Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας

Στους δήμους της χώρας θα προσληφθούν αρκετοί εργαζόμενοι αυτό το διάστημα. Προσλήψεις θα γίνουν και στις εφορείες αρχαιοτήτων. Αν αναζητάς εργασία, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρεις κάποια που σου ταιριάζει. Συνέχισε το διάβασμα για να δεις όλες τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Στον δήμο Οιχαλίας θα προσληφθούν 26 εποχιακοί υπάλληλοι για να καλύψουν ανάγκες πυροπροστασίας. Θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας δύο μηνών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να:

 • είναι Έλληνες πολίτες,
 • είναι υγιείς και να μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντα τους
 • είναι από 18 μέχρι 65 ετών. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, υπέβαλε αίτηση στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Οιχαλίας μέχρι την Τρίτη 30/6/2020. Η διεύθυνση είναι: Πλ. Αγ. Ιωάννη, Μελιγαλάς. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2724360352-324.
80 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η “Κοινωνική Μέριμνα” του δήμου Κηφισιάς ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 80 άτομα. Οι προσληφθέντες θα είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση και την σωστή λειτουργία του Καλοκαιρινού Παιδότοπου 2020 που θα διεξαχθεί στα σχολεία της Κηφισιάς από τις 6/7 έως τις 31/7/2020. Έτσι, θα προσληφθούν:

 • 34 άτομα ειδικότητας ΠΕ Δάσκαλοι/ες δημιουργικής απασχόλησης,
 • 6 νηπιαγωγοί,
 • 2 ψυχολόγοι,
 • 1 κοινωνιολόγος,
 • 2 κοινωνικοί λειτουργοί,
 • 13 φύλακες,
 • 5 μουσικοί,
 • 6 γυμναστές,
 • 5 δάσκαλοι/ες θεάτρου,
 • 4 δάσκαλοι/ες εικαστικών και
 • 2 νοσηλευτές/τριες. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο email: pronia@kifissia.gr ή στην διεύθυνση: Διονύσου 73 & Γορτυνίας, Κηφισιά. Η υποβολή των δικαιολογητικών λήγει στις 30/6/2020.
ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, θα ενισχυθεί άμεσα με τρεις υπαλλήλους που θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση εργασίας. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ αρχαιολόγων και δύο εργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 30/6 στη ηλεκτρονική διεύθυνση efaeuv@culture.gr. Εναλλακτικά, μπορούν να τα στείλουν συστημένα στη διεύθυνση: “Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, Αρεθούσης και Ι.Κιαπέκου 1, Τ.Κ. 34133.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΕΑΣ

Στον δήμο της Πεντέλης, θα προσληφθούν σύντομα τέσσερα άτομα ειδικότητας ΔΕ ή ΥΕ Οδηγών. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν εδώ. Ακόμα, στον δήμο της Κέας θα προσληφθούν οκτώ εργάτες καθαριότητας για δύο μήνες. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς, υπέβαλε αίτηση στην διεύθυνση: Ιουλίδα Κέας, τηλ: 2288022857. Η κ. Σωτηρία Μυκωνιάτη είναι αρμόδια για την παραλαβή των αιτήσεων. Η 30/6/2020 είναι η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων.

18 ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ

Ο Δήμος Νεάπολης Συκεών, ανακοίνωσε πως θα συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με 18 γιατρούς. Όσοι ενδιαφέρονται για την θέση, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την στείλουν ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών, Μεσολλογίου 54 και Περγάμου 2, Γ΄ΚΑΠΗ Συκεών, 2ος όροφος. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την 1/7/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Είκοσι άτομα θα προσληφθούν στον δήμο Ιεράπετρας. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του δήμου Ιεράπετρας. Αυτό βρίσκεται στο ισόγειο του δημαρχείου (Δημοκρατίας 31). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1/7/2020. Με δύο εργατοτεχνίτες θα ενισχυθεί και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο email efakyk@culture.gr. Μέχρι την 1/7/2020.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Πέντε υπαλλήλους θα προσλάβει ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος. Θα προσληφθεί 1 άτομο ειδικότητας ΔΕ οδηγών Γ κατηγορίας, 3 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων και 1 ΔΕ Διοικητικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους συστημένα στην διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής, ΤΚ. 19004. Υπεύθυνοι είναι η κ. Σπυριδούλα Τρουμπούλου και η κ. Μπούρδη Δημητρίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 1/7/2020.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Τρεις κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής που θα καλυφτούν άμεσα. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 1 αρχαιολόγος και δύο εργάτες με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 2/7 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση efaanat@culture.gr. Διαφορετικά, μπορούν να τα στείλουν συστημένα στην: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Τ.Κ. 117 41, υπόψιν κ. Αρμακόλλα Γεώργιου.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Επίσης, άμεσα θα ενισχυθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας με ένα αρχαιολόγο και ένα πολιτικό μηχανικό. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, στείλε συστημένα τα δικαιολογητικά στη: Αράχθου 1, Άρτα Τ.Κ. 47100. Ή ηλεκτρονικά στο email: efaart@culture.gr, μέχρι τις 2/7/2020. Εάν επιθυμείς μια θέση εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, μπορείς να στείλεις τα απαραίτητα έγγραφα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: efaioa@culture.gr ή συστημένα στη διεύθυνση: Πλατείας 25ης Μαρτίου 6, Τ.Κ. 45221. Σε αυτή την Εφορεία αναζητούνται ένας αρχαιολόγος και πέντε εργάτες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΜΗΣ

Είκοσι εννιά εργαζόμενοι θα προσληφθούν στον δήμο Μυκόνου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη. Στο δήμο Σάμης, θα γίνουν 34 προσλήψεις. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

 • 8 Λεμβούχοι Σπηλαίων
 • 13 ΔΕ Διοικητικού
 • 9 Εργατών Γενικών Καθηκόντων
 • 4 ΔΕ Μπουφετζήδων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στην διεύθυνση: dimos@sami.gov.gr μέχρι τις 3/7/2020.
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Με 12 ημερήσιους φύλακες, δύο νυχτερινούς και δύο άτομα βοηθητικού προσωπικού θα ενισχυθεί άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας εφτά μήνες. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς, υπέβαλε αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 στο email efapre@culture.gr, μέχρι τις 3/7. Πέντε επιστάτες εργασίας με δίμηνη σύμβαση θα προσληφθούν στον δήμο Ζίτσας. Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να στείλουν την αίτηση τους στο γραφείο του δήμου Λ. Πασσαρώνος 1 μέχρι τις 3/7.

ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα ενισχυθεί σύντομα με ένα αρχαιολόγο και δύο εξειδικευμένους εργάτες. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις θέσεις, στείλε τα δικαιολογητικά σου  ηλεκτρονικά στο efakef@culture.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Μαντζαβίνου 5 και Αβλίχου, 28100 Αργοστόλι, υπόψιν κ. Ιωάννας Μουρελάτου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 4η Ιουλίου 2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΘΝΟΥ

Ο δήμος Πέλλας θα προσλάβει ένα ψυχολόγο και ένα κοινωνικό λειτουργό. Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο email spiridis@0746.syzefxis.gov.gr. Τελευταία ημέρα υποβολής είναι η Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020. Στον δήμο της Κύθνου θα προσληφθεί ένας οδηγός Γ’ κατηγορίας και δύο εργάτες γενικών καθηκόντων με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 6/7 να στείλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο r.greveniti@kythnos.gr.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Επίσης, θα προσληφθούν στον δήμο της Κιμώλου δύο εργάτες καθαριότητας. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς, στείλε αίτηση στο email dimoskimolou@gmail.com μέχρι τις 6/7. Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα γίνουν δύο προσλήψεις κτηνίατρων. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την στείλουν στο email ddproso@imathia.pkm.gov.gr

Εάν καμία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, δεν είναι κατάλληλη για σένα, μη απογοητευτείς. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα ανακοινωθούν και άλλες διαθέσιμες θέσεις. Ίσως την επόμενη φορά, βρεις την δουλειά των ονείρων σου.

Μαίρη Κάντα

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση