Ποιες επιχειρήσεις αναζητούν νέο προσωπικό | jobstoday.gr

Ποιες επιχειρήσεις αναζητούν νέο προσωπικό

Απορρίφθηκες πρόσφατα από μια θέση εργασίας που σε ενδιέφερε; Εξακολουθείς να ψάχνεις μία δουλειά δίχως κάποιο θετικό αποτέλεσμα; Τσέκαρε για άλλη μια φορά το βιογραφικό σου, βελτίωσε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες και έλεγξε τις παρακάτω προσλήψεις που γίνονται σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “MY MARKET”

Νέους υπαλλήλους αναζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “My Market” σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν:

ΝΕΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ “LIDL” ΚΑΙ ΣΤΟ “PRAKTIKER

Λίστα με νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας δημοσιοποιήθηκε και στο site της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Lidl“. Πιο συγκεκριμένα, στην Σίνδο Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν υπάλληλοι διοικητικού αγορών, Junior Media Manager και ένας υπάλληλος γραφείου προσωπικού. Διάβασε εδώ περισσότερες θέσεις εργασίας. Ακόμη, το “Praktiker” αναζητά:

 ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ “WWF ΕΛΛΑΣ”

Στην “WWF Ελλάς” θα προσληφθεί ένα άτομο για να σχεδιάζει, να συντονίζει και να υλοποιεί δράσεις προσέλκυσης νέων υποστηρικτών. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει:

 • πτυχίο εκπαιδευτικού ιδρύματος ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σχετικό με την επικοινωνία, τις πωλήσεις και το digital marketing,
 • 3-5 χρόνια εργασιακή εμπειρία στον τομέα της εξεύρεσης πόρων ή στο marketing,
 • εμπειρία στην διαχείριση ιστοσελίδων,
 • πολύ καλή γνώση SEO/SEM και Google Analytics,
 • πολύ καλή γνώση αγγλικών. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου μαζί με μια συνοδευτική επιστολή στο hracquisition@wwf.gr έως τις 16/4/2021.
2 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “COCO-MAT”

Στην εταιρεία “COCO- MAT” θα προσληφθούν άμεσα υπάλληλοι δύο ειδικοτήτων. Για την θέση του βοηθού λογιστή, θα πρέπει να διαθέτεις πτυχίο λογιστικών, να γνωρίζεις άριστα τα συστήματα ERP και MS Excel, να έχεις εμπειρία σε θέματα ΦΠΑ, διαχείρισης αποθηκών, μισθοδοσίας, κοστολόγησης κλπ, να γνωρίζεις αγγλικά και να έχεις προϋπηρεσία δύο χρόνων σε παρόμοια θέση. Για την θέση του πωλητή καταστήματος στην Αττική, τα απαιτούμενα προσόντα του υποψηφίου είναι:

 • γνώση αγγλικών και Η/Υ,
 • εμπειρία στις πωλήσεις,
 • ομαδικό πνεύμα,
 • ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών,
 • ικανότητα οργάνωσης κλπ. Αν επιθυμείς να γίνεις το νέο μέλος της εταιρείας, κάνε εδώ αίτηση.
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ “EFOOD” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΔΕΛΤΑ”

Το “e-food” εξακολουθεί να προσλαμβάνει νέους διανομείς στη Κηφισιά, στο Μαρούσι, στα Βριλήσσια, στο Ψυχικό και στην Αγία Παρασκευή. Κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις την αίτηση, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να εργαστείς εκεί. Ηλεκτρονικός για την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας “ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ” στην Αττική θα προσληφθεί σύντομα. Το άτομο που θα προσληφθεί θα εγκαθιστά, θα επισκευάζει, θα αντικαθιστά ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την θέση.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ “ΑΡΣΙΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

Νέο προσωπικό αναζητείται στην κοινωνική οργάνωση υποστήριξης νέων “ΑΡΣΙΣ“. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, μπες στο site. Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν στον εκδοτικό οίκο “Ψυχογιός” και στις εκδόσεις “Πατάκη“. Επίσης, νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στην “SingularLogic” την ελληνική εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού. Εάν επιθυμείς να εργαστείς εκεί, δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ “ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ”

Το “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να προσλάβει μία νέα συνεργάτιδα για να συμμετάσχει στην υλοποίηση προγραμμάτων και προωθητικών ενεργειών του συλλόγου, να διαχειρίζεται τα οικονομικά, να υποστηρίζει διοικητικά τον σύλλογο και να ανανεώνει το αρχείο μελών. Τα απαιτούμενα προσόντα για την θέση εργασίας είναι:

 • πτυχίο,
 • δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία,
 • γνώσεις MS Office, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους έως τις 10 Απριλίου 2021 στο almazoisthessalonikis@gmail.com. Στο τίτλο πρέπει να αναγράφεται: “Administrative Assistant- Ονοματεπώνυμο“.

Τέλος, στην “INTERSPORT Athletics” θα προσληφθεί νέο προσωπικό ειδικότητας Store Manager και Sales Representative. Απέστειλε το βιογραφικό σου εδώ. Αν δεν βρήκες μια δουλειά που να σου ταιριάζει αυτή τη φορά, μη εγκαταλείπεις το ψάξιμο. Θυμήσου πως αυτός που επιμένει, στο τέλος βγαίνει πάντα νικητής.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση