Προσλήψεις: Πού χρειάζονται νέοι υπάλληλοι | jobstoday.gr

Προσλήψεις: Πού χρειάζονται νέοι υπάλληλοι

Αρκετές νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν με την έναρξη του Μαρτίου και μπορείς να τις διαβάσεις στο κείμενο που ακολουθεί. Βιάσου να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εάν είσαι άνεργος και πιθανότατα μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα αποκτήσεις μία νέα δουλειά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Εάν διαθέτεις πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στην Φυσική, ίσως ενδιαφέρεσαι για μία θέση εργασίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Για αυτή τη θέση, χρειάζεται να στείλεις τα δικαιολογητικά σου στο info@ee.auth.gr ή στο glazarid@gen.auth.gr με θέμα: “Αίτηση για έργο 96125 ΕΥΓ. Λαζαρίδης” μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021. Ενημερώσου περισσότερο από την προκήρυξη. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αναζητείται ένα άτομο με ειδικότητα βιολόγου, ή χημικού, ή φαρμακοποιού, ή γεωπόνου για να εργαστεί με εξάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021. Στην προκήρυξη αναγράφονται περισσότερες λεπτομέρειες.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου μπορείς να στείλεις αίτηση για να προσληφθείς στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκεί, ζητείται ένας πτυχιούχος Οικονομικών ή Διοικητικών σπουδών. Διάβασε περισσότερα στην προκήρυξη. Τρεις ερευνητές/τριες θα προσληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Πιο συγκεκριμένα, αναζητείται ένας πτυχιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός και δύο πτυχιούχοι μηχανικοί πληροφορικής ΤΕ ή ηλεκτρολόγοι μηχανικοί πληροφορικής ΤΕ. Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλεις αίτηση μέχρι τις 11 Μαρτίου 2021.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ

Ένας δικηγόρος θα προσληφθεί  άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η προκήρυξη της θέσης εργασίας βρίσκεται εδώ. Στην Ανώνυμη εταιρεία “Αναπτυξιακή Πάρνωνα” ζητούνται για πρόσληψη ένας πολιτικός μηχανικός και ένας μηχανολόγος μηχανικός. Για να μάθεις τα προσόντα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, διάβασε εδώ και στείλε τα δικαιολογητικά σου έως τις 4/3/2021.

 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 7 ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

Εφτά καθαριστές θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο δήμο Λεβαδέων. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν επιθυμείς αυτή την δουλειά, υπέβαλε ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας σου, υπεύθυνη δήλωση πως δεν έχεις κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και έγγραφο με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ σου στην διεύθυνση Σοφοκλέους 15, Λεβαδέα έως 3/3/2021.

15 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ

Στον ΕΟΔΥ (Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας) θα προσληφθούν 15 άτομα ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού για την καλύτερη αντιμετώπιση κρουσμάτων του κορωνοϊού. Οι νεοπροσληφθέντες θα εργαστούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού. Όμως, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, ενδέχεται να μετακινηθούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Εάν έχεις πτυχίο και γνωρίζεις Η/Υ στείλε συστημένα αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  στην διεύθυνση της γραμματείας του Ε.Ο.Δ.Υ. Αγράφων 3-5 Μαρούσι, Τ.Κ. 15123.

 ΡΕΘΥΜΝΟ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Στην Κοινωφελούς Επιχείρηση δήμου Ρεθύμνης θα προσληφθούν για τα εικαστικά εργαστήρια πέντε ζωγράφοι, ένας ιστορικός τέχνης, ένας αρχιτέκτονας, ένας μουσειοπαιδαγωγός και ένας κεραμιστής. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου και θα εργαστούν για δώδεκα μήνες. Μπορείς να υποβάλεις το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 μέχρι και τις 5/3/2021 στη διεύθυνση “Αρκαδίου 50, 74100, Ρέθυμνο” υπόψη κ. Γύπαρη. Για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε την προκήρυξη ή τηλεφώνησε στο 2831040157 και στο 2831040151.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Οκτώ υδρονομείς ύδρευσης θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στο Δομοκό. Για να δεις την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσεις, κλίκαρε στο site του δήμου εδώ. Επίσης, ο δήμος Πέλλας αναζητά να προσλάβει ένα χειριστή μηχανήματος με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Κάνε κλικ στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου για να ενημερωθείς περισσότερο. Δέκα έξι νέα άτομα θα βρουν δουλειά στο δήμο Αλμωπίας για τέσσερις μήνες. Για να δεις τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας αλλά και να μάθεις πού μπορείς να στείλεις τα δικαιολογητικά σου, διάβασε εδώ.

Τέλος, στην Τρίπολη θα προσληφθεί ένας ψυχολόγος. Εάν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα, υπέβαλε συστημένα το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 στην διεύθυνση Λαγοπάτη 45, Τ.Κ. 22132,  Τρίπολη, υπόψη κ. Σταυρόπουλου μέχρι την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση