Οι νέες θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν άμεσα | jobstoday.gr

Οι νέες θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν άμεσα

Στους δημόσιους φορείς προκηρύχθηκαν, και αυτή την εβδομάδα, νέες θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν άμεσα. Θα προσληφθούν πολλά άτομα τριτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας αλλά και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εξετάστε προσεκτικά τις προκηρύξεις που ακολουθούν και ίσως, στις επόμενες γραμμές κρύβεται η δουλειά που ονειρεύεστε να κάνετε.

2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Δύο κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην Πάρο και στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση πολιτιστικής ανάπτυξης. Ζητείται ένας διοικητικός υπάλληλος και ένας καθαριστής. Αυτοί που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καλύψετε κάποια από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, συμπληρώστε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ και στείλτε το στο email kdepap@paros.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δημαρχείο Πάρου, Τ.Κ. 84400, Παροικία Πάρου, υπόψιν κ. Ν. Βιώνη.

12 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Έξι σχολικοί οδηγοί και έξι συνοδοί θα προσληφθούν από την περιφερειακή διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Η σύμβαση εργασίας των νεοπροσληφθέντων θα ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022. Όσοι ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, χρειάζεται να στείλουν συστημένα το συμπληρωμένο έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ στην διεύθυνση Δήμητρας 25 και Γαριβάλδη, Τ.Κ. 41221. Περισσότερο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

12 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Στο δήμο Κρωπίας θα προσληφθούν σύντομα δώδεκα εργάτες καθαριότητας για να εργαστούν για χρονικό διάστημα δύο μηνών. Για να είστε ιδανικός υποψήφιος για αυτή την θέση εργασίας, πρέπει να είστε από 18 μέχρι 65 χρόνων και να είστε υγιής. Διαβάστε την προκήρυξη και υποβάλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021.

4 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ 5 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τέσσερις εργάτες ταφής και εκταφής νεκρών θα προσληφθούν στον Μαραθώνα το επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση εργασίας, πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών. Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις μέχρι την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021. Πέντε σχολικές καθαρίστριες θα προσληφθούν στην Αγία Παρασκευή. Θα εργαστούν με σύμβαση μερικής απασχόλησης για το διδακτικό έτος 2021-2022.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

Τέσσερις νέες προσλήψεις εργατών καθαριότητας θα υπάρξουν στο δήμο των Γρεβενών. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για δύο μήνες. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στα Γρεβενά, κάντε αίτηση μέχρι την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021. Επίσης, είκοσι εργάτες καθαριότητας θα προσληφθούν στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας υπάρχει μία κενή θέση εργασίας ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού/Οικονομικού. Το άτομο που θα προσληφθεί, θα εργαστεί για τέσσερις μήνες. Ενημερωθείτε περισσότερο για αυτή την δουλειά εδώ.

6 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Έξι νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν πέντε μήνες στο Φισκάρδο.  Οι ειδικότητες ατόμων που αναζητούνται είναι:

  • Ένας εξειδικευμένος πολιτικός μηχανικός στην αποκατάσταση και στην ανάδειξη μνημείων,
  • Δύο συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης που έχουν εξειδικευθεί στο λίθο,
  • Ένας συντηρητής αρχαιοτήτων και έργων τέχνης εξειδικευμένος στο κεραμικό υλικό και
  • Δύο έμπειροι εργατοτεχνίτες σε οικοδομικές εργασίες. Για να μάθετε μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση, δείτε εδώ.
 4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε τέσσερις νέες προσλήψεις θα προχωρήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Πέντε συνοδοί και ένας οδηγός απορριμματοφόρου θα προσληφθούν άμεσα στο δήμο Πύδνας- Κολινδρού. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για δύο μήνες. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις θέσεις εργασίας, διαβάστε πιο αναλυτικά την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ & Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Στον δήμο Αθηναίων θα προσληφθούν άμεσα δύο γενικοί γιατροί ή παθολόγοι, δύο δερματολόγοι, ένας παιδίατρος και ένας ψυχίατρος. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας, Για να δείτε πού μπορείτε να στείλετε τα δικαιολογητικά, κλικάρετε εδώ. Επίσης, ο δήμος της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε πως θα προσλάβει ένα παιδίατρο. Η 29η Οκτωβρίου 2021 ορίστηκε ως η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Τέσσερις προσλήψεις ανακοίνωσε και ο δήμος της Αλεξάνδρειας. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ένας ψυχολόγος και τρεις οικογενειακοί βοηθοί για να στελεχώσουν την δομή «Βοήθεια στο σπίτι». Εάν είστε γενικός χειρούργος και θέλετε να εργαστείτε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, βιαστείτε να υποβάλλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Τέλος, δέκα τέσσερις δάσκαλοι μουσικής θα προσληφθούν στο δημοτικό ωδείο Χαλκηδόνος και στο δήμο Νίκαιας- Ρέντη δέκα τέσσερα άτομα καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού προσωπικού. Εδώ και εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τις ειδικότητες που αναζητούνται.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση