νέες θέσεις εργασίας: πού θα προσληφθείς | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας: Πού θα προσληφθείς

Με την έλευση της νέας χρονιάς, ανακοινώθηκαν πολλές νέες θέσεις εργασίας σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Οι νέες προσλήψεις που προκηρύχθηκαν αφορούν μία γκάμα ειδικοτήτων και δίνουν μία νότα αισιοδοξίας σε όσους ψάχνουν δουλειά αυτό το διάστημα. Αν και εσύ είσαι άνεργος, συνέχισε να διαβάζεις τις αγγελίες που συγκέντρωσε το jobstoday.gr και βιάσου να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

55 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην Θεσσαλονίκη, ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων πεδιάδων (ΓΟΕΒ) θα προσλάβει 55 εργαζόμενους για να καλύψουν τις εποχικές ή τις παροδικές ανάγκες του. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται για πρόσληψη:

 • Γεωτεχνικοί (ΠΕ)
 • Μηχανολόγοι-Ηλεκτρολόγοι (ΠΕ),
 • Ηλεκτρονικοί Τεχνικοί (ΤΕ και ΔΕ),
 • Γραμματείς (ΔΕ),
 • Ηλεκτροτεχνικοί (ΔΕ)
 • Ηλεκτροσυγκολλητές (ΔΕ),
 • Μηχανοτεχνίτες (ΔΕ),
 • Χειριστές μηχανημάτων (ΔΕ),
 • Γεωργοτεχνίτες (ΔΕ)
 • Επόπτες Υδρονομέων (ΔΕ),
 • Υδρονομείς (ΥΕ) και
 • Εργατοτεχνίτες (ΥΕ). Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν στην Κεντρική Υπηρεσία αλλά και στις περιφερειακές μονάδες του ΓΟΕΒ που έχουν ως έδρα την Πέλλα και την Ημαθία.

Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις, συμπλήρωσε την αίτηση Έντυπο ΓΟΕΒ ΣΟΧ 1 και υπέβαλλε την σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς στην Κεντρική Υπηρεσία, 263 Οκτωβρίου 43, Θεσσαλονίκη (υπόψιν Σ. Μαυροπούλου). Ή στην Αλεξάνδρεια, Αριστοτέλους 25 ή στα Γιαννιτσά, Π. Μελά 17.

775 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Στα νοσοκομεία προκηρύχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ 775 νέες θέσεις εργασίας μόνιμου προσωπικού. Για να δεις εκτενέστερα το Φ.Ε.Κ. της συγκεκριμένης προκήρυξης και να μάθεις όλες τις ειδικότητες που αναζητούνται, κάνε κλικ στο επίσημο ιστότοπο του ΑΣΕΠ εδώ. Αν επιθυμείς να προσληφθείς, θα πρέπει να κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στις 14:00 το μεσημέρι.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εάν είσαι αρχαιολόγος, ίσως θα σε ενδιέφερε να εργαστείς στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Ιθάκης όπου προκηρύχθηκε μία νέα θέση εργασίας. Στην προκήρυξη θα διαβάσεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και μπορείς να στείλεις ηλεκτρονικά αίτηση έως την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου θα προσληφθούν άμεσα ένας τεχνικός συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης και ένας εργάτης. Στην προκήρυξη θα μάθεις τι προσόντα απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις και σπεύσε να κάνεις αίτηση έως την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024.

3 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοίνωσε πως θα προσλάβει τρεις νέους εργαζόμενους. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθεί ένας υπεύθυνος νομικής υποστήριξης έργου, ένας συντονιστής έργου καθώς και ένας υπεύθυνος οργάνωσης και εκτέλεσης παραγωγής. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για δώδεκα μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις στις προκηρύξεις εδώ, εδώ και εδώ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στον δήμο Αγίου Νικολάου. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθεί:

 • Ένας πολιτικός μηχανικός (ΤΕ),
 • Ένας ηλεκτρονικός (ΔΕ),
 • Ένας οδηγός (ΔΕ ή ΥΕ),
 • Ένας χειριστής μηχανημάτων έργων (ΔΕ ή ΥΕ),
 • Τρεις εργάτες γενικών καθηκόντων (ΥΕ). Στην προκήρυξη θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Έξι εργαζόμενοι ειδικότητας ΠΕ Φυσικής Αγωγής θα προσληφθούν σύντομα στον δήμο της Νάουσας. Αν ενδιαφέρεσαι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, διάβασε εκτενέστερα την προκήρυξη. Στην Ηγουμενίτσα θα υπάρξουν τρεις προσλήψεις εργαζομένων. Αν είσαι μηχανολόγος μηχανικός (ΠΕ), πολιτικός μηχανικός (ΤΕ) ή ηλεκτρονικός μηχανικός (ΤΕ) δες την προκήρυξη και συμπλήρωσε την αίτηση έως τις 26/1/2024.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΡΗΤΗΣ

Τριάντα προσλήψεις πτυχιούχων ιατρικής θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής. Επίσης, δέκα γιατροί θα προσληφθούν στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Εάν επιθυμείς να κάνεις αίτηση πρόσληψης για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας δες αυτή την προκήρυξη και αυτή.

Τέλος, ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ανακοίνωσε πως θα προσλάβει τέσσερις βοηθούς βρεφονηπιοκόμων. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, φρόντισε να διαβάσεις άμεσα την προκήρυξη εδώ και συμπλήρωσε την αίτηση. Και αν δεν βρήκες αυτή τη φορά μία ενδιαφέρουσα δουλειά για σένα, δεν πειράζει. Σύντομα θα υπάρξουν άλλες προσλήψεις εργαζομένων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση