Κενές θέσεις εργασίας: Πού αναζητούνται υπάλληλοι | jobstoday.gr

Κενές θέσεις εργασίας: Πού αναζητούνται υπάλληλοι

Πολλές κενές θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, δήμοι, νοσοκομεία μα και πανεπιστήμια της χώρας αναζητούν και επιθυμούν να προσλάβουν νέους υπαλλήλους για να ενισχυθούν περισσότερο. Οι αναζητούντες δουλειά έχουν την δυνατότητα να μάθουν τις ανακοινώσιμες θέσεις εργασίας στις επόμενες γραμμές και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων για την πρόσληψη τους.

 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ»

Νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν άμεσα στην «Παπαστράτος» την μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της Ελλάδος. Όσοι προσληφθούν, θα εργάζονται στην περιοχή του Ασπρόπυργου και οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι οι ακόλουθες:

 • Electrical Technician,
 • Manufacturing Quality Technician,
 • Maintenance Lead,
 • Line Lead,
 • Process Engineer και
 • Line Coordinators. Για να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες δεξιότητες των υποψηφίων για τις κενές θέσεις εργασίας, αλλά και να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, εισέλθετε εδώ.
ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ «MARKET IN»

Στα σούπερ μάρκετ «Market In», υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας έξι ειδικοτήτων σε αρκετές περιοχές της χώρας. Έτσι, θα υπάρξουν προσλήψεις:

 • Υποδιευθυντών στον Βόλο, στον Πειραιά και στην Αττική. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να έχουν διετή εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση, να γνωρίζουν καλά Η/Υ και αγγλικά.
 • Υπαλλήλων του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Στείλτε βιογραφικό αν έχετε πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ στις Θετικές επιστήμες ή στα οικονομικά, εργασιακή εμπειρία τριών ετών σε τμήμα προσωπικού, να γνωρίζουν άριστα το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», συστήματα HRIS, MS Office και αγγλικά.
 • Ταμίες στο Βόλο, στην Κόρινθο, στον Πειραιά, στο Λαγονήσι και στην Αγία Μαρίνα. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση, πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, εργασιακή εμπειρία δύο ετών και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
 • Υπάλληλοι ασφαλείας στα καταστήματα. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν στην Θεσσαλονίκη και στην Αττική.
 • Πωλητές κρεοπωλείου για τα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, στον Βόλο και στον Πειραιά και
 • εργάτες αποθηκών για την περιοχή του Βόλου, του Πειραιά, των Σπάτων, της Παιανίας, του Μαρκόπουλου, της Κάρυστου Εύβοιας και της Άνδρου. Αν έχετε τα απαιτούμενα προσόντα, στείλτε το βιογραφικό σας στο cv@market-in.gr.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ «JYSK»

Στην διεθνή αλυσίδα καταστημάτων «JYSK» θα υπάρξουν προσλήψεις υπαλλήλων σε είκοσι έξι περιοχές. Πιο αναλυτικά θα προσληφθούν:

 • store manager στο Κιλκίς, στην Καβάλα, στη Καλαμάτα, στην Κόρινθο, στην Αττική, στη Βάρη, στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια,
 • υποδιευθυντές στην Δράμα, στην Βάρη, στην Κέρκυρα και στην Γλυφάδα,
 • υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση πελατών στο Ελληνικό και
 • πωλητές στη Δράμα, στην Πυλαία, στη Κομοτηνή, στη Καβάλα, στο Βόλο, στην Καλαμάτα κλπ. Κλικάρετε εδώ για να υποβάλλετε βιογραφικό, εάν σας ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Επιπλέον, από φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αναζητούνται καθηγητές και καθηγήτριες. Πιο αναλυτικά, ένα φροντιστήριο στην Αγία Παρασκευή αναζητά ένα καθηγητή ή μία καθηγήτρια για την διδασκαλία της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Η αποστολή βιογραφικών πραγματοποιείται στο email info@upodomi.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-6392203.

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Σε φροντιστηριακή μονάδα στον Χολαργό αναζητείται ένας καθηγητής για την διδασκαλία χημείας και καθηγητές για την διδασκαλία Ανατομίας και Υγιεινής Γ’ ΕΠΑΛ. Στο ίδιο φροντιστήριο αναζητούνται καθηγητές για να διδάξουν ρομποτική. Στο xolargos@poukamisas.gr μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Στον δήμο Κομοτηνής υπάρχουν πέντε κενές θέσεις εργασίας. Οι υπάλληλοι που αναζητούνται για πρόσληψη, θα καλύψουν εποχικές ανάγκες του «Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης» του δήμου. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι και τις 31/7/2022.  Στην προκήρυξη θα μάθετε πού πρέπει να αποστείλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Στις Αχαρνές θα προσληφθούν συνολικά τριάντα εφτά νέοι εργαζόμενοι. Στην προκήρυξη θα μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

Στο Κ.Ε.Θ.Ι. («Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας») θα προσληφθεί σύντομα ένας ψυχολόγος για να ενισχύσει το Συμβουλευτικό Κέντρο της Μυτιλήνης. Στο Κάτω Νευροκόπι, επίσης, θα προσληφθεί ένας ψυχολόγος με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα δείτε τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση εργασίας.

 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για δώδεκα μήνες. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, υπάρχει μία κενή θέση εργασίας για την ειδικότητα του ψυχιάτρου και μία κενή θέση για την ειδικότητα του Επισκέπτη Υγείας.

Τέλος, 13 κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στο τμήμα Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκόπειου πανεπιστημίου, μία θέση εργασίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μία στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να εξετάσουν στις προκηρύξεις τις ειδικότητες που θα προσληφθούν και να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση