Προσλήψεις σε δήμους, μουσεία και πανεπιστήμια | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε δήμους, μουσεία και πανεπιστήμια

Αποφοίτησες πρόσφατα από την σχολή και ψάχνεις την πρώτη σου δουλειά; Παραιτήθηκες από μία θέση εργασίας που σε είχε κουράσει ψυχικά και σωματικά και αναζητάς κάτι καλύτερο; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα μάθεις όλες τις νέες προσλήψεις που ανακοινώθηκαν στους δήμους, στα μουσεία και στα πανεπιστήμια της χώρας. Διάβασε τις προσεκτικά και αν επιθυμείς να προσληφθείς, στείλε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

15 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

15 νέες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο δήμος της Νέας Ιωνίας για να καλυφθούν εποχικές ανάγκες ενός προγράμματος θερινής απασχόλησης του δήμου για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στο δημοτικό σχολείο το ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι έξι από τους δέκα πέντε προσληφθέντες θα εργαστούν από την 1η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 6η Αυγούστου 2021 ενώ οι υπόλοιποι θα εργαστούν το διάστημα από 1/7/2021 μέχρι 30/7/2021. Εάν είσαι νηπιαγωγός, δάσκαλος, πτυχιούχος θεατρικών, μουσικών σπουδών ή πτυχιούχος εικαστικών τεχνών, στείλε την αίτηση στο email prokirixeis@neaionia.gr.

33 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Στην Τρίπολη θα προσληφθούν 33 εργαζόμενοι για την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου που εδρεύουν στο Παράλιο Άστρος. Πιο αναλυτικά, ο δήμος θα προσλάβει:

 • Έναν συντονιστή: επιβάλλεται να είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εάν δεν υπάρξει υποψήφιος με αυτό το προσόν, θα προσληφθεί κάποιος απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μα με εμπειρία στις κατασκηνώσεις,
 • Έναν κοινοτάρχη: ο υποψήφιος πρέπει να έχει αποφοιτήσει από δευτεροβάθμια εκπαίδευση και να έχει κατασκηνωτική εμπειρία,
 • Πέντε πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ή φοιτητές σχολών Φυσικής Αγωγής. Απαιτείται τουλάχιστον ένας από τους προσληφθέντες να έχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη,
 • Δώδεκα ομαδάρχες: απόφοιτοι τουλάχιστον Β΄ τάξης Λυκείου,
 • Ένας ψυχολόγος ή κοινωνικός λειτουργός,
 • Ένας γιατρός,
 • Ένας νοσηλευτής,
 • Ένας μάγειρας,
 • Έξι τραπεζοκόμοι,
 • Δύο καθαρίστριες,
 • Ένας φύλακας και
 • Ένας εργάτης γενικών καθηκόντων. Για να έχεις πιθανότητες να προσληφθείς σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε αίτηση στα γραφεία του δήμου (Λαγοπάτη 45, στον πρώτο όροφο) μέχρι τις 17 Ιουνίου 2021.
 46 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ 20 ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Σε 46 προσλήψεις ατόμων θα προχωρήσει ο δήμος της Πάτρας το επόμενο διάστημα. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα δεις τις ειδικότητες που αναζητούνται καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για πρόσληψη. Είκοσι νέοι εργάτες γενικών καθηκόντων θα ενισχύσουν την Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργαστούν για δύο μήνες. Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η 16η Ιουνίου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ & ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ-ΕΛΑΤΕΙΑ

Στην Θεσσαλονίκη, στο δημοτικό βρεφοκομείο «ο Άγιος Στυλιανός» θα εργαστούν 8 νέοι βοηθοί βρεφοκόμων για δύο μήνες. Εάν έχεις τα προσόντα που χρειάζονται για αυτή την δουλειά, στείλε τα δικαιολογητικά σου έως τις 21 Ιουνίου 2021. Στην Ξάνθη ο δήμαρχος θα προσλάβει πέντε εργάτες πυροπροστασίας, ένας πυροφύλακας, δύο χειριστές μηχανήματος JCB και ένας χειριστής μηχανήματος Grader. 18 εργάτες πυροπροστασίας θα προσληφθούν και στον δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΣΚΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ, ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ & ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν 9 εργάτες δασοπυρόσβεσης στην Δεσκάτη και τρεις εργάτες πυροπροστασίας στην Νεμέα. Στον Ασπρόπυργο, το δημοτικό ωδείο και το πνευματικό κέντρο θα ενισχυθούν με 11 νέους εργαζομένους. Δες στην προκήρυξη περισσότερες λεπτομέρειες. Πέντε προσλήψεις θα υπάρξουν και στο δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 18η  Ιουνίου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στην Λέσβο θα υπάρξουν δέκα νέες προσλήψεις ατόμων. Δες ποιες ειδικότητες αναζητούνται στην προκήρυξη και υπέβαλε αίτηση έως τις 17 Ιουνίου 2021. Στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών στην Θεσσαλονίκη θα προσληφθεί ένας βοηθός παραγωγής, ένας υπεύθυνος προβολής και ένα άτομο για την εποπτεία έκθεσης. Εάν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στο συγκεκριμένο μουσείο, πρέπει να στείλεις αίτηση μέχρι τις 25 Ιουνίου 2021. Ακόμη, ένα άτομο θα προσληφθεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης στη Θεσσαλονίκη. Η 22η Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

Τέλος, πολλά πανεπιστήμια της χώρας προέβησαν σε ανακοινώσεις νέων διαθέσιμων θέσεων εργασίας. Έτσι,

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση