Νέες θέσεις εργασίας: Πού να στείλεις βιογραφικό | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας: Πού να στείλεις βιογραφικό

Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου βγήκαν αρκετές προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας. Το jobstoday για να σε βοηθήσει περισσότερο τις συγκέντρωσε και τις παρουσιάζει στο κείμενο που ακολουθεί. Διάβασε τις προσεκτικά και επέλεξε την κατάλληλη για σένα δουλειά.

30 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ 25 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εάν κατοικείς στην Ρόδο, βιάσου να στείλεις ό,τι δικαιολογητικό χρειάζεται, καθώς θα προσληφθούν άμεσα τριάντα εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων. Ενημερώσου περισσότερο διαβάζοντας την προκήρυξη στην επίσημη ιστοσελίδα του νησιού. Το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται στο δήμο Αχαρνών, επιθυμεί να προσλάβει είκοσι πέντε νέους εργαζόμενους για να καλύψει εποχικές και παροδικές ανάγκες. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται μέχρι και την 1η Μαρτίου 2021. Διάβασε την προκήρυξη για να μάθεις, εάν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα θα προσληφθούν δέκα πέντε νέοι εργαζόμενοι με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Πρεβέζης αναζητά δύο οδηγούς, έναν χειριστή ανυψωτικού μηχανήματος, έξι εργάτες καθαριότητας και έξι συνοδούς απορριμματοφόρου. Εάν θέλεις να προσληφθείς σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε το ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και στείλε το συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Πρέβεζας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας Ελ. Βενιζέλου και Μπαχούμη 2, Τ.Κ. 48100 μέχρι και την 1/3/2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 2682360633.

16 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ

Στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, θα προσληφθούν δέκα έξι νέοι εργαζόμενοι. Αναλυτικότερα, τρεις νέοι μηχανικοί θα χρειαστούν για την διεύθυνση Συντονισμού-Τμήμα Εκπαίδευσης, την διεύθυνση Μελετών και Γνωμοδοτήσεων και την διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης. Επίσης, θα προσληφθούν νομικοί, οικονομολόγοι, πτυχιούχοι πληροφορικής, στατιστικολόγοι, χημικοί, βιολόγοι, γεωτεχνικοί. Για να λάβεις κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, χρειάζεται να υποβάλεις διαδικτυακά αίτηση στο Α.Σ.Ε.Π. μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2021.

18 ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Το πολεμικό ναυτικό ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δέκα οκτώ εφέδρους γιατρούς των εξής ειδικοτήτων:

  • τέσσερις ειδικοί παθολόγοι,
  • δύο αναισθησιολόγοι,
  • τρεις εντατικολόγοι,
  • δύο πνευμονολόγοι,
  • δύο γενικοί γιατροί,
  • δύο γιατροί βιοπαθολόγοι,
  • τρεις γιατροί εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ιατρικής Α.Ε.Ι, αναγνωρισμένο τίτλο ειδικότητας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιητικό ξένης γλώσσας. Τα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν στην διεύθυνση: Μεσογείων 229 Χολαργός Τ.Γ.Ν. 1040. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 2106551638 ή στο 2106557703.
ΝΕΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Δύο κοινωνιολόγοι και δύο ψυχολόγοι θα προσληφθούν άμεσα στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Αγίου Δημητρίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στο email dad-may@dad.gr. Στην προκήρυξη θα μάθεις ποια είναι τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων για την κάλυψη των θέσεων. Επίσης, ο δήμος Νότιου Πηλίου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει εφτά νέους εργάτες και ένα βοηθό υδραυλικού. Εδώ θα μάθεις τα προσόντα που απαιτούνται για την πρόσληψη και πού πρέπει να υποβάλλεις τα δικαιολογητικά σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ

Επίσης, ένας ψυχολόγος και ένας κοινωνιολόγος θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στον δήμο Ρεθύμνης. Εάν επιθυμείς την συγκεκριμένη θέση εργασίας και διαθέτεις πτυχίο ψυχολογίας ή κοινωνιολογίας αντίστοιχα, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο email prosopiko@rethymno.gr μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. Στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Καλύμνου αναζητούνται δύο ελεγκτές- λογιστές. Διαβάζοντας την προκήρυξη θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες για να στείλεις τα δικαιολογητικά σου μέχρι και τις 3/3/2021.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναζητά να προσλάβει έναν πτυχιούχο ψυχολογίας καθώς και έναν αρτοποιό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση τους για πρόσληψη μέχρι και την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021. Για να μάθεις τα απαραίτητα προσόντα για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, έλεγξε εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Προσλήψεις γίνονται και στον ιδιωτικό τομέα, αυτή την περίοδο. Έτσι, η “Equal Society” αναζητά ένα άτομο για το τμήμα λογιστηρίου και διοικητικής υποστήριξης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο οικονομικών, να γνωρίζουν Η/Υ και αγγλικά. Εάν επιθυμείς να εργαστείς στην “Equal Society” στείλε το βιογραφικό σου μέχρι και τις 26/2 στο email info@equalsociety.gr με τον κωδικό: θέση Λ/Δ. Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν και στην “Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ” που βρίσκεται στην Λέσβο. Διάβασε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, νέος παιδαγωγός θα προσληφθεί στην ΆΡΣΙΣ“. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου, μια συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αντίγραφο του πτυχίου και δύο συστατικές επιστολές στο email hr.arsis@gmail.com. Η τελευταία ημέρα υποβολής βιογραφικών είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση