Οι προσλήψεις που γίνονται αυτήν την εβδομάδα | jobstoday.gr

Οι προσλήψεις που γίνονται αυτήν την εβδομάδα

Καθώς ολοκληρώνεται αυτός ο μήνας, κάποιοι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν την νέα τους δουλειά. Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς; Να προσληφθείς σε μία από τις δεκάδες νέες θέσεις εργασίας που προσφέρονται στον ιδιωτικό τομέα; Εάν απάντησες καταφατικά στις ερωτήσεις, διάβασε παρακάτω τις προσλήψεις αυτής της εβδομάδας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΥΠΟ

Στο “Πλαίσιο”, το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου, θα προσληφθεί σύντομα ένα άτομο στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη. Για να μάθεις περισσότερα για τις θέσεις εργασίας, δες εδώ. Ακόμη, αν έχεις ειδικότητα:

 • αιματολήπτη,
 • ακτινοδιαγνώστη,
 • μικροβιολόγου,
 • καρδιολόγου ή
 • τεχνολόγου ακτινολόγου και ψάχνεις εργασία, στείλε το βιογραφικό σου στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ (work@biotypos.gr)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ “ΑΓΓΕΛΑΚΗ”

Η πτηνοτροφική επιχείρηση “Αγγελάκης” αναζητά εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, επιθυμεί να προσλάβει έναν υπεύθυνο τιμολόγησης για να συμπληρώνει δελτία εσωτερικής διακίνησης, να καταχωρεί τις επιστροφές κενών τελάρων κλπ. Αν διαθέτεις πτυχίο ΙΕΚ, ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικών επιστημών, γνωρίζεις άριστα Η/Υ, αγγλικά και λογισμικό εμπορικής διαχείρισης, έχεις προϋπηρεσία 2,5 ετών σε παρόμοια θέση και καλές επικοινωνιακές ικανότητες, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο email: hr@aggelakis.gr. Eπίσης, στην ίδια εταιρεία, θα προσληφθούν ένας μηχανολόγος συντηρητής εργοστασίου, ένας διευθυντής ζωικής παραγωγής, ένας marketing manager, ένας συντηρητής πτηνοσφαγείου, εργάτες, οδηγοί και πωλητές. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργασίας, θα πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο hr@aggelakis.gr.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ WURTH HELLAS

Προσλήψεις θα υπάρξουν και στην “Würth Hellas S.A”, μία εταιρία που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1981. Έτσι, θα προσληφθούν σύμβουλοι πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη, την Θεσσαλία, τα Ιωάννινα, την Κορινθία, την Ρόδο και σύμβουλοι τηλεφωνικών πωλήσεων στο Κρυονέρι Αττικής και στη Θεσσαλονίκη. Όποιος επιθυμεί να εργαστεί σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, πρέπει να στείλει το βιογραφικό του εδώ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ PHARMATHEN ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΩΔΩΝΗ

Νέο προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία “Pharmathen“. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό, κλίκαρε στην επίσημη ιστοσελίδα. Επίσης, στην γαλακτοβιομηχανία “ΔΩΔΩΝΗ” που εδρεύει στα Ιωάννινα, θα προσληφθεί ένας υπάλληλος διαχείρισης αποθηκών. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης, εργασιακή εμπειρία σε βιομηχανία τροφίμων, να γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά Excel, λογισμικό διαχείρισης αποθηκών και λογιστικά προγράμματα. Αν διαθέτεις τα παραπάνω προσόντα και θέλεις να εργαστείς στα Ιωάννινα, στείλε το βιογραφικό σου με φαξ στο 2651089707 ή ταχυδρομικά στο: Ταγματάρχη Κωστάκη 1, Ελεούσα Ιωαννίνων, ΤΚ 45500.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “DOCTORANYTIME” ΚΑΙ ΣΤΗ “PRAKTIKER

Ακόμη, διαθέσιμες θέσεις εργασίας έχει το “doctoranytime. Για να τις δεις και να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα, μπες εδώ. Προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων, επιθυμεί να προσλάβει η “Praktiker. Έτσι, θα προσληφθεί ένας συντηρητής- ηλεκτρολόγος στην Θεσσαλονίκη και στο Ελληνικό, ένας αποθηκάριος και ένας υπάλληλος για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών στην Μάνδρα, ένας web designer στην Αθήνα, ένας πωλητής στην Παλλήνη, ένας προϊστάμενος στην Ρόδο. Εδώ, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις θέσεις εργασίας.

ATTICA” & “NESTLE” ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα πολυκαταστήματα “attica, αυτή την περίοδο, προσπαθούν να καλύψουν με νέο προσωπικό τις κενές θέσεις εργασίας. Εάν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς σε κάποιο από αυτά, κάνε κλικ εδώ. Η “Nestle, δημοφιλής εταιρεία τροφίμων και ποτών, θα ενισχυθεί με νέο προσωπικό. Θα προσληφθεί στην Θέρμη Θεσσαλονίκης ένας Coffee Expert που διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, πενταετή εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση, άριστή γνώση Αγγλικών και Office καθώς και δίπλωμα οδήγησης. Επίσης, θα προσληφθεί ένας Business Application Support Specialist στο Μαρούσι και θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Πληροφορικής, με τριετή εργασιακή εμπειρία  και γνώστης άριστων SAP και Αγγλικών. Στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στον Γέρακα θα προσληφθούν: Shift Team Leader, Technician Professional, Assistant Warehouse Operator. Για να στείλεις το βιογραφικό σου, μπες εδώ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ “REVOIL” ΚΑΙ ΣΤΗ “VOLTON

Η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, REVOIL” θα προσλάβει νέο προσωπικό σε τρεις περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, στη Βάρη, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας για βοηθούς λογιστών και στον Ασπρόπυργο για οδηγούς. Επίσης, στην Χίο θα προσληφθούν υπεύθυνοι λειτουργίας για πρατήριο υγρών καυσίμων και υπάλληλοι. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο cv@revoil.gr. Επίσης, στην εταιρεία “Volton θα προσληφθούν εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα  και Sales Energy Advisor στην Θεσσαλονίκη. Στείλε το βιογραφικό ηλεκτρονικά στο cv@volton.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ “BEAT”

Προσλήψεις πραγματοποιεί, αυτό το διάστημα, και η εταιρεία “BEAT“. Θα προσληφθούν άτομα των εξής ειδικοτήτων:

 • Senior Data Engineer,
 • Senior Frontend Engineer,
 • CRM Developer,
 • Senior Talent Solutuons Owner,
 • Lead Product Manager,
 • Communications Specialist και
 • Customer Experience Representative. Για να στείλεις το βιογραφικό σου, κάνε κλικ εδώ.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ήθελαν νέο προσωπικό, αυτή την εβδομάδα. Ευχόμαστε να βρήκες την ιδανική δουλειά, μέσα από αυτό το κείμενο. Εάν δεν το κατάφερες αυτή την φορά, μη απογοητεύεσαι. Ο Νοέμβριος που πλησιάζει, θα φέρει νέες προσλήψεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση