Νέες θέσεις εργασίας: Ποιοι δήμοι προσλαμβάνουν | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας: Ποιοι δήμοι προσλαμβάνουν

Για άλλη μια φορά, σε πολλούς δήμους της χώρας, υπάρχει ανάγκη να συμπληρωθούν κενές θέσεις εργασίας, με την πρόσληψη νέων εργαζομένων. Εάν η δική σας σύμβαση εργασίας λήγει τις επόμενες ημέρες ή έληξε ήδη και αναζητάτε κάτι νέο, μπορείτε να ελέγξετε τις παρακάτω προκηρύξεις για δουλειά που ανακοινώθηκαν.

48 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

48 νέους εργαζόμενους θα χρειαστεί να προσλάβει ο δήμος Λαυρεωτικής για να καλύψουν παροδικές ανάγκες στις παιδικές κατασκηνώσεις που βρίσκονται στον Διόνυσο. Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως συντονιστές, επιμελητές, ομαδάρχες, γυμναστές, φύλακες, μάγειρες κλπ, μπορούν να διαβάσουν στην προκήρυξη περισσότερες πληροφορίες. Έπειτα είναι απαραίτητο να υποβάλλουν αίτηση μαζί με την υπεύθυνη δήλωση  στο δημαρχείο του Λαυρίου μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

 18 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ

Στη Σίφνο υπάρχουν δεκαοκτώ κενές θέσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, άμεσα ο δήμος θα προσλάβει τρεις οδηγούς φορτηγών με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, ένα οδηγό φορτηγού με πεντάμηνη εργασιακή σύμβαση και τρεις εργάτες με οκτάμηνη εργασιακή σύμβαση. Επίσης, θα προσληφθεί ένα άτομο με την ειδικότητα ΠΕ Χημικού, δύο οδηγούς απορριμματοφόρου, ένα χειριστή μηχανήματος και πέντε εργάτες καθαριότητας. Δείτε την προκήρυξη και στείλτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 23 Ιουλίου 2021.

10 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ 36 ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δέκα νέες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν σύντομα και στο δήμο της Σκιάθου. Στην προκήρυξη θα μάθετε ποιες ειδικότητες αναζητούνται και ύστερα έχετε την δυνατότητα μέχρι την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 να στείλετε την απαραίτητη αίτηση. Εάν αυτό το διάστημα, θέλετε να εργαστείτε στα Ιωάννινα, ίσως σας ενδιαφέρει η προκήρυξη που δημοσιεύτηκε. Σε αυτή, ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν συνολικά 36 εργαζόμενοι για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες του δήμου. Πιο αναλυτικά, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν:

 • ΠΕ μηχανικών (μία κενή θέση),
 • ΔΕ εποπτών καθαριότητας (τρεις κενές θέσεις)
 • ΔΕ οδηγών αυτοκινήτων Γ’ κατηγορίας (τρεις κενές θέσεις),
 • Εργάτριες/τες καθαριότητας- συνοδών απορριμματοφόρων (τριάντα ένα κενές θέσεις). Εάν διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα, στείλτε τα δικαιολογητικά σας συστημένα στην διεύθυνση: Καπλάνη 7, Τ.Κ. 45332 Δήμος Ιωαννιτών, υπόψη κ. Διαμάντη Ευανθίας. Η 25η Ιουλίου 2021 έχει οριστεί ως η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου θα προσλάβει:

 • Τρεις οδηγούς απορριμματοφόρων,
 • Έναν χειριστή μηχανήματος,
 • Έναν τεχνίτη ύδρευσης και
 • Πέντε εργάτες καθαριότητας. Στην προκήρυξη, θα μάθετε πού μπορείτε να στείλετε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Ακόμη, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας επιθυμεί να προσλάβει:
 • Έναν οδηγό αυτοκινήτων Γ΄ κατηγορίας,
 • Τέσσερις δένδρο-κηπουρούς και
 • Πέντε εργάτες κήπων. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά εδώ και στη συνέχεια να στείλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο email ergasia@keratsini.gr μέχρι και τις 25/7/2021.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο δήμος Σκύρου ανακοίνωσε πως υπάρχουν 7 διαθέσιμες θέσεις εργασίας που πρέπει να συμπληρωθούν τάχιστα. Γι΄ αυτό το λόγο, θα προσληφθούν με εξάμηνη σύμβαση εργασίας:

 • Ένας οδηγός απορριμματοφόρου,
 • Ένας χειριστής μηχανήματος έργου,
 • Τέσσερις εργάτες καθαριότητας και
 • Ένας βοηθός υδραυλικού. Έξι εισπράκτορες, επίσης, θα προσληφθούν στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Λευκάδος. Έως την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, προλαβαίνετε να υποβάλετε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την θέση.
 4 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Τέσσερις νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν και στο δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. Οι προσληφθέντες θα υλοποιήσουν τη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Εάν επιθυμείτε να δουλέψετε στο συγκεκριμένο δήμο, μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ ή το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να το υποβάλλετε μαζί με τα δικαιολογητικά συστημένα στην διεύθυνση: δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, 10ης Ιουνίου 28, Τ.Κ. 32005 Δίστομο, υπόψιν κ. Φωτίου Σοφίας.

 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

5 νέους καθηγητές θα προσλάβει το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης που εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Εάν διαθέτετε τις απαιτούμενες επαγγελματικές δεξιότητες, μπορείτε να καταθέσετε αίτηση αυτοπροσώπως στο πρωτόκολλο του Κρατικού Ωδείου, ή να στείλετε συστημένη την αίτηση ή ηλεκτρονικά στο odiokrat@yahoo.gr. 6 νέοι ωρομίσθιοι δάσκαλοι Φιλαρμονικής θα προσληφθούν στο δήμο Θέρμης και 15 μουσικοί στο δήμο Πολυγύρου.

75 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Στην Κω ανακοινώθηκαν 75 νέες προσλήψεις για να καλυφθούν εποχικές ή παροδικές ανάγκες του δήμου. Έτσι, θα προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας:

 • 55 εργάτες καθαριότητας,
 • 17 οδηγοί απορριμματοφόρων και
 • 3 χειριστές μηχανημάτων έργων (χορτοκοπτικά, φορτωτές αλυσότροχοι και σάρωθρα). Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η 25η Ιουλίου 2021.

Τέλος, νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στο δήμο Κασσάνδρας, στην Σκόπελο, στα Σφακιά και στο δήμου του Δοξάτου. Διαβάστε προσεκτικά τις ειδικότητες που ζητά ο κάθε δήμος και βιαστείτε να στείλετε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση