Νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα | jobstoday.gr

Νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα

Στο δημόσιο τομέα, αυτή την περίοδο, γίνονται αρκετές προσλήψεις. Στο κείμενο που ακολουθεί, υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις των νέων θέσεων εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Ο δήμος Αιγάλεω ανακοίνωσε την πρόσληψη 32 νέων υπαλλήλων. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη. Στον δήμο Καισαριανής, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 4 βοηθών σερβιτόρων για δύο μήνες με σύμβαση ΙΔΟΧ, σύμφωνα με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Άμεσα ενισχύεται ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας με 11 υπαλλήλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Για να ενημερωθείτε περισσότερο, διαβάστε την προκήρυξη εδώ.

ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας θα προσλάβει δύο υπαλλήλους ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι ηλικίας 18-65 ετών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Εθνομαρτύρων 98, Ορεστιάδα Τ.Κ. 68200. Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων: 16/12/2019.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Προσλήψεις νέων ατόμων θα γίνουν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, θα προσλάβει 66 υπαλλήλους με 12μηνη σύμβαση εργασίας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ανακοίνωσε την πρόσληψη 52 ατόμων. Οι προσληφθέντες θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας, εστίασης, σίτισης και φύλαξης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό “ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7“. Θα την υποβάλλουν στην διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», Σισμανόγλου 45, Τ.Κ. 69133, Κομοτηνή, απευθύνοντας την στο Τμήμα Γραμματείας, υπόψιν κας Μορφακίδου Λουλουδιάς (τηλ. επικοινωνίας: 2531351200-400). Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 16/12/2019.

65 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εξήντα πέντε άτομα θα προσληφθούν συνολικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τις ανάγκες καθαριότητας. Όσοι ενδιαφέρονται για την θέση, πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν εδώ και να την στείλουν στην διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, 6o χιλ. Κατερίνης Αρωνά Ν. Κεραμίδι, Τ.Κ. 60100, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού Ψυχιατρικού Τομέα υπόψιν κας Καρέλη Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 2351352785, 2351352889).

14 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Μέσω ΑΣΕΠ θα προσληφθούν 14 νέοι υπάλληλοι στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων:

  • ΥΕ Φυλάκων-Νυκτοφυλάκων
  • ΥΕ Καθαριστριών
  • ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 16/12.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Δύο υπάλληλοι ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτρολόγων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου θα προσληφθούν άμεσα στον Δήμο Σιντικής. Η σύμβαση που θα υπογράψουν θα έχει διάρκεια 8 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες εδώ. Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 19/12/2019.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ορεστιάδας, ανακοίνωσε την πρόσληψη οκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση στην διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας, Αγ. Θεοδώρων 202-68200 Ορεστιάδα, απευθύνοντας την στο Διοικητικό Τμήμα, Γραφείο Γραμματείας υπόψιν κ. Ειρήνης Χατζηβασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 25520 81882). Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την προκήρυξη.

90 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε την πρόσληψη 90 ατόμων ΥΕ Καθαριότητας μέσω ΑΣΕΠ. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 12 μηνών. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Δεκεμβρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση διάρκειας 8 μηνών ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λάρισας. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

  • 3 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί
  • 2 ΠΕ Οικονομικοί Λογιστικοί
  • 4 ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί Έργων Υποδομής
  • 1 ΤΕ Μηχανολόγος Μηχανικός. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20/12/2019. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την προκήρυξη.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ

Ο δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής ανακοίνωσε την πρόσληψη τριών συνολικά ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του τμήματος Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας. Η σύμβαση που θα υπογράψουν οι εργαζόμενοι θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει στις 13/12/2019 και λήγει στις 23/12/2019.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο δήμος Χανίων ανακοίνωσε τρεις προσλήψεις ατόμων. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

  • 1 ΠΕ Μηχανολόγος
  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων
  • 1 ΔΕ Τεχνιτών-Πλακάς. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ. Ακόμα, στην Ρόδο, θα προσληφθούν είκοσι τρία άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 22 άτομα ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Λεωφορείων και ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Αυτοκινήτων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν την αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «ΡΟΔΑ», Αγ. Ιωάννη 54, Τ.Κ. 85100, ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κυρίας Μπλούτη Αστερίας ή κυρίου Καραμανώλη Φώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2241249940-49943). Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

Με τις νέες προκηρύξεις, πολλοί άνθρωποι θα μπορέσουν να βρουν εργασία. Έτσι, η νέα χρονιά που πλησιάζει, φαίνεται ελπιδοφόρα, για την μείωση της ανεργίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση