΝΤΑ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα προσληφθούν τριάντα νέοι εργαζόμενοι. Ειδικότερα, θα προσληφθούν προσωπικό διοίκησης, γεωλόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τοπογράφοι, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οδηγοί, εργάτες και χειριστές μηχανημάτων. Εάν επιθυμείς κάποια από τις παραπάνω θέσεις και έχεις τα προσόντα, υπέβαλε τα δικαιολογητικά σου στο sox1pk@crete.gov.gr. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2813400366.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Νέο προσωπικό αναζητείται στον δήμο της Σπάρτης. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν νοσηλευτές, τοπογράφοι μηχανικοί, γεωπόνοι, κτηνίατροι, ηλεκτρολόγοι, εργάτες καθαριότητας, γενικών καθηκόντων κ.α. Για να μάθεις περισσότερα για τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, αλλά και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δες την προκήρυξη. Επιπλέον, στην Νέα Προποντίδα θα προσληφθούν δύο δάσκαλοι, τρεις γυμναστές, ένας καθηγητής μουσικής, δύο βοηθοί νοσηλευτών και δύο εκπαιδευτές τεχνικών. Εάν έχεις τα απαραίτητα προσόντα για κάποια από τις προαναφερόμενες θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και στείλε το συστημένα στην διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Τ.Κ.63200, Νέα Μουδανιά, μέχρι τις 8/2/2021.

ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η εταιρεία “Equal Society, αυτό το διάστημα, αναζητά ένα άτομο για την θέση στελέχους επικοινωνίας. Εάν διαθέτεις πτυχίο στην Επικοινωνία, στην Διαφήμιση ή στο Marketing, έχεις διετή εργασιακή εμπειρία και γνωρίζεις αγγλικά και Η/Υ, στείλε το βιογραφικό σου μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 στο info@equalsociety.gr. Εάν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με την τηλεφωνική προώθηση προϊόντων και μένεις στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα ή στην Ξάνθη, μπορείς να κάνεις αίτηση στην “Cosmote Evalue. Εδώ θα ενημερωθείς περισσότερο για τις κενές θέσεις εργασίας.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΒΙΟΤΥΠΟ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΜΕΤΑδραση”

Επιπρόσθετα, νέες προσφερόμενες θέσεις εργασίας υπάρχουν στο ιατρικό εργαστηριακό κέντρο “Βιότυπος“. Για να τις δεις, κλίκαρε εδώ. Στην “ΜΕΤΑδραση” που ιδρύθηκε το 2009 για να στηρίξει και να προστατέψει τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών στην Ελλάδα, θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι. Διάβασε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ. Διευθυντές, οδηγοί και πωλητές στην Θεσσαλονίκη και στη Αθήνα καθώς και βοηθοί ζαχαροπλάστη θα προσληφθούν άμεσα από το ζαχαροπλαστείο “Κωνσταντινίδης”. Για να προσληφθείς, στείλε το βιογραφικό σου στο career@konstandinidis.gr.

Εάν καμία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, δεν ήταν κατάλληλες για σένα, μη ξεχάσεις να επισκεφτείς ξανά το jobstoday.gr για να διαβάσεις την επόμενη εβδομάδα, νέες προκηρύξεις προσλήψεων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση