Οι προσλήψεις που προκηρύχθηκαν στο δημόσιο | jobstoday.gr

Οι προσλήψεις που προκηρύχθηκαν στο δημόσιο

Η εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκίνησε με ανάμεικτα συναισθήματα για τους εργαζομένους. Από την μία, η πανδημία έφερε την χώρα ξανά σε κατάσταση lockdown και από την άλλη, αρκετοί δήμοι ανακοίνωσαν νέες προσλήψεις προσωπικού. Μένοντας στα θετικά, παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με όλες τις προσλήψεις αυτής της εβδομάδας που θα βοηθήσουν, οποιονδήποτε αναζητά νέα δουλειά.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗ Ο.ΣΥ Α.Ε.

Η ανώνυμη εταιρεία “Σταθερές Συγκοινωνίες” (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.) και η ανώνυμη εταιρεία “Οδικές Συγκοινωνίες “ (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) ανακοίνωσαν πως θα προσλάβουν νέα άτομα. Συγκεκριμένα 186 εργαζόμενοι θα προσληφθούν στην ΣΤΑΣΥ διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων και 367 οδηγοί λεωφορείων και 56 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων στην Ο.ΣΥ. Όσοι ενδιαφέρονται για την πρόσληψη στην ΣΤΑΣΥ πρέπει να υποβάλουν αίτηση συστημένα στην διεύθυνση Αθηνάς 67, Τ.Κ. 10552 ή ηλεκτρονικά στο protocol@stasy.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα: 21144141255 και 2144141076.  Όσοι θέλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πρόσληψη στην Ο.ΣΥ, πρέπει να στείλουν συστημένα την αίτηση τους στη: Παρνασσού 6, Τ.Κ. 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης ή ηλεκτρονικά στο osy@osy.gr. H αίτηση βρίσκεται αναρτημένη στο site του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο site της ΟΣΥ. A.E και στο site του Α.Σ.Ε.Π.

24 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Είκοσι τέσσερις γυμναστές θα προσληφθούν στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων με ωριαία αποζημίωση. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 5 πτυχιούχοι φυσικής αγωγής για τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, 8 γυμναστές για την κολύμβηση, 3 για την καλαθοσφαίριση, 2 για την ποδοσφαίριση, 1 για την αντισφαίριση και για την πετοσφαίριση και 4 για την ειδική φυσική αγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2020 και να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

15 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Επίσης, στο δήμο της Νέας Προποντίδας, θα προσληφθούν 15 εργάτες καθαριότητας απορριμματοφόρων αυτοκινήτων. Όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί περισσότερο για τις θέσεις εργασίας, μπορεί να δει την προκήρυξη. Οκτώ πτυχιούχοι φυσικής αγωγής με ωριαία αποζημίωση θα προσληφθούν στον δήμο Λαμίας για να υλοποιηθούν τα προγράμματα άθλησης για όλους την περίοδο 2020-2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site του δήμου για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

10 ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Άμεσα, ο δήμος Νέας Ιωνίας επιθυμεί να προσλάβει 10 βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων με σύμβαση δύο μηνών. Θα εργαστούν στους παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας του δήμου. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλουν συστημένα τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση Αγίας Όλγας και Γαληνού 2, Τ.Κ. 14233 Νέα Ιωνία ή ηλεκτρονικά στο kevrefo20@gmail.com. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 6/11/2020. Ακόμα, στον δήμο του Κάτω Νευροκοπίου θα προσληφθούν τέσσερις εργαζόμενοι. Οι ενδιαφερόμενοι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, μπορούν να διαβάσουν την προκήρυξη.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, θα προσληφθεί ένας αρχαιολόγος και ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής  με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους συστημένα στην διεύθυνση: Πανός 16, Τ.Κ. 10555 (Πλάκα) Αθήνα και να την απευθύνουν στην κ. Ελισάβετ Αλβανού ή στην κ. Χριστίνα Κούστα μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Στην ΕΦΑ Ημαθίας, άμεσα θα προσληφθούν αρχαιολόγοι και εξειδικευμένοι εργάτες για την εκτέλεση διάφορων αρχαιολογικών εργασιών. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους συστημένα στην διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 16-18 και να τα απευθύνουν στην κ. Β. Αποστολίδου μέχρι τις 9/11/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΑΡΤΑΣ

Επιπλέον, έξι εξειδικευμένοι εργάτες θα εργαστούν στην ΕΦΑ Καβάλας για δύο μήνες τουλάχιστον. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους συστημένα στην διεύθυνση: Κύπρου 14, 65403, Καβάλα και να την απευθύνουν στην κ. Ευ. Χιδήρογλου. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, δύο εξειδικευμένοι εργάτες. Οι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 5/11/2020 στην εξής διεύθυνση: Αράχθου 1, 47100 Άρτα και να την απευθύνουν στην κ. Καλλιόπη Καπόλου και στην κ. Θεοδώρα Σιντελέ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ- ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Ακόμα, δύο άτομα ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων και ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών θα προσληφθούν στον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτές τις θέσεις εργασίας, μπορούν να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 5 ηλεκτρονικά στο info@spata-artemis.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής Τ.Κ. 19004 και να το απευθύνουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη κ. Δ. Μπούρδη και κ. Σπ. Τρουμπούλου.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Έντεκα νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν άμεσα στο Αργοστόλι για να καλύψουν απρόβλεπτες ανάγκες που προήλθαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του μεσογειακού κυκλώνα στο νομό Κεφαλληνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους, μέχρι τις 5/11 ηλεκτρονικά στο tad-kyriakatou@argostoli.gov.gr. Στο θέμα του μηνύματος πρέπει να αναγράφεται: “Αίτηση συμμετοχής στην ΣΟΧ 4/2020”. Επίσης, θα προσληφθούν στο δήμο Οινουσσών δύο εργάτες καθαριότητας και δύο εργάτες ύδρευσης με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτές τις θέσεις εργασίας, πρέπει να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 ηλεκτρονικά στο oinouses@0814.syzefxis.gov.gr.

Πιθανότατα η παραπάνω λίστα με τις νέες θέσεις εργασίας στους δήμους, σε βοήθησε να βρεις την δουλειά που επιθυμούσες. Σε διαφορετική περίπτωση, κάνε λίγη υπομονή και συνέχισε την αναζήτηση. Θυμήσου να επισκεφτείς ξανά το jobstoday.gr καθώς νέες θέσεις εργασίας δημοσιεύονται καθημερινά.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση