Νέες θέσεις εργασίας: Οι ειδικότητες που ζητούνται | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας: Οι ειδικότητες που ζητούνται

Νέες θέσεις εργασίας καθηγητών φυσικής αγωγής και ατόμων καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού, προκηρύσσονται αυτό το διάστημα. Επίσης, τα νοσηλευτικά ιδρύματα αναζητούν νέους γιατρούς. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε ως γιατρός, γυμναστής ή αν είστε μουσικός, καθηγητής εικαστικών, θεάτρου ή χορού, στείλτε τα δικαιολογητικά που ζητούνται στις παρακάτω προκηρύξεις.

ΠΑΛΛΗΝΗ: 15 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ & 26 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ

Στην Παλλήνη ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας:

 • 5 εικαστικοί,
 • 1 δάσκαλος λάτιν χορών,
 • 2 δάσκαλοι παραδοσιακών χορών,
 • 2 άτομα θεατρικών ειδικοτήτων και
 • 5 καθηγητές μουσικών οργάνων. Επίσης, θα υπάρξουν 26 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής. Στις προκηρύξεις (εδώ και εδώ) θα μάθετε πού πρέπει να αποστείλετε τα δικαιολογητικά.
 64 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Για το δημοτικό ωδείο Δράμας προκηρύχθηκαν 64 νέες θέσεις εργασίας. Οι μουσικοί που θα προσληφθούν, θα είναι ωρομίσθιοι και θα υπογράψουν 9μηνη σύμβαση εργασίας. Εάν ενδιαφέρεστε, υποβάλλετε συστημένα την αίτηση στην διεύθυνση: Βεργίνας 218Α, 66133 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μάθετε εδώ.

4 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Τέσσερις νέοι καθηγητές φυσικής αγωγής θα προσληφθούν στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Θα εργαστούν στον «Βραυρώνιο» για οκτώ μήνες. Οι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, πρέπει να είναι από 18 χρονών μέχρι 65. Διαβάστε την προκήρυξη και στείλτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

66 ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Για να λειτουργήσουν τα καλλιτεχνικά και επιμορφωτικά τμήματα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού στον Κορυδαλλό θα προσληφθούν 66 ωρομίσθιοι καθηγητές. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για εννιά μήνες. Στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά όλες οι ειδικότητες που ζητούνται. Για περισσότερες πληροφορίες για την κατάθεση των αιτήσεων, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2104944364-5 καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

10 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

10 νέες θέσεις εργασίας για την ειδικότητα του καθηγητή μουσικής είναι διαθέσιμες στο δημοτικό ωδείο Υμηττού. Όσοι προσληφθούν, θα καλύψουν τις ανάγκες του εκπαιδευτικού έτους 2021-2022. Εξετάστε προσεκτικά την προκήρυξη για να μάθετε τα απαιτούμενα προσόντα και στην συνέχεια υποβάλλετε την αίτηση μέχρι και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

 ΑΤΑΛΑΝΤΗ: 5 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Στην Αταλάντη για να στελεχωθεί το δημοτικό ωδείο, θα προσληφθούν άμεσα:

 • Ένας καθηγητής κλασικής κιθάρας,
 • Ένας καθηγητής πιάνου,
 • Ένας καθηγητής βιολιού,
 • Ένας καθηγητής μπουζουκιού και
 • Ένας καθηγητής κλαρινέτου. Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν για εννιά μήνες. Για να συμμετάσχετε σε αυτή την προκήρυξη, θα πρέπει να είστε από 18 χρονών μέχρι 67. Διαβάστε την προκήρυξη και στείλτε την αίτηση μέχρι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021.
535 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ

Στα νοσηλευτικά κέντρα θα προσληφθούν συνολικά 535 γιατροί. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση  ηλεκτρονικά στο esydoctors.moh.gov.gr. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι. Η τελευταία ημέρας υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00. Έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση μέχρι πέντε φορείς μίας Διεύθυνσης Υγειονομικής Περιφέρειας και να δηλώσετε τη σειρά προτίμησης για κάθε θέση εργασίας.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Πιο αναλυτικά:

 • το «ΚΑΤ» αναζητά επιμελητές ακτινολογίας, καρδιολογίας, πλαστικής, επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής, ορθοπεδικής και τραυματολογίας και αναισθιολογίας.
 • Το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας θα προσλάβει επιμελητές ακτινολογίας, αναισθησιολογίας και γενικής ιατρικής,
 • Το «Σισμανόγλειο νοσοκομείο» αναζητά ειδικευόμενους γιατρούς πνευμονολογίας-φυματιολογίας, κυτταρολογίας και ιατρικής βιοπαθολογίας.
 • Στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία» θα προσληφθούν επιμελητές πνευμονολογίας-φυματιολογίας, εσωτερικής παθολογίας, ακτινολογίας κλπ.

Τέλος, κενές θέσεις εργασίας γιατρών υπάρχουν στα νοσοκομεία  Βόλου, Αιγίου, Σπάρτης, Θεσσαλονίκης, Ελευσίνας, Δράμας, Κέρκυρας, Νάουσας, Βέροιας, Λάρισας, Αμαλιάδας, Τρικάλων και στο Κέντρο Υγείας Λέρου.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση