Νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα

Στο δημόσιο τομέα της χώρας, προκηρύχθηκαν πολλές νέες θέσεις εργασίας για διάφορες ειδικότητες που αναπτέρωσαν τις ελπίδες των ανέργων. Το jobstoday.gr συγκέντρωσε μια λίστα με όλες τις νέες προσλήψεις και την παρουσιάζει στο κείμενο που ακολουθεί.

40 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν 40 προσλήψεις εργαζομένων για να καλύψουν διάφορες ανάγκες. Αναλυτικότερα , θα προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, 4 άτομα ειδικότητας ΔΕ Δενδροανθοκηπουρών, 2 άτομα ειδικότητας ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών, 1ειδικότητας ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων, 2 ΔΕ Μαρμαροτεχνιτών, 12 Εργάτες Ταφής, 10 Εργάτες Κοιμητηρίων και 9 Φύλακες. Εάν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 και υποβάλετε το μέχρι και τις 11/12/2020 συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα 2313317139, 2313317128, 231331766, 2313317137.

18 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ανακοινώθηκαν 18 κενές θέσεις εργασίας που σύντομα θα συμπληρωθούν. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται χειριστές μηχανημάτων έργων, οδηγοί και εργάτες καθαριότητας. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο email mavridis@agankam.gov.gr ή με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 13561 Άγιοι Ανάργυροι και να την απευθύνουν στο γραφείο προσωπικού. Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑ

77 προσλήψεις θα υπάρξουν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, αναζητούνται 52 ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων, 10 νυχτοφύλακες αρχαιοτήτων και 15 άτομα για βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας. Εάν επιθυμείτε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, μπορείτε να υποβάλετε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 μέχρι τις 11/12/2020 στο email efaath@culture.gr. 18 νέους εργαζόμενους αναζητά και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Θα προσληφθούν ημερήσιοι φύλακες, νυχτοφύλακες, βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας και ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Λογιστικού. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την προκήρυξη.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΩΚΙΔΟΣ

Για να καλυφθούν εποχικές ή παροδικές ανάγκες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων θα προσληφθούν άμεσα 5 ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων, 1 νυχτοφύλακας αρχαιοτήτων και ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ λογιστικού. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, συμπληρώστε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και στείλτε το ηλεκτρονικά στο efapn@culture.gr. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος θα προσληφθούν, επίσης, 15 φύλακες και 2 καθαριστές. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο email efafok@culture.gr.

32 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΕΥΟΣΜΟ

Προκηρύχθηκαν από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού – Ευόσμου 32 νέες θέσεις εργασίας για επιμορφωτές ωρομίσθιους με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2020 στο πρώην δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού που βρίσκεται στην οδό Εθν. Αντίστασης 56, στον 3ο όροφο από τις 10:00 το πρωί μέχρι την 1:00 το μεσημέρι, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Για να μάθετε ποια δικαιολογητικά χρειάζονται, διαβάστε εδώ.

28 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής θα προσληφθούν 28 νέοι εργαζόμενοι με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 ηλεκτρονικά στο aitisiasep@psyhat.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 374, Τ.Κ. 12462, Χαϊδάρι – Αττική υπόψη κ. Κορνηλίας Βασιλειάδου. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 11η Δεκεμβρίου 2020.

ΕΞΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας θα προσληφθούν έξι νέοι εργαζόμενοι ειδικότητας Βοηθητικού Προσωπικού για να καλύψουν ανάγκες του Πρότυπου Κέντρου Κτηνοτροφίας και Εκπαίδευσης Βλάστης που βρίσκεται στην Βλάστη Κοζάνης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στο stamkos@apdhp-dm.gov.gr. Στο Επιγραφικό Μουσείο Αθηνών θα προσληφθούν άμεσα δύο φύλακες και ένα άτομο για την καθαριότητα. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά στο ema@culture.gr.

7 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ

7 γυμναστές θα προσληφθούν σύντομα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Οι προσληφθέντες θα ασχοληθούν με την λειτουργία των κολυμβητικών τμημάτων το διάστημα 2020-2021 και η σύμβαση εργασίας τους θα διαρκέσει 8 μήνες. Η καταληκτική ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι 16η Δεκεμβρίου 2020. Στην προκήρυξη μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο δήμος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 5 εργαζόμενους με ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού/Διοικητικού – Οικονομικού. Εάν ενδιαφέρεστε για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, διαβάστε εδώ. Ακόμη, στον δήμο της Αγίας Παρασκευής θα προσληφθεί ένας ψυχολόγος και ένας κοινωνικός λειτουργός. Εάν είστε κατάλληλοι για μία από τις θέσεις εργασίας, τότε στείλτε τα δικαιολογητικά σας ηλεκτρονικά στο dimosagiasparaskevis@agiaparaskevi.gr.

Αυτές ήταν οι προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για προσλήψεις τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό τομέα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθείτε το jobstoday.gr μέχρι να βρείτε την κατάλληλη εργασία για εσάς.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση