Νέες προσλήψεις ατόμων στο δημόσιο

Νέες προσλήψεις ατόμων ανακοινώθηκαν στο δημόσιο τομέα, ένα μήνα πριν ολοκληρωθεί και το φετινό καλοκαίρι. Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν, θα ενισχύσουν περισσότερο καίριες θέσεις εργασίας στους δήμους της χώρας. Ως συνήθως, το jobstoday.gr συνέλεξε όλες τις προκηρύξεις κενών θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκαν αυτές τις μέρες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΝΕΦΕΛΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην διαδημοτική επιχείρηση «Νεφέλη» της Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, αυτό το διάστημα αναζητούνται εκπαιδευτές για να παρέχουν διδακτικό έργο και να υλοποιηθεί το έργο «Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Κατάρτιση – Πιστοποίηση». Όσοι επιθυμούν να διδάξουν κάποιο πρόγραμμα κατάρτισης στην «Νεφέλη» θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο «Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» ή στο «Εισαγωγικό Μητρώο Α’ Εκπαιδευτών» του ΕΟΠΠΕΠ. Γνωρίστε περισσότερες λεπτομέρειες και στείλτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021. Στην ίδια διαδημοτική επιχείρηση αναζητείται ένας περιβαλλοντολόγος και ένα άτομο με ειδικότητα πληροφορικής.

 4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Η δημοτική επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Ερμιονίδας θα προχωρήσει σε τέσσερις νέες προσλήψεις εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δύο γραμματείς, ένας υδραυλικός και ένα άτομο γενικών καθηκόντων. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας είναι η Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021. Εδώ θα δείτε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται αλλά και την διεύθυνση που θα τα αποστείλετε.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Την πρόσληψη οκτώ νέων ατόμων ανακοίνωσε ο δήμος Ευρώτα. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως οδηγός, ως χειριστής μηχανημάτων ή ως συνοδός απορριμματοφόρου, διαβάστε την προκήρυξη στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου και βιαστείτε να στείλετε την αίτηση ενδιαφέροντος. Μέχρι τις 4/8 μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο email proslipsis@dchalkideon.gr για να εργαστείτε ως εργάτης καθαριότητας ή ως εργάτης γενικών καθηκόντων στο δήμο Χαλκιδέων, με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, εκτός από την αίτηση είναι φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δήλωση του νόμου 1599/86.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Σαράντα επτά νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) στο δήμο Βέροιας. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσληφθούν, θα καλύψουν τις ανάγκες της ΚΕΠΑ για το έτος 2021-2022. Μία τριμελής επιτροπή θα επιλέξει τους υποψήφιους. Διαβάστε την προκήρυξη και ίσως εργαστείτε σύντομα εκεί. Ακόμη, στον δήμο Καλαμαριάς υπάρχουν 50 κενές θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν με νέου εργαζομένους. Αναλυτικότερα, ο δήμος αναζητά για πρόσληψη σαράντα εργάτες καθαριότητας, έναν ηλεκτρολόγο, έναν χειριστή μηχανήματος και οκτώ οδηγούς απορριμματοφόρων. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για οκτώ μήνες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Νέους εργάτες καθαριότητας, οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων θα προσλάβει ο δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη, θα μάθετε ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα ανακοίνωσε πως θα προσλάβει άμεσα έντεκα ζωγράφους, έναν χαράκτη και έναν κεραμιστή. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα δουλέψουν μέχρι οκτώ μήνες. Εάν διαθέτετε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, δείτε πού μπορείτε να τα αποστείλετε.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Στην Λιβαδειά αναζητούνται τρεις οδηγοί απορριμματοφόρου και τέσσερις εργάτες καθαριότητας και στο Δίστομο ένας οδηγός αυτοκινήτου, ένας χειριστής μηχανήματος και ένας εργάτης καθαριότητας. Στον δήμο Χερσονήσου θα προσληφθούν ένας βρεφονηπιοκόμος, τρεις βοηθοί βρεφοκόμων και δύο άτομα για την καθαριότητα. Εάν ενδιαφέρεστε να δουλέψετε εκεί, συμπληρώστε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή το έντυπο ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και στείλτε το μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά στο protocol.kpa@hersonisos.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Ελευθερίας 50, Λ. Χερσονήσου, Τ.Κ. 70014 Ηράκλειο Κρήτης μέχρι τις 6 Αυγούστου 2021.

Τέλος, στον δήμο Νέας Προποντίδας θα υπάρξουν 21 νέες προσλήψεις. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν χειριστές μηχανημάτων και εργάτες καθαριότητας. Στο δήμο Πετρούπολης θα προσληφθούν πέντε καθηγητές φυσικής αγωγής για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ένας διοικητικός υπάλληλος.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση