Οι νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας

Η εβδομάδα ξεκινάει με την προκήρυξη δεκάδων καινούριων θέσεων εργασίας σε οργανισμούς, πανεπιστήμια, εφορείες αρχαιοτήτων, δήμους και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στην παρακάτω λίστα που ετοίμασε το jobstoday.gr μπορείς να διαβάσεις όλες τις νέες προσλήψεις και να επιλέξεις την θέση εργασίας που σου ταιριάζει καλύτερα.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

Πέντε πανεπιστήμια της χώρας θα ενισχυθούν άμεσα με νέους εργαζόμενους. Πιο αναλυτικά, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για την υλοποίηση του έργου “Συσχέτιση Νευροαπεικονιστικών, Γνωστικών και Ψυχοσυναισθηματικών Προγνωστικών Δεικτών στην Εξέλιξη του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου” θα προσληφθεί ένα άτομο. Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας, άδεια άσκησης επαγγέλματος, διδακτορικό τίτλο σπουδών, να γνωρίζει άριστα αγγλικά και να έχει εμπειρία στην έρευνα σε παρόμοιο αντικείμενο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ. Άτομα θα προσληφθούν και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την υλοποίηση έργων. Τις προκηρύξεις δύναται να διαβάσεις εδώ, εδώ και εδώ.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  θα προσληφθεί ένας εξωτερικός συνεργάτης όπου θα υπογράψει δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, διάβασε εδώ. Στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου άμεσα θα προσληφθεί ένα άτομο για να στελεχώσει την διεύθυνση Προσωπικού με εξάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο νομικών επιστημών ή οικονομικών επιστημών, τετραετή επαγγελματική εμπειρία σε διοικητικές υπηρεσίες ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Επίσης, θα προσληφθεί ένα άτομο για να συντάσσει κείμενα και έγγραφα. Οι ενδιαφερόμενοι για την συγκεκριμένη θέση πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Φιλολογίας και τετραετή επαγγελματική εμπειρία. Για να μάθεις πού πρέπει να στείλεις τα δικαιολογητικά σου, διάβασε εδώ. Νέο προσωπικό θα προσληφθεί και στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Περισσότερες πληροφορίες δύναται να μάθεις στην προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΚΑΝΑ

Ο ΟΚΑΝΑ (“Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών”) επιθυμεί να προσλάβει υπαλλήλους αρκετών ειδικοτήτων, όπως παθολόγου, ψυχιάτρου, νομικών, κοινωνιολόγων, κοινωνικών λειτουργών, ειδικών παιδαγωγών κλπ στην Αθήνα, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, στην Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο. Ακόμη, 13 νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν για να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού μα και στο Κέντρο Υγείας Κερατέας “Κ. Πρίφτης“. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Ιανουαρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ. Δέκα γιατροί θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στον ΕΟΔΥ. Η προκήρυξη των θέσεων εργασίας υπάρχει εδώ.

 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Δέκα εννιά κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στον Δήμο Κιλελέρ που σύντομα θα συμπληρωθούν με νέο προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ένας τεχνίτης οικοδομικών εργασιών, ένας χειριστής μηχανήματος, δύο χειριστές γεωργικού ελκυστήρα, δώδεκα εργάτες γενικών καθηκόντων, ένας βοηθός πλακά και δύο βοηθοί ελαιοχρωματιστών. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο prosopiko@kileler.gov.gr μέχρι τις 19/1/2021. Στην Θάσο, θα προσληφθούν οδηγοί απορριμματοφόρου και εργάτες καθαριότητας. Η προκήρυξη και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πρόσληψη, βρίσκονται εδώ.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο δήμος Νέας Ζίχνης θα ενισχυθεί με έξι εργαζόμενους . Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας με διάρκεια οκτώ μηνών. Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, διάβασε την προκήρυξη. Επίσης, με νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί και ο δήμος της Σαλαμίνας. Ειδικότερα, θα προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας δέκα εργάτες καθαριότητας, τέσσερις οδηγοί και δύο χειριστές μηχανημάτων. Για να δεις τα απαιτούμενα προσόντα και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πρόσληψη, διάβασε την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

Στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης θα προσληφθούν τρεις εργάτες καθαριότητας και ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού. Εδώ θα δεις την προκήρυξη και την αίτηση που πρέπει να υποβάλεις. Με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, θα προσληφθούν πέντε νέοι εργαζόμενοι στο δήμο των Σπετσών και τρεις νέοι υπάλληλοι στο δήμο Θηβαίων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δύο αρχαιολόγοι, τρεις εξειδικευμένοι εργάτες και ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού θα προσληφθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν εξάμηνη σύμβαση εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις εδώ. Ακόμη, ένα άτομο θα προσληφθεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής και θα εργαστεί μέχρι τις 23/5/2021. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

O όμιλος εταιρειών “G4S” παρέχει λύσεις ασφαλείας και επιθυμεί να προσλάβει στην Μεταμόρφωση Θεσσαλονίκης τεχνικούς εγκαταστάσεων και προσωπικό ασφαλείας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο cv@gr.g4s.com. Στα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” αναζητούνται ένας ψυχολόγος, ένας φιλόλογος αγγλικής γλώσσας, ένας εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής, ένας μαθηματικός, ένας φιλόλογος ελληνικής γλώσσας και ένας κοινωνικός λειτουργός για να προσληφθούν στην Λέσβο. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 22η Ιανουαρίου 2021.

Τέλος, το Pet City” θα ενισχυθεί άμεσα με στελέχη τμήματος προσωπικού και Junior I.T. στο Κορωπί, κτηνιάτρους στην Θεσσαλονίκη και στην Γλυφάδα καθώς και groomer στην Θεσσαλονίκη και στην Αττική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στο cv@petcity.gr.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση