Προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες και νοσοκομεία | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες και νοσοκομεία

Αυτό το διάστημα, η χώρα ενισχύεται με νέους εργαζόμενους. Οι προσλήψεις γίνονται σε περιφέρειες, δήμους και νοσοκομεία. Οι νέες θέσεις εργασίας είναι πολλές και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων. Ίσως ενδιαφέρεσαι για κάποια από αυτές. Εάν ναι, στείλε άμεσα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

35 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Την πρόσκληση για τριάντα πέντε προσλήψεις, προκηρύσσει ξανά η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. Θα προσληφθούν 11 άτομα με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, 7 άτομα με ειδικότητα Ψυχιατρικής, 12 άτομα ΠΕ Νοσηλευτικής και 5 ΤΕ Επισκεπτών Υγείας. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 27/3/2020. Η πρόσκληση βρίσκεται εδώ.

35 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ 1Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, δέχεται αιτήσεις ενδιαφερόμενων, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων. Θα προσληφθούν τριάντα πέντε εργαζόμενοι για την φύλαξη των Κέντρων Υγείας. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας. Για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε την προκήρυξη.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, θα προσληφθούν άμεσα επτά υπάλληλοι. Η σύμβαση εργασίας τους θα έχει διάρκεια 12 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να το στείλουν ταχυδρομικά: Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Νάξου, Χώρα Νάξου, Τ.Κ. 84300.  Η αίτηση πρέπει να απευθύνεται στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κ. Γιαμπουρά Καλλιόπη. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 29/3/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ΑθηνώνΔρομοκαϊτειο” ανακοίνωσε την πρόσληψη 95 υπαλλήλων. Εάν ενδιαφέρεσαι, στείλε αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.7  ταχυδρομικά στο Ψ.Ν.Α. Δρομοκαΐτειο ΝΠΔΔ, Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι Αττικής, Τ.Κ: 12462, υπόψιν κ. Σταυρούλας Φραντζή. Η υποβολή αιτήσεων, πρέπει να γίνει μέχρι τις 30/3/2020. Επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, θα προσληφθούν έξι νέοι εργαζόμενοι, ειδικότητας ΥΕ-Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικά αίτηση στην διεύθυνση: “Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, Νοσοκομείου 1, Τ.Κ.: 61100, Κιλκίς”, μέχρι τις 30/3/2020.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Σαράντα έξι μόνιμοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στο ΕΚΑΒ, τις επόμενες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση στο ΑΣΕΠ και να προμηθευτούν ένα παράβολο τριών ευρώ, μέσω της εφαρμογής e-Παράβολο. Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αρχίσει στις 30 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα ενισχυθεί με 74 νέους υπαλλήλους. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά: prokirixi.pronoias@kkppkm.gr. 24 νέους εργαζόμενους χρειάζεται το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας“. Οι ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι:

 • 10 ΔΕ Προσωπικό Φύλαξης
 • 10 ΥΕ Τραπεζοκόμοι
 • 4 ΥΕ Καθαριστές. Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν εδώ.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα γίνουν τέσσερις προσλήψεις. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, ένα άτομο ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ένα άτομο ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού και ένα άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου. Εάν ενδιαφέρεσαι, συμπλήρωσε την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και στείλε την ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, Πανεπιστημίου 254 (Κτίριο Β’) Τ.Κ. 26443 Πάτρα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές, μέχρι τις 30/3/2020. Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα προσληφθούν 13 κτηνίατροι, άμεσα. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 31/3/2020. Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν εδώ.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΑΣ

Εφτά νέες θέσεις εργασίας, ανακοίνωσε ο δήμος Δράμας. Η υποβολή αιτήσεων, είναι μέχρι τις 26/3/2020. Η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ. Στο δήμο Αίγινας θα προσληφθούν άτομα για την καθαριότητα. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν πέντε εργάτες καθαριότητας (ΥΕ) και δύο οδηγοί απορριμματοφόρων οχημάτων (δίπλωμα κατηγορίας Γ΄). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 27/3/2020 στην εξής διεύθυνση: Δήμος Αίγινας, Οινώνης 3, Αίγινα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο δήμος Παύλου Μελά θα ενισχυθεί άμεσα με εννέα εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων:

 • ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης
 • ΠΕ Ψυχολόγων
 • ΠΕ Εκπαιδευτικό Προσωπικό Ειδικής Αγωγής
 • ΠΕ Φιλολόγων
 • ΠΕ Μαθηματικών
 • ΤΕ Διατροφής και Διαιτολογίας
 • ΤΕ Λογοθεραπευτών και
 • ΤΕ Εργοθεραπευτών. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020. Στο δήμο Γρεβενών θα προσληφθούν είκοσι επτά εργάτες καθαριότητας Υ.Ε. και 3 οδηγοί απορριμματοφόρου Δ.Ε. για να καλύψουν εποχικές ανάγκες. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλθούν ταχυδρομικά στα γραφεία του δήμου Γρεβενών Πλατ. Ελευθερίας 1(τηλ. 24623-50868) μέχρι τις 30/3/2020.
ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στον δήμο Χαλανδρίου θα προσληφθούν τέσσερα άτομα. Ζητούνται τρεις οδηγοί δημοτικής συγκοινωνίας και ένας ξυλουργός. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλθούν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 30, Τ.Κ. 15234, Χαλάνδρι. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020. Επίσης, στον δήμο Αχαρνών, υπάρχουν τριάντα νέες θέσεις εργασίας. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας, διάρκειας τεσσάρων μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην διεύθυνση http://www.acharnes.gr και να την στείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Δήμος Αχαρνών, Φιλαδέλφειας 87 & Α. Μπόσδα, Αχαρνές Τ.Κ. 13673.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, θα προσληφθούν έξι πυροφύλακες, δύο ΔΕ οδηγοί Γ΄ Κατηγορίας και δύο ΔΕ οδηγοί Β΄ Κατηγορίας. Εδώ βρίσκονται περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, ο δήμος Πετρούπολης, ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δέκα πέντε άτομα. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αυτές τις μέρες, προσλήψεις κάνει και η ΔΕΔΔΗΕ σε πολλές περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, στην ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου, θα προσληφθούν πέντε άτομα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28/3/2020. Εδώ, υπάρχει η προκήρυξη.  Η ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα, θα προσλάβει έξι άτομα και η υποβολή αιτήσεων θα λήξει στις 30/3/2020. Μπορείς να υποβάλλεις αίτηση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Περιοχή Καβάλας Τενέδου 38, 65404, Καβάλα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Για την ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και τις 30/3/2020 στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κομοτηνής, Σισμάνογλου 69Α-69133 Κομοτηνή. Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης, πρέπει να στείλουν ταχυδρομικά και συστημένα την αίτηση τους στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, Βερμίου 32, Τ.Κ. 50132, Κοζάνη (υπόψη κ. Παπακωνσταντίνου Αντωνία). Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 27/3/2020. Για την πρόσληψη στην ΔΕΔΔΗΕ Κατερίνης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους στην διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κατερίνης, Ειρήνης 65Α, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη (υπόψη κ. Σγουρίδου Δήμητρα). Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις που έχουν αποσταλεί μέχρι τις 27/3/2020.

Αυτές οι νέες θέσεις εργασίας, δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας, στις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε, το τελευταίο διάστημα. Σύντομα, θα υπάρξουν και νέες προκηρύξεις κενών θέσεων εργασίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση