Δημόσιος- Ιδιωτικός τομέας: Νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Δημόσιος- Ιδιωτικός τομέας: Νέες προσλήψεις

Καθώς διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου κατά σειρά, lockdown, οι νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν, φέρνουν δειλά χαμόγελα στα πρόσωπα των ανέργων. Εάν αναζητάς και εσύ αυτή την περίοδο, εργασία, ανανέωσε το βιογραφικό σου και συνέχισε το διάβασμα. Θα βρεις τις νέες προσλήψεις που προκηρύχθηκαν αυτή την εβδομάδα στο δημόσιο και στο ιδιωτικό τομέα.

 118 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον δήμο του Πειραιά, θα προσληφθούν εκατό δέκα οκτώ εργαζόμενοι για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το υποβάλουν συστημένα στην διεύθυνση: Δραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 και να το απευθύνουν στο τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, υπόψη κ. Μαρίας Μοίρου. Διαφορετικά, μπορούν να το υποβάλουν ηλεκτρονικά στο aoristou@piraeus.gov.gr, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2020. Για να ενημερωθείς αναλυτικά για τις ειδικότητες που αναζητούνται, διάβασε την προκήρυξη.

20 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ

Στο δήμο Βοΐου, υπάρχουν 20 κενές θέσεις εργασίας για εργάτες γενικών καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Α.Φ.Μ, ΑΜΚΑ, Αριθμό μητρώου ΙΚΑ και φωτοαντίγραφο λογαριασμού τράπεζας και την αίτηση τους στην διεύθυνση Πλ. Τσιστοπούλου 5, Τ.Κ. 50300 Σιάτιστα Κοζάνης. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 18η Νοεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου 2465350123.

39 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ 8 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ

Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, μπορείς να στείλεις αίτηση στη ΔΕΗ Α.Ε/ Λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς αναζητούνται 39 εργάτες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Η αίτηση πρέπει να σταλεί με συνημμένη επιστολή στην διεύθυνση: 7ο χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης, Τ.Θ. 21, Τ.Κ. 502 00, Πτολεμαΐδα. Ακόμα, στο δήμο Κηφισιάς θα προσληφθούν 6 εργάτες γενικών καθηκόντων και δύο οδηγοί Γ΄ κατηγορίας. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς σε κάποια από αυτές τις θέσεις εργασίας, μπες στο ιστότοπο του δήμου Κηφισιάς και υπέβαλε αίτηση.

20 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ 21 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Είκοσι διοικητικοί υπάλληλοι, θα προσληφθούν άμεσα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν συστημένα τα δικαιολογητικά τους στη διεύθυνση Αγράφων 3-5, Μαρούσι Τ.Κ. 15123. Επιπλέον, κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στον δήμο Καισαριανής. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 15 εργαζόμενοι καθαρισμού σχολικών μονάδων, 4 εργάτες καθαριότητας και 2 οδηγοί με δίπλωμα Γ’ και Δ’ κατηγορίας. Εάν θέλεις να δουλέψεις στο συγκεκριμένο δήμο, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο email protokolo@kessariani.gr ή στο prosopiko@kessariani.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Δέκα νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στην περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις εργασίας για την ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, μία για την ειδικότητα ΠΕ Κτηνιάτρων, μία για την ειδικότητα ΤΕ Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος, μία για την ειδικότητα ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, δύο για την ΠΕ Διοικητικών Γραμματέων και μία για την ΥΕ Γενικών καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στο pezakynthou@gmail.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Έντεκα νέοι εργαζόμενοι θα εργαστούν στην Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας, θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους, μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, δες τις προκηρύξεις εδώ και εδώ. Ακόμη, στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας θα προσληφθεί νέο προσωπικό. Για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε τις προκηρύξεις εδώ και εδώ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ POP AIR

Η εταιρεία ένδυσης Pop Air θα ενισχυθεί σύντομα με νέο προσωπικό. Πιο αναλυτικά, αναζητούνται για τα καταστήματα της Λάρισας Store Managers. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, προϋπηρεσία δύο ετών, γνωρίζεις άριστα αγγλικά και Η/Υ. Έπειτα, αναζητείται για το κατάστημα της Αθήνας, ένας Human Resources Manager και για το κατάστημα της Μεταμόρφωσης υπάλληλοι αποθήκης και Graphic Designer. Επίσης, στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα και στα Σπάτα αναζητούνται Sales Assistants/Cashiers. Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο hr@pop-air.com.

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗ VOLTON ΚΑΙ ΣΤΟ GRANT THORNTON

Εάν θέλεις να εργαστείς σε μία εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, έλεγξε τις κενές θέσεις εργασίας που διαθέτει η Volton.Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσλάβει εκπρόσωπους τμήματος διατήρησης πελατών, Sales Energy Advisor και Telesales Energy Advisor. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται ηλεκτρονικά στο cv@volton.gr. Ακόμη, ο παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών εταιρειών, Grant Thornton αναζητά νέους υπαλλήλους. Για να δεις τις θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου, μπες εδώ.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ AYTOHELLAS, ΣΤΗ ISOMAT ΚΑΙ ΣΤΗ DIMITRIADIS ACTION STORES

Εάν θέλεις να εργαστείς στην εταιρεία ενοικίασης, εισαγωγής, διανομής και λιανικής πώλησης οχημάτων, Autohellas, δες τις νέες θέσεις εργασίας εδώ. Νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν και στην εταιρία δομικών χημικών και κονιαμάτων ISOMAT. Εδώ μπορείς να τις δεις και να στείλεις το βιογραφικό σου. Επιπλέον, εάν αγαπάς το camping, το ski, την ορειβασία και το snowboard, θα μπορούσες να εργαστείς ως πωλητής καταστημάτων στην εταιρεία “Dimitriadis Action Stores“. Στείλε το βιογραφικό σου στο info@dimitriadis.gr.

Ανακεφαλαιώνοντας, οι παραπάνω προσλήψεις ανακοινώθηκαν αυτό το διάστημα. Όμως, θα υπάρξουν νέες την επόμενη εβδομάδα. Συνέχισε να διαβάζεις τα κείμενα του jobstoday.gr για να μάθεις πρώτος τις επόμενες κενές θέσεις εργασίας που θα ανακοινωθούν.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση