Προσλήψεις σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις

Αρκετές προσλήψεις, γίνονται αυτό το διάστημα, σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας. Για να σε διευκολύνουμε στην αναζήτηση εργασίας, σου παραθέτουμε παρακάτω, συγκεντρωτικά τις επιχειρήσεις που αναζητούν υπαλλήλους.

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΣΤΟ EFOOD

Το Efood, η γνωστή εταιρεία online delivery φαγητού, αναζητά τετρακόσιους νέους διανομείς για τις περιοχές της Αττικής. Η απασχόληση των διανομέων θα είναι 4ωρη, 6ωρη ή 8ωρη. Οι προσληφθέντες θα έχουν πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες, δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου και μηνιαία παροχή σε κουπόνια σίτισης. Η σύμβαση τους θα είναι αορίστου χρόνου. Εδώ, μπορείς να κάνεις την αίτηση σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ MIKEL

Η εταιρεία καφεστίασης Mikel επιθυμεί να προσλάβει νέο προσωπικό. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ταμίες, διανομείς και barista. Για την θέση του ταμία, θα πρέπει να διαθέτεις απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών και να είσαι 20-30 ετών. Οι σπουδές και η προϋπηρεσία είναι επιθυμητές. Για την θέση του Barista χρειάζεται απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών και εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Για την θέση των διανομέων, οφείλεις να έχεις δίπλωμα οδήγησης, δικό σου μηχανάκι, εμπειρία σε παρόμοια θέση και να έχεις τελειώσει το Λύκειο. Εάν σε ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις, μπορείς να στείλεις βιογραφικό στο hr@mikelcc.gr

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ STARBUCKS

Τα Starbucks, αναζητούν Store Manager, Shift Supervisor και Barista σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Για την ειδικότητα του Store Manager, θα πρέπει να διαθέτεις πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ στο κλάδο των οικονομικών, της διοίκησης επιχειρήσεων ή του marketing, γνώση Αγγλικών, προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τεσσάρων ετών καθώς και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, σχεδιασμού και οργάνωσης. Για να προσληφθείς ως Shift Supervisor είναι απαραίτητο να έχεις διετή εμπειρία σε ανάλογη θέση, απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών. Και για την θέση του Barista, χρειάζεται απολυτήριο Λυκείου καθώς και διετής εργασιακή εμπειρία. Στο jobs@starbucks.com.gr, δύναται να στείλεις βιογραφικό, εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια θέση.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ”

Στον “Γρηγόρη” θα προσληφθούν σύντομα ένας Store Manager στον Πειραιά και ένας Barista στην Νέα Σμύρνη. Έχεις την ευκαιρία να υποβάλεις το βιογραφικό σου, εδώ. Στον “Απολλώνιον”, ζητούνται διευθυντές (στο Μαρκόπουλο), ζαχαροπλάστες (Φάληρο, Βριλήσσια), πωλητές (Ψυχικό, Καλλιθέα, Φάληρο, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Κάτω Πατήσια, Χολαργός, Χαλάνδρι) και Barista. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς, στείλε το βιογραφικό σου στο hr@apollonion-bakery.gr

ΤΑΜΙΕΣ, ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ ΣΤΑ ΛΗΤΩ

Υπαλλήλους τριών ειδικοτήτων ψάχνουν τα βρεφικά πολυκαταστήματα Λητώ. Ζητούνται:

 • Ταμίες στον Άλιμο,
 • Πωλητές στο Ωραιόκαστρο και στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στον Άλιμο, στο Περιστέρι, στην Αγία Παρασκευή και στο Ηράκλειο Κρήτης και
 • Αποθηκάριοι στα Ιωάννινα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ καθώς και εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Εάν ενδιαφέρεσαι, στείλε το βιογραφικό σου στο info@letoshop.gr
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ αναζητούν προσωπικό, αυτό το καιρό. Πιο αναλυτικά, στον ΑΒ Βασιλόπουλο, θα προσληφθούν:

 • Υποδιευθυντές,
 • E-Commerce Assortment Associate,
 • SAP BI/BO Business Analyst,
 • IT Risk & Control Specialist,
 • Προϊστάμενοι Βάρδιας Διανομών,
 • Συντονιστές Βάρδιας Αποθηκών,
 • Προσωπικό Καταστημάτων. Για να υποβάλεις την αίτηση σου, κάνε κλικ εδώ
ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ LIDL HELLAS

Επίσης, το σούπερ μάρκετ Lidl Hellas θα ενισχυθεί άμεσα με υπαλλήλους επτά ειδικοτήτων σε δέκα πέντε περιοχές. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

 • Βοηθοί διευθυντών,
 • Υπάλληλοι τομέα Logistics,
 • Μηχανικοί λογισμικού Oracle APEX,
 • Προγραμματιστές Mobile Εφαρμογών,
 • Υπάλληλοι καταστημάτων,
 • Προσωπικό καθαριότητας,
 • Αποθηκάριοι. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας, βρίσκονται εδώ και μπορείς να κάνεις αίτηση.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ LYNNE ΚΑΙ ΣΤΟ CELESTINO

Εάν είσαι νοσηλευτής, τραυματιοφορέας ή τεχνολόγος ακτινολόγος, το Metropolitan General, αναζητά προσωπικό. Εδώ θα δεις περισσότερες πληροφορίες. Μεγάλα καταστήματα ένδυσης, επίσης, αναζητούν υπαλλήλους αυτό το διάστημα. Έτσι, η Lynne αναζητά υπεύθυνους καταστημάτων για την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ, να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ και Αγγλικών. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν διετή εμπειρία σε αλυσίδα καταστημάτων γυναικείας ένδυσης. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε βιογραφικό στο info@lynneworld.com.Το Celestino αναζητά πωλητές για την Αθήνα. Στο cv@celestino.gr, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ POP AIR ΚΑΙ ΣΤΗΝ ORCHESTRA

Το Pop Air, αναζητά έναν  EShop Assistant και έναν Graphic Designer για την περιοχή της Μεταμόρφωσης καθώς και έναν Human Resources Manager για την Αθήνα. Επίσης, αναζητά να προσλάβει Store Managers  και Sales Assistants/Cashiers για την Λάρισα καθώς και Department Managers για την Θεσσαλονίκη. Εδώ, μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις. Για τα καταστήματα της Orchestra στην Αθήνα, θα προσληφθούν αποθηκάριοι. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου και εμπειρία σε παρόμοια θέση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να συνδεθείς με το site της εταιρείας, εδώ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ NESTLE

Η βιομηχανία τροφίμων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναζητά προσωπικό στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ψάχνει για προϊστάμενο βάρδιας παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις την επίσημη ιστοσελίδα της βιομηχανίας. Επίσης, η εταιρεία τροφίμων και ποτών Nestle θα προσλάβει υπαλλήλους τριών ειδικοτήτων στο Μαρούσι και στα Οινόφυτα. Εδώ, δύναται να κάνεις αίτηση.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ PET CITY

Στο Pet City, γίνονται προσλήψεις δύο ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα, θα προσληφθεί στο Κορωπί ένα στέλεχος Digital Marketing και στην Αττική, πωλητές. Οι υποψήφιοι για την θέση του στελέχους digital marketing θα πρέπει να διαθέτουν αντίστοιχο πτυχίο, τριετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, εξειδίκευση σε ψηφιακό μάρκετινγκ καθώς και άριστη γνώση αγγλικών και χρήσης Η/Υ. Για την θέση των πωλητών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, να γνωρίζουν Αγγλικά και Η/Υ και να έχουν προϋπηρεσία στον χώρο της λιανικής πώλησης. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια θέση, στείλε το βιογραφικό σου στο cv@petcity.gr

Έλεγξε προσεκτικά όλες τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και σκέψου σε ποια από αυτές, θα εργαζόσουν με χαρά. Και αν δεν υπάρξει κάποια νέα συνέντευξη για πρόσληψη, μη απογοητευτείς. Συνέχισε την αναζήτηση και σύντομα θα έχεις ευχάριστα νέα.

Μαίρη Κάντα

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση