Είναι ώρα να αλλάξεις δουλειά; | jobstoday.gr

Είναι ώρα να αλλάξεις δουλειά;

By 09/10/2017 Tips, Καριέρα

Πολλές φορές λέμε ότι η εργασία μας γίνεται βαρετή, χωρίς να προσφέρει πλέον κάποια συγκίνηση. Είναι ώρα να ψάξουμε κάτι καινούριο ή καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξαναβρούμε αυτό που μας εξίταρε τον πρώτο καιρό σε αυτή την θέση;

Παρακάτω είναι 5 σημάδια οτι ίσως είναι καλύτερο να ψάξεις κάτι καινούργιο:

 1. Τα πρωινά είσαι δυστυχισμένος.
  Αν ο ήχος του ξυπνητηριού σου φέρνει αμέσως δυσαρέστηση ή ακόμη και δυστυχία, τότε κάτι δεν πάει καλά και είναι καιρός για αλλαγή.
 2. Οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει.
  Όταν αποδέχτηκες τη θέση υπήρχαν πράγματα που σου άρεσαν και σε ενδιέφεραν αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει και δεν υπάρχει κάτι που να σε εξιτάρει.
 3. Μπορείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα σε κάποια άλλη θέση.
  Τα χρήματα δεν είναι το μόνο πράγμα που σε κρατάει σε κάποια θέση αλλά πάντα είναι σημαντικά. Αν βλέπεις ότι δεν πληρώνεσαι όσο θα έπρεπε και έχεις βρει κάπου που να ανταμείβεσαι καλύτερα ίσως είναι καιρός να πας εκεί.
 4. Η εταιρία δεν έχει μέλλον.
  Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά στις εταιρίες και σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή. Ίσως είναι καλά να πας κάπου αλλού πριν αυτή κλείσει και χάσεις μισθούς.
 5. Μπορείς και καλύτερα
  Για να το πούμε πιο απλά είσαι έτοιμος-η για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου που θα σε ανεβάσει ένα σκαλί σε σχέση με την υπάρχουσα θέση σου.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση