Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας: Νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας: Νέες προσλήψεις

Κενές θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας. Επιπλέον,θα προσληφθούν άμεσα νέοι εργαζόμενοι στους δήμους. Στο κείμενο που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε όλες τις νέες προκηρύξεις για να βοηθήσουμε όποιον αναζητά εργασία. Έτσι, συνέχισε την ανάγνωση και στείλε τα δικαιολογητικά σου για την θέση εργασίας που επιθυμείς.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “MIKEL”

Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης “Mikel, αναζητά άτομα σε δύο περιοχές της χώρας. Εάν διαθέτεις απολυτήριο Λυκείου, είσαι από 20 μέχρι 30 ετών και γνωρίζεις Αγγλικά, θα είσαι κατάλληλος υποψήφιος για την θέση του ταμία στο κατάστημα της Φλώρινας. Αν έχεις εμπειρία σε θέση barista, απολυτήριο Λυκείου και είσαι υπεύθυνο άτομο, θα μπορούσες να εργαστείς στο “Mikel της Φλώρινας ή του Χαλανδρίου, ως barista. Στείλε το βιογραφικό σου στο email: hr@mikelcc.gr

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΒΕΝΕΤΗ

Στους φούρνους “Βενέτη”, ακόμα, αναζητείται νέο προσωπικό. Συγκεκριμένα για το φούρνο στην περιοχή της Λυκόβρυσης, αναζητούνται αρτοποιοί και χειριστές γραμμής συσκευασίας. Για την θέση του αρτοποιού, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, επαγγελματική πιστοποίηση αρτοποιίας και εμπειρία σε ανάλογη θέση εργασίας. Οι χειριστές που θα προσληφθούν θα είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, θα έχουν εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον και σε τμήμα συσκευασίας και θα γνωρίζουν Η/Υ. Επίσης, στο φούρνο της Βούλας, θα προσληφθούν πωλητές και στην Γλυφάδα προσωπικό καθαριότητας. Αν έχεις τα ανάλογα προσόντα, στείλε το βιογραφικό σου εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΚΑΥΚΑ”, ΣΤΟ “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ”

Στην εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού “Καυκάς” θα προσληφθούν άμεσα εργαζόμενοι επτά ειδικοτήτων. Εδώ μπορείς να δεις τις κενές θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου. Η αλυσίδα “Απολλώνιον” θα προσλάβει ζαχαροπλάστες για το κατάστημα της στην Καλλιθέα, πωλητές για τις περιοχές της Γλυφάδας, της Αργυρούπολης, του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Αγίας Παρασκευής και των Γλυκών Νερών. Επίσης, θα προσληφθούν barista για την περιοχή της Αργυρούπολης, του Περιστερίου, της Ομόνοιας και οδηγοί για το Κορωπί. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο email: hr@apollonion-bakery.gr. Νέους πωλητές ψάχνει και ο “Γρηγόρης” για να προσλάβει αυτό το διάστημα στις περιοχές της Βούλας, του Γέρακα, του Μεταξουργείου και του Πειραιά. Εάν θες να στείλεις βιογραφικό, μπες στη ιστοσελίδα.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ “BAZAAR

Μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της χώρας που δραστηριοποιείται από το 1950, η “Κωτσόβολος” θα προσλάβει άτομα επτά ειδικοτήτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Για να δεις τις νέες θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό σου, μπες εδώ. Στο “Bazaar” της Λάρισας θα προσληφθεί άμεσα ένας διευθυντής. Ο υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση, θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, εργασιακή εμπειρία στον χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, γνώση MS Office και άριστη γνώση Αγγλικών. Επίσης, θα προσληφθούν στο “Bazaar” του Μοσχάτου βοηθοί λογιστών. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “METRO“,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ “ZAKCRET” ΚΑΙ  “INTERSPORT

Στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Metro Cash & Carry, θα προσληφθούν άμεσα εξωτερικοί πωλητές στον Βόλο και πωλητές κρεοπωλείου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, στην Λιβαδειά και στην Κέρκυρα. Εδώ μπορείς να δεις τις θέσεις εργασίας. Στην “Zakcret, την ελληνική αλυσίδα αθλητικών και sportswear ειδών, θα προσληφθούν ένας graphic designer, ένας social media manager, ένας web developer MidLevel και πωλητές. Για να στείλεις το βιογραφικό σου, μπες εδώ. Στα “INTERSPORT Athletics, ακόμα γίνονται προσλήψεις αυτό το διάστημα. Για να δεις τις θέσεις εργασίας, επισκέψου το site.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

Η εταιρεία ένδυσης “Celestino επιθυμεί να προσλάβει έναν Web UX/UI Designer για την περιοχή του Αιγάλεω, έναν Purchasing Agent για την ίδια περιοχή, υπεύθυνους καταστημάτων για την Καρδίτσα και την Αθήνα, πωλητές για το κατάστημα της Αθήνας και αποθηκάριους για το κατάστημα του Αιγάλεω. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου στο cv@celestino.gr. Εάν θέλεις να προσληφθείς στην Lynne ως υπεύθυνος καταστήματος στην Θεσσαλονίκη ή ως πωλητής στην Νέα Σμύρνη, στείλε το βιογραφικό σου στο info@lynneworld.com.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ “ALOUETTE” ΚΑΙ ΣΤΟ “JUMBO

Στην Alouette αναζητούνται πωλητές και υπάλληλοι αποθήκης σε πέντε περιοχές της Αθήνας. Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο hm@alouette.gr. Στα καταστήματα Jumbo των Σερρών, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και του Ηράκλειου Κρήτης, υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας τεσσάρων ειδικοτήτων. Έτσι, θα προσληφθούν επόπτες ταμείων, βοηθοί υπεύθυνων ελέγχου προϊόντων, υπεύθυνοι τμημάτων και υπάλληλοι υποδοχής. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να στείλουν βιογραφικό στο hr@jumbo.gr.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Στην Λαμία, θα προσληφθούν άμεσα δέκα άτομα για να καλύψουν τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους μέχρι και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Διάβασε την προκήρυξη για να μάθεις περισσότερα. Στο δήμο Ικαρίας, θα προσληφθούν τέσσερα άτομα. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, συμπλήρωσε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και υπέβαλε το ηλεκτρονικά στο gram@ikaria.gov.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Ικαρίας, Άγιος Κήρυκος Ικαρίας, Τ.Κ. 83300.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Στο δημοτικό γηροκομείο Αργοστολίου, υπάρχουν δώδεκα κενές θέσεις εργασίας. Για να δεις τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι, διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη. Προσλήψεις γίνονται και στον δήμο Καλαμαριάς. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 12/10/2020. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Με τις συνεχείς προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας, ίσως σύντομα μειωθούν οι άνεργοι στην Ελλάδα. Αν δεν βρήκες αυτή την φορά, κάποια εργασία που σου ταιριάζει, συνέχισε την προσπάθεια. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν νέες προσλήψεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση