Προσλήψεις: Πού αναζητούνται νέοι εργαζόμενοι | jobstoday.gr

Προσλήψεις: Πού αναζητούνται νέοι εργαζόμενοι

Η αναζήτηση μίας νέας εργασίας απαιτεί μεγάλη υπομονή. Οι αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία θα σε δυσκολέψουν περισσότερο στην αναζήτηση. Αντίθετα, με ελπίδα και αισιοδοξία θα τα καταφέρεις καλύτερα. Το jobstoday θα σε βοηθήσει επίσης, συγκεντρώνοντας όλες τις νέες προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

60 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Με εξήντα νέους εργαζομένους θα ενισχυθεί αυτό το διάστημα το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Περιφέρεια Κρήτης. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας με διάρκεια ενός χρόνου για να καλύψουν επιτακτικές ανάγκες του κέντρου. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας αφορούν τις ακόλουθες ειδικότητες:

 • ψυχολόγων,
 • κοινωνικής εργασίας,
 • φυσιοθεραπείας,
 • νοσηλευτών,
 • κοινωνικής εργασίας,
 • αδελφών νοσοκόμων,
 • θεραπευτών παιδαγωγών,
 • οδηγών,
 • βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού και
 • γενικών καθηκόντων. Εάν θέλεις να εκδηλώσεις τον ενδιαφέρον σου για τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε συστημένα το συμπληρωμένο ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.11 στην διεύθυνση: Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Τ.Κ. 714100, Ηράκλειο Κρήτης και απεύθυνέ το στο τμήμα Γραμματείας.
20 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Είκοσι εργάτες καθαριότητας θα προσληφθούν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο με δεκαοκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο εργασιακή εμπειρία στο τομέα της καθαριότητας, μα δεν απαιτείται κάποιος τίτλος σπουδών υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Χανιά, στον Άγιο Νικόλαο, στην Σητεία, στο Ρέθυμνο και στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνης. Στείλε συστημένα το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 στη διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004, Τ.Θ.1939 υπόψη του τμήματος Διοικητικής Μέριμνας και Πρωτοκόλλου, εάν επιθυμείς να εργαστείς εκεί.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ Η.ΔΙ.ΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δέκα θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού προκηρύχθηκαν από το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος. Στην προκήρυξη, διάβασε τις ειδικότητες που αναζητούνται μα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι Τέσσερα νέα άτομα θα προσληφθούν στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 29/3/2021. Εδώ θα ενημερωθείς περισσότερο για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Νέες προσλήψεις ατόμων θα υπάρξουν στον Πειραιά για να καλυφθούν εποχικές ή παροδικές ανάγκες του δήμου. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

 • τέσσερις ηλεκτρολόγοι εναερίτες,
 • ένας σιδεράς,
 • τρεις χειριστές μηχανημάτων έργων και
 • δύο ψυκτικοί. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε συστημένα το συμπληρωμένο έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στην διεύθυνση Δραγάτση 12, Τ.Κ. 18535, υπόψη κ. Μαρίας Μοίρου. Επίσης θα προσληφθεί ένα άτομο ως υπεύθυνος δημοσιότητας-δικτύωσης. Τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά αναγράφονται στην προκήρυξη.
ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δέκα τρεις υδρονομείς ύδρευσης και ένας επόπτης υδρονομέας θα προσληφθούν σύντομα από τον δήμο της Στυλίδας. Μάθε τα προσόντα που απαιτούνται για την πρόσληψη εδώ και στείλε την αίτηση σου μέχρι τις 29 Μαρτίου 2021. Σαράντα οκτώ υδρονομείς άρδευσης αναζητά να προσλάβει και ο δήμος Κατερίνης με εξάμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για να ενημερωθείς.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Φ.Α. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ακόμη, διαβάζοντας την προκήρυξη θα μάθεις τα απαιτούμενα προσόντα που χρειάζεται να έχεις, για να προσληφθείς στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών. Δέκα εργαζόμενοι θα προσληφθούν στην Υπηρεσία νεωτέρων μνημείων και τεχνικών έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δ.Μακεδονίας. Η Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων. Στην Καλαμάτα, σύντομα θα ενισχυθεί το δημοτικό ιατρείο με την πρόσληψη ενός νέου γιατρού. Η σύμβαση που θα υπογράψει ο προσληφθέντας θα διαρκέσει ένα χρόνο. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη εργασία, διάβασε την προκήρυξη.

Τέλος, τέσσερις εργάτες καθαριότητας θα προσλάβει ο δήμος Παπάγου-Χολαργού με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν δεν κατάφερες να βρεις την νέα σου εργασία, αυτή την φορά, συνέχισε την αναζήτηση και σίγουρα στο τέλος θα βγεις νικητής.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση