Προσλήψεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και δήμους | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και δήμους

Σε πολλές Εφορείες Αρχαιοτήτων αλλά και σε δήμους της χώρας προκηρύχθηκαν νέες προσλήψεις εργαζομένων και αυτή την εβδομάδα. Το jobstoday.gr τις συγκέντρωσε και τις παρουσιάζει στο κείμενο που ακολουθεί. Διάβασε τις προσεκτικά, στείλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ίσως είσαι ένας από τους εργαζομένους που θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα.

ΕΞΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΚΙΛΚΙΣ

Έξι υπάλληλοι θα προσληφθούν για εφτά μήνες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Εάν έχεις την ειδικότητα ΤΕ Λογιστικού, είσαι ιδανικός υποψήφιος για να εργαστείς στο γραφείο της Εφορείας στο Κιλκίς. Διαφορετικά θα μπορούσες να εργαστείς ως ημερήσιος φύλακας, ως νυχτοφύλακας ή ως εργάτης καθαριότητας. Στείλε συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 ηλεκτρονικά στο efakil@culture.gr έως τις 16/4/2021.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας θα προσληφθούν 15 ημερήσιοι φύλακες, ένας νυχτοφύλακας, δύο εργάτες καθαριότητας και ένα άτομο με ειδικότητα ΤΕ Λογιστικού. Μέχρι την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 δύναται να στείλεις συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 στο email efapie@culture.gr, εάν επιθυμείς να εργαστείς εκεί. 12 νέους ημερήσιους φύλακες, 3 νυχτοφύλακες, 4 εργάτες καθαριότητας και ένα λογιστή χρειάζεται να προσλάβει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου και Ικαρίας. Οι υποψήφιοι για αυτές τις θέσεις εργασίας, πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το στείλουν στο efasam@culture.gr μέχρι τις 20/4/2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΣΕΡΡΩΝ

Ακόμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων θα προσληφθεί ένας εργαζόμενος που έχει εξειδικευτεί στην αναστήλωση, στη αποκατάσταση και στην ανάδειξη αρχαίων μνημείων με διάρκεια 18 μηνών. Διάβασε την προκήρυξη και αν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα, στείλε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μέχρι τις 14/4/2021. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, ακόμη, θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα:

  • δύο συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (ΠΕ και ΤΕ) και
  • δύο τεχνικοί συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (ΔΕ). Περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, δύναται να αναζητήσεις στην προκήρυξη.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς θα προσληφθούν άμεσα 8 εξειδικευμένοι εργάτες και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας 4 εξειδικευμένοι εργάτες. Ενημερώσου περισσότερο στις προκηρύξεις εδώ και εδώ. Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, σύντομα θα προσληφθούν 1 αρχαιολόγος, 1 αρχιτέκτονας μηχανικός και 6 εργάτες. 

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

44 νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν άμεσα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Εάν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στην Αρχαία Κόρινθο όπου εδρεύει η Εφορεία Αρχαιοτήτων, συμπλήρωσε το έντυπο ΣΟΧ.6 και υπέβαλε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση: efakor@culture.gr μέχρι την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους θα προσληφθούν 21 άτομα για την φύλαξη και 3 άτομα ως βοηθητικό προσωπικό. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το έντυπο ΣΟΧ.6 στο email efachagor@culture.gr έως την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

29 νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και 11 νέες προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Εάν θέλεις να εργαστείς σε κάποια από αυτές τις Εφορείες, δες τις προκηρύξεις εδώ, εδώ  και εδώ. Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 19 Απριλίου 2021. Επίσης, 105 νέα άτομα θα προσληφθούν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, σύμφωνα με την προκήρυξη.

10 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ 30 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Ο δήμος της Κομοτηνής επιθυμεί να προσλάβει 4 οδηγούς και 6 εργάτες καθαριότητας, ενώ στο δήμο της Ρόδου θα προσληφθούν 30 υδρονομείς. Εάν θέλεις να προσληφθείς στην Κομοτηνή ή στην Ρόδο, διάβασε εδώ και εδώ τις προκηρύξεις για να μάθεις τα προσόντα που χρειάζεται να διαθέτουν οι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 16 Απριλίου 2021.

5 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ & 30 ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Στο δήμο Παύλου Μελά θα προσληφθούν 3 παθολόγοι, 1 ορθοπεδικός και 1 νευρολόγος και στο δήμο Σπάρτης 20 εργάτες γενικών καθηκόντων. Για περισσότερες πληροφορίες χρειάζεται να διαβάσεις τις προκηρύξεις εδώ και εδώ. Βιάσου να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις θέσεις καθώς η Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων.

Τέλος, στον δήμο Έδεσσας θα προσληφθούν δύο βρεφονηπιοκόμοι. Αίτηση μπορείς να υποβάλεις μέχρι τις 18 Απριλίου 2021. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και άλλες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας. Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς ξανά το jobstoday.gr.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση