Νέες προσλήψεις εργαζομένων: Στείλτε βιογραφικό | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις εργαζομένων: Στείλτε βιογραφικό

Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό τομέα. Έτσι, για να αποκτήσετε την δουλειά που επιθυμείτε, διορθώστε πιθανά λάθη στο βιογραφικό σας, προσθέστε τα νέα επαγγελματικά σας επιτεύγματα και ετοιμαστείτε να το στείλετε άμεσα στους υπεύθυνους προσλήψεων. Στις παρακάτω γραμμές, θα μάθετε τις ειδικότητες που αναζητούνται αλλά και περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

30 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ 30 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην Ελληνική Αστυνομία θα προσληφθούν τριάντα γιατροί (13 παθολόγοι, 15 ψυχίατροι και 2 πνευμονολόγοι) με βαθμό Υπαστυνόμου Α’ και τριάντα ψυχολόγοι με βαθμό Υπαστυνόμου Β’. Οι ενδιαφερόμενοι για κάποια από τις θέσεις εργασίας χρειάζεται να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και τα αναγκαία δικαιολογητικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου όπου διαμένουν έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 το μεσημέρι. Διαβάστε την προκήρυξη εδώ.

55 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

55 προσλήψεις θα υπάρξουν στο δήμο Αθηναίων. Αν είστε γιατρός, ψυχίατρος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, κοινωνικός φροντιστής, οδηγός ή αν έχετε πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών σπουδών ή πληροφορικής, βιαστείτε να εξετάσετε προσεκτικά την προκήρυξη και υποβάλλετε τα δικαιολογητικά συστημένα στην διεύθυνση: Λιοσίων 22, δήμος Αθηναίων Τ.Κ.10438, Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου μέχρι και την 3η Δεκεμβρίου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εάν μένετε στον Βόλο, προλαβαίνετε να στείλετε αίτηση στο email sox@volos-city.gr μέχρι την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 για να προσληφθείτε ως κηπουρός, ως εργάτης πρασίνου ή ως οδηγός. Στην Θεσσαλονίκη θα προσληφθούν:

 • Ένας ψυχολόγος,
 • Δύο υδραυλικοί,
 • Ένας ηλεκτρολόγος,
 • Δύο μαρμαροτεχνίτες,
 • Ένας χειριστής μηχανήματος έργων,
 • Δέκα φύλακες,
 • Δώδεκα εργάτες ταφής,
 • Δέκα εργάτες κοιμητηρίων και
 • Δύο εργάτες βοηθητικών εργασιών με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα μάθετε τα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλετε, εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας.
4 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας της Θεσσαλίας ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν τέσσερις νέοι εργαζόμενοι. Συνεπώς, εάν έχετε την ειδικότητα του φυσικοθεραπευτή, του κοινωνικού φροντιστή ή του νοσηλευτή ή διαθέτετε πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διαβάστε εδώ πού μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

6 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Έξι νέοι υδραυλικοί θα εργαστούν σύντομα στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης των Ιωαννίνων για δύο μήνες. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στην συγκεκριμένη επιχείρηση, έχετε την δυνατότητα να στείλετε τα δικαιολογητικά έως και την 17η Δεκεμβρίου 2021 στην διεύθυνση 8ης Μεραρχίας 3-5, 45445.

ΠΑΤΡΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ

Εάν είστε βρεφονηπιοκόμος, βοηθός βρεφοκόμου ή διαθέτετε απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και μένετε στην Πάτρα, ίσως το επόμενο διάστημα εργαστείτε στο δημοτικό βρεφοκομείο της πόλης. Συμπληρώστε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ  ή το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και στείλτε το στο vrefokopatras@hotmail.com ή συστημένα στην διεύθυνση Σωτηριάδου 6 Πάτρα Αχαΐας, Τ.Κ. 26225.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Στα Τέμπη θα προσληφθούν δύο χειριστές μηχανήματος έργου. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για οκτώ μήνες και θα καλύψουν εποχικές ανάγκες. Προτεραιότητα στην πρόσληψη έχουν οι μακροχρόνιοι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και τα άτομα με αναπηρία. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2021. Ακόμη, ανακοινώθηκε πως στο μουσείο της Ακρόπολης θα προσληφθούν 38 νέοι ταμίες. Ενημερωθείτε περισσότερο εδώ.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Στην Ζάκυνθο θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι για να καλύψουν ανάγκες που προέκυψαν μετά τις καταιγίδες που έπληξαν το νησί. Στην προκήρυξη θα γνωρίσετε ποιες ειδικότητες ζητούνται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Επίσης, στον δήμο Καλαμαριάς υπάρχει μία κενή θέση φυσίατρου που χρειάζεται να καλυφθεί.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ INTERSPORT ATHLETICS

Η ιδιωτική επιχείρηση INTERSPORT Athletics αυτό το διάστημα επιθυμεί να προσλάβει:

 • Στην Λάρισα έναν Store Manager,
 • Στην Πάτρα έναν Assistant Store Manager
 • και Sales Representantive στην Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κοζάνη, στο Βόλο, στα Τρίκαλα, στην Πάτρα, στην Λάρισα, στην Χαλκίδα, στη Βάρη, στον Άγιο Δημήτριο, στο Περιστέρι, στον Κηφισό, στην Αγία Παρασκευή, στα Σπάτα, στην Κέρκυρα και στην Κρήτη. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την κάθε ειδικότητα και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Ολοκληρώνοντας, στο ξενοδοχείο “Saint Andrea Resort” που βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου ψάχνει να προσλάβει νέο προσωπικό για την περίοδο 2022. Στείλτε βιογραφικό στο info@st-andrea.gr. Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, θα προσληφθεί ένας διανομέας από εταιρεία ταχυμεταφορών. Στο τηλέφωνο 6942067645 μπορείτε να καλέσετε για να ενημερωθείτε περισσότερο.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση