Νέες προκηρύξεις αναζήτησης εργαζομένων | jobstoday.gr

Νέες προκηρύξεις αναζήτησης εργαζομένων

Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκαν νέες προκηρύξεις στην «Διαύγεια». Αρκετοί δήμοι αλλά και φορείς της χώρας αναζητούν να προσλάβουν εργαζομένους που θα καλύψουν θέσεις εργασίας που έμειναν ανοιχτές. Διάβασε την συνέχεια του κειμένου και σπεύσε να στείλεις τα απαιτούμενα έγγραφα για την πρόσληψη. Και ίσως το δώρο σου για την νέα χρονιά, να είναι μία νέα δουλειά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΕΛΓΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στον οργανισμό «Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων» (ΕΛΓΑ) θα προσληφθούν 140 νέοι γεωπόνοι και 10 κτηνίατροι. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας στα υποκαταστήματα του οργανισμού, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη, στην Θεσσαλονίκη, στην Βέροια, στην Κοζάνη, στην Λάρισα, στην Λαμία, στα Ιωάννινα, στο Αγρίνιο, στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Τρίπολη και στο Ηράκλειο. Στην προκήρυξη θα ενημερωθείτε πλήρως για το πού να αποστείλετε τα δικαιολογητικά. Επίσης, το πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε πως θα προσλάβει ένα άτομο με 10μηνη σύμβαση εργασίας και μηνιαίο μισθό 1.200€. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

3 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

Ο δήμος Αλοννήσου προκήρυξε τρεις νέες προσλήψεις εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, αναζητά δύο εργάτες καθαριότητας εσωτερικών χώρων και έναν καθηγητή φυσικής αγωγής για να εργαστούν για οκτώ μήνες. Για την ειδικότητα του εργάτη καθαριότητας δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα ενώ για την ειδικότητα του γυμναστή, απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα «Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» ανώτατου πανεπιστημιακού ιδρύματος ή παρόμοιο πτυχίο ή δίπλωμα ελληνικού ανοικτού πανεπιστημίου. Η 12η Ιανουαρίου είναι η τελευταία ημέρα που μπορείς να υποβάλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

15 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ»

Στην «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» θα υπάρξουν 15 νέες προσλήψεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής με στόχο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα προγράμματα άθλησης για όλους. Έτσι, θα εργαστούν για 8 μήνες 2 άτομα με ειδίκευση στο μπάσκετ, 2 στο ποδόσφαιρο, 4 στην ρυθμική γυμναστική, 1 στην αντισφαίριση, 1 στους παραδοσιακούς χορούς, 1 στο tae kwon do, 1 στο κλασικό αθλητισμό, 2 στην μουσικοκινητική αγωγή και 1 στην πετοσφαίριση. Εάν έχεις σπουδάσει φυσική αγωγή και σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εργασία, διάβασε την προκήρυξη.

2 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Δύο πτυχιούχοι φυσικής αγωγής, ανεξαρτήτου ειδικότητας αναζητούνται για πρόσληψη και στο δήμο του Πόρου για να υλοποιηθούν τα προγράμματα άθλησης για όλους. Όποιος ενδιαφέρεται για να προσληφθεί, χρειάζεται να συμπληρώσει την αίτηση που θα βρει εδώ και μαζί με τα δικαιολογητικά σε pdf  μορφή να τα στείλει στο email info@poros.gr. Διαφορετικά μπορεί να τα στείλει συστημένα στην διεύθυνση; Πλατεία Καραμάνου, Τ.Κ. 18020 Πόρος Ν. Αττικής.

29 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας ανακοινώθηκε πως αναζητούνται 29 νέοι εργαζόμενοι για πρόσληψη. Αναλυτικότερα, θα εργαστούν για δύο μήνες, δέκα οδηγοί αυτοκινήτων, μέχρι τέσσερις μήνες εφτά χειριστές μηχανημάτων και δώδεκα εργάτες για 2 μήνες. Κλίκαρε εδώ για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

12 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ακόμη, 12 νέοι εργαζόμενοι δίχως απαιτούμενα τυπικά επαγγελματικά προσόντα θα προσληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο δήμο Δίου-Ολύμπου, με την ειδικότητα των εργατών καθαριότητας. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση εργασίας. Ο ίδιος δήμος επιθυμεί να προσλάβει και έναν χειριστή μηχανήματος με διάρκεια δύο μήνες. Στην προκήρυξη, θα διαβάσεις για το πού μπορείς να αποστείλεις την αίτηση.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

18 νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Οι νέοι εργαζόμενοι θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι και την 14η Ιουνίου 2022. Δες στην προκήρυξη τις ειδικότητες που αναζητούνται και στείλε άμεσα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Έως την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 έχεις την δυνατότητα να υποβάλεις αίτηση εάν είσαι καθηγητής βιολιού, ηλεκτρικής κιθάρας ή ηλεκτρικού μπάσου και θέλεις να εργαστείς στον Βόλο.

Ολοκληρώνοντας, με προκήρυξη η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 15 νέα άτομα. Διάβασε την για να μάθεις περισσότερα. Επίσης, ο δήμος Κορυδαλλού προκήρυξε δύο προσλήψεις ατόμων με την ειδικότητα βοηθού νοσηλευτή.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση