Νέες προσλήψεις τον Ιούλιο μέσω ΑΣΕΠ | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις τον Ιούλιο μέσω ΑΣΕΠ

Συνήθως η καλοκαιρινή περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για κάποιο άτομο που αναζητά εργασία. Όμως, δεν πρέπει να πτοείται, αλλά να συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει. Γι αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε όλες τις νέες προσλήψεις που γίνονται τον Ιούλιο. Έτσι, το κείμενο που ακολουθεί, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τους άνεργους.

37 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Άτομα που έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου ή ενδιαφέρονται να εργαστούν ως εργάτες καθαριότητας, στα Χανιά, μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους. Ο δήμος Χανίων θα προσλάβει τριάντα υπαλλήλους με επτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 22/7/2020. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεκαεννιά προσλήψεις θα κάνει και ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας, διάρκειας δύο μηνών. Οι ειδικότητες που χρειάζεται ο δήμος είναι:

 • Γιατρών,
 • Νοσηλευτών,
 • Καθηγητή Φυσικής Αγωγής,
 • Ναυαγοσωστών,
 • Αισθητικής Αγωγής,
 • Εικαστικών,
 • Θεατρολόγων,
 • Φυλάκων,
 • Εργατών Καθαριότητας,
 • Εργατών Γενικής Καθαριότητας. Οι υποψήφιοι, επιβάλλεται να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους στα email anzervou@1525.syzefxis.gov.gr ή savvani@1525.syzefxis.gov.gr ή i.manesis@1297.syzefxis.gov.gr. Διαφορετικά, μπορούν να τα στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: “Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων – Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών/ Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Μαράσλειο Μέγαρο, 1ος όροφος,  Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α , 49132, Κέρκυρα”. Τελική ημέρα υποβολής δικαιολογητικών είναι η Τετάρτη 22 Ιουλίου.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Πέντε εργάτες καθαριότητας θα προσλάβει άμεσα ο δήμος Βέλου-Βόχας. Το προσωπικό θα εργαστεί 8 μήνες. Στα email dar@1306.syzefxis.gov.gr  ή kopana@1306.syzefxis.gov.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 23/7/2020. Ο δήμος Χερσονήσου επιθυμεί να προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ δέκα επτά άτομα για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες καθαριότητας.  Η σύμβαση που θα υπογράψουν θα έχει διάρκεια 8 μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την στείλουν ηλεκτρονικά στο: dimos@hersonisos.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Χερσονήσου, Γούρνες Ν. Ηρακλείου (Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) ΤΚ 70014,  Λιμ. Χερσονήσου μέχρι τις 23/7/2020.

56 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Επιπλέον, ο δήμος της Αγίας Βαρβάρας θα προσλάβει το επόμενο διάστημα, 65 εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών για τα πολιτιστικά τμήματα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση ορισμένου χρόνου εργασίας ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά στο deadab2001@yahoo.gr. Θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μη έχουν υπερβεί το 65ο. Εκτός από την αίτηση θα πρέπει να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, φωτοαντίγραφο του ατομικού δελτίου ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών τους και βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα γίνονται δεκτά όλα τα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ

Άμεσα μέσω ΑΣΕΠ, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ενισχυθεί με επτά κτηνίατρους. Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση gramat@pamth.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 23η Ιουλίου 2020. Επίσης, ο δήμος Νέστου θα ενισχυθεί άμεσα με 20 υπαλλήλους που θα υπογράψουν 4μηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μέχρι τις 23 Ιουλίου στο γραφείο προσωπικού του δήμου Νέστου.

14 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Όποιος διαμένει στον δήμο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης, πιθανότατα άμεσα θα βρει νέα εργασία. Και αυτό γιατί ο δήμος θα προβεί σε 14 προσλήψεις. Συγκεκριμένα θα προσλάβει 12 εργάτες καθαριότητας και 2 οδηγούς αυτοκινήτων. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη και 5μηνη σύμβαση εργασίας. Μέχρι τις 24/7 οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: info@xylokastro.gov.gr.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΕΠΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Οκτάμηνη σύμβαση εργασίας θα υπογράψουν επτά άτομα που θα προσληφθούν στο δήμο Πεντέλης. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν 6 προσλήψεις εργατών καθαριότητας και 1 πρόσληψη οδηγού Γ’ κατηγορίας. Οι υποψήφιοι δύναται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση mainprotocol@penteli.gov.gr. Διαφορετικά να την στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Πεντέλης, Καλαμβόκη 2α  Τ. Κ. 15127, Μελίσσια και να την απευθύνουν στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (υπόψη κ. Μανωλίας Παπαδάκη). Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 24/7/2020.

35 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ 4 ΣΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΣΕΡΡΩΝ

Ο δήμος Αγίου Νικολάου θα προσλάβει 35 υπαλλήλους με 8μηνη σύμβαση εργασίας. Θα προσληφθούν συγκεκριμένα, τριάντα εργάτες καθαριότητας, τέσσερις οδηγοί Γ’ κατηγορίας και ένας χειριστής μηχανημάτων έργου. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: kandroulaki@dimosagn.gr ή στην διεύθυνση mmaurikaki@dimosagn.gr μέχρι τις 24/7/2020. Ακόμα, ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν τέσσερα άτομα για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης της ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 27/7/2020.

14 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Δέκα τέσσερις υπάλληλοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ άμεσα, στον δήμο της Βέροιας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ειδικότητες που χρειάζεται ο δήμος είναι:

 • Χειριστής μηχανημάτων έργου
 • Οδηγός Γ’ κατηγορίας και
 • Εργάτες καθαριότητας. Οι υποψήφιοι πρέπει μέχρι τις 27 Ιουλίου να υποβάλουν την αίτηση τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, συστημένα στην διεύθυνση: Μητροπόλεως 46, 59100 Βέροια (υπόψιν κ. Αντωνίας Ρητά).
10 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ

Ο δήμος Καντάνου – Σελίνου θα ενισχυθεί σύντομα με δέκα υπαλλήλους. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ταμίες, πωλητές, εργάτες γενικών καθηκόντων και ένας οδηγός. Το προσωπικό θα υπογράψει εξάμηνη και οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην διεύθυνση: d.selinouae@gmail.com, μέχρι τις 27/7/2020.

11 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Στην Μονεμβασιά, θα υπάρξουν 11 προσλήψεις με 8μηνη σύμβαση εργασίας. Θα προσληφθούν 7 εργάτες απορριμματοφόρων, 3 οδηγοί Γ’ κατηγορίας και 1 χειριστής εκσκαφέα. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι τις 31 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση bkolliakou@monemvasia.gr.

Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω νέες θέσεις εργασίας, στείλε άμεσα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Ίσως, αυτό το καλοκαίρι καταφέρεις να βρεις την δουλειά που αναζητάς. Εάν πάλι δεν συμβεί, δεν πειράζει. Μη επιτρέψεις στην απογοήτευση να εισβάλει στη ψυχή σου. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες προσλήψεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση