Νέο προσωπικό σε εταιρείες και δήμους | jobstoday.gr

Νέο προσωπικό σε εταιρείες και δήμους

Αναζητάτε νέα εργασία για το φθινόπωρο; Νέο προσωπικό σε ιδιωτικές εταιρείες και σε δήμους της χώρας θα προσληφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για να καλυφθούν ανοικτές θέσεις εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις επόμενες γραμμές και να στείλετε το βιογραφικό σας ή τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να σας δοθεί η ευκαιρία της πρόσληψης.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ AVS SERVICES

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού AVS SERVICES αναζητά για πρόσληψη έναν οδηγό στην Αθήνα. Ο υποψήφιος για την θέση εργασίας θα πρέπει να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και να είναι συνεπής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους στο hr@avs-services.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6970600349.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ CRETAFARM

Η ιδιωτική επιχείρηση Cretafarm θα προσλάβει δύο νέους εργαζόμενους:

  • Έναν υπάλληλο για την διαχείριση των πληρωμών που θα πρέπει να έχει αποφοιτήσει από λογιστική ή από χρηματοοικονομική σχολή, να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο χρόνια, να γνωρίζει αγγλικά, MS Office και SAP και να έχει επικοινωνιακές δεξιότητες,
  • Έναν ψυκτικό, που έχει πτυχίο Τεχνικής Σχολής, ή ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ, άδεια ψυκτικού και βασικές γνώσεις Η/Υ.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ BRINK’S HELLAS

Ακόμη, στην εταιρεία Brinks Hellas θα προσληφθούν οδηγοί- συνοδοί χρηματαποστολών, καταμετρητές, security officers, ένας τεχνικός εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας, screeners και patrol drivers σε διάφορες περιοχές της χώρας. Διαβάστε προσεκτικά τα απαιτούμενα προσόντα και εάν ενδιαφέρεστε για κάποια θέση εργασίας, στείλτε το βιογραφικό.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ NOVA

Αρκετές κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης και internet Nova που θα καλυφθούν σε σύντομο διάστημα. Αναζητούνται για πρόσληψη junior buyer, promo producer και εκπρόσωποι πωλήσεων στο Αγρίνιο, στην Αλεξανδρούπολη, στο Άργος, στα Ιωάννινα, στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι, στο Κιλκίς, στην Κόρινθο, στην Θεσσαλονίκη, στον Πύργο, στις Σέρρες, στην Τρίπολη και στην Χαλκίδα. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται εδώ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ LELOS GROUP

Ο όμιλος φαρμακαποθηκών Lelos Group βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα, θα προβεί σε πρόσληψη ενός σύμβουλου πωλήσεων φαρμακείου στην Αθήνα, έναν μηχανογράφο στην Θεσσαλονίκη και έναν υπάλληλο τηλεφωνικών παραγγελιών επίσης στην Θεσσαλονίκη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Οι υποψήφιοι για την θέση του συμβούλου πωλήσεων θα πρέπει να διαθέτουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα, πολύ καλή γνώση Η/Υ και αγγλικών. Για την θέση του μηχανογράφου, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτουν πτυχίο πληροφορικής, τριετή εργασιακή εμπειρία, γνώσεις δικτύων κλπ ενώ για τον υπάλληλο τηλεφωνικών παραγγελιών, η γνώση Η/Υ, αγγλικών και η γρήγορη πληκτρολόγηση είναι απαραίτητες δεξιότητες για τους υποψηφίους. Εάν επιθυμείτε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε κάποιο σούπερ μάρκετ, μπορείτε να δείτε νέες θέσεις εργασίας στο Lidl και στο ΑΒ Βασιλόπουλος. Ακόμη, νέο προσωπικό αναζητά ο όμιλος Σαρακάκης και το skroutz. Δύο εκδοτικοί οίκοι έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ψυχογιός επιθυμεί να προσλάβει έναν σύμβουλο και έναν γραφίστα και ο Πατάκης θα προσλάβει έναν μηχανικό πληροφορικής, έναν γλωσσολόγο και έναν εργάτη αποθήκης.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Τρεις βοηθοί παραγωγής πλήρους απασχόλησης θα προσληφθούν σε μεγάλη βιομηχανία παραγωγής ζαχαροπλαστικών προϊόντων που εδρεύει στον Πειραιά. Οι προσληφθέντες θα εργάζονται με δύο βάρδιες, έξι ημέρες εβδομαδιαίως με ρεπό. Εάν ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας στο biografiko@oaed.gr και στο θέμα γράψτε: «Κωδικός θέσης 30». Επίσης, αναζητούνται ανειδίκευτοι εργάτες σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων που έχει έδρα στην Σίνδο. Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο biografiko@oaed.gr  και στο θέμα πρέπει να αναγράφεται: «Κωδικός θέσης 32».

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ AUTOHELLAS & ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ

Στην Autohellas, εταιρεία ενοικίασης και πώλησης οχημάτων υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Εδώ δείτε τις ειδικότητες που αναζητούνται αυτή την περίοδο και βιαστείτε να στείλετε το βιογραφικό σας. Ένα άτομο για γραμματειακή υποστήριξη αναζητά η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, μπορείτε να μάθετε, στέλνοντας email στα info@aek.gr και secr@aek.gr ή τηλεφωνικά στο  2102584582.

ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΙΤΑΙ 1 ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΦΑΡΣΙ & 1 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα αναζητείται για πρόσληψη ένας διερμηνέας Φαρσί, ενώ στην Καλαμάτα θα προσληφθεί ένας παιδίατρος  για να αντιμετωπιστούν λειτουργικές ανάγκες των δημοτικών παιδικών σταθμών. Διαβάστε τις απαιτούμενες δεξιότητες των υποψηφίων στις προκηρύξεις και αν τις διαθέτετε, στείλτε αίτηση για πρόσληψη.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Πολλοί δήμοι αναζητούν προσωπικό για την καθαριότητα σχολικών μονάδων. Πιο αναλυτικά:

Ολοκληρώνοντας, ο δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων θα προσλάβει έναν μάγειρα και ο περιφερειάρχης Κρήτης ανακοίνωσε την πρόσληψη δώδεκα εργατών δακοκτονίας. Έντεκα άτομα με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν στην Ικαρία.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση