Δημόσιο: Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας | jobstoday.gr

Δημόσιο: Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στο δημόσιο τομέα, λίγο πριν φύγει ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας. Εάν τέλειωσε η σύμβαση της καλοκαιρινής σου εργασίας πρόσφατα, θα σε ενδιαφέρει το κείμενο που ακολουθεί. Σε αυτό, συγκεντρώσαμε όλες τις νέες προσλήψεις που γίνονται αυτή την περίοδο στους δήμους της χώρας.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, θα προσλάβει ένα αρχαιολόγο, ένα μηχανικό αρχιτέκτονα, τέσσερις εργατοτεχνίτες και ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού με σύμβαση εργασίας μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ελέγξεις την προκήρυξη εδώ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020. Επίσης, στο Κιλκίς η Εφορεία Αρχαιοτήτων αναζητά 16 νέους εργαζόμενους για πρόσληψη. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 15 εξειδικευμένοι εργάτες και 1 συντηρητής αρχαιοτήτων και έργων τέχνης. Μέχρι τις 22/9/2020 μπορείς να στείλεις αίτηση ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: efakil@culture.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ουτσκούνη και Ρεγκούκου Τ.Κ. 61100, υπόψιν  κ. Γεώργιου Φλώρου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, αναζητά ένα αρχαιολόγο και τέσσερις εργατοτεχνίτες, αυτή την περίοδο. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς σε κάποια από αυτές τις θέσεις, στείλε τα δικαιολογητικά σου συστημένα στην διεύθυνση Αράχθου 1, 47100 Άρτα και απεύθυνε τα στην κ. Καλλιόπη Καπόλου και στην κ. Θεωδώρα Σιντελέ. Η Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων. Επίσης, στην Πάτρα θα προσληφθούν 33 εργαζόμενοι για το Δημοτικό Ωδείο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στην προκήρυξη.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Στον δήμο Ιλίου θα προσληφθούν άμεσα 7 δάσκαλοι μουσικών οργάνων, 1 επιμορφωτής ζωγραφικής, 1 επιμορφωτής κεραμικής-αγγειοπλαστικής, 1 επιμορφωτής αγιογραφίας, 1 επιμορφωτής φωτογραφίας και 1 χοροδιδάσκαλος. Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται στην διεύθυνση Κάλχου 48-50 στο πρώτο όροφο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις την κ. Δάφνη Παππού από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη 13:00-19:00 στο τηλέφωνο 2105063446 ή την κ. Αγγελική Κωνσταντακοπούλου στο 2132030259 ή την κ. Κωνσταντίνα Παναγοπούλου στο 2132030259 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 9:00-14:00. Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι και τις 23/9/2020.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πενήντα καθηγητές Φυσικής Αγωγής, αναζητούνται να προσληφθούν στο δήμο Πειραιά για να υλοποιηθούν τα προγράμματα “Άθληση για όλους”. Εάν διαθέτεις πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ενδιαφέρεσαι για μία από τις θέσεις εργασίας, υπέβαλε αίτηση στην διεύθυνση: πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλλα από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι. Η Παρασκευή 25/9/2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

ΕΞΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Έξι καθηγητές φυσικής αγωγής αναζητά να προσλάβει αυτή την περίοδο ο δήμος Χανίων. Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας για οκτώ μήνες. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο email t-adynamiko@chania.gr ή στην διεύθυνση: Δήμος Χανίων, Κριάρη 40, Τ.Κ. 73135.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ακόμα, 11 νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης. Θα προσληφθούν άτομα για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6  και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στο infoty@deyaalex.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης, Διον. Σολωμού 24, Τ.Κ.68132. Θα πρέπει να την απευθύνουν στο διοικητικό τμήμα, γραφείο γραμματείας, υπόψιν κ. Ευαγγελία Σουλακάκη. Εδώ, μπορείς να ενημερωθείς περισσότερο.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

Επιπλέον, στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, θα προσληφθούν σύντομα δύο βρεφονηπιοκόμοι, τρεις καθαρίστριες και ένας βοηθός μάγειρα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το έντυπο ΣΟΧ.6 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: okapa@okapa.gr ή e.kitsou@okapa.gr. Διαφορετικά μπορούν να στείλουν την αίτηση συστημένα στην διεύθυνση: Βεκιαρέλη 11, Τ.Κ. 15237 Φιλοθέη Ν. Αττικής και να την απευθύνουν στην κ. Ε. Κίτσου.

ΕΦΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Εφτά κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στο δήμο Ορχομενού και θα προσληφθούν άμεσα δύο οδηγοί απορριμματοφόρων και πέντε εργάτες καθαριότητας. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν στις συγκεκριμένες θέσεις, πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 25/9/2020 στο email k.fortatou@orchomenos.gr ή ametta@orchomenos.gr ή espyridaki@orchomenos.gr. Επίσης, στην Γλυφάδα θα προσληφθούν ένας παιδίατρος, τρεις βρεφονηπιοκόμοι, δύο μάγειρες και δύο καθαριστές. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 25/9/2020. Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε την προκήρυξη.

ΕΦΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Στο δήμο Σικυωνίων θα προσληφθούν πέντε εργάτες καθαριότητας και δύο οδηγοί απορριμματοφόρων με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, διάβασε εδώ την προκήρυξη. Δεκαπέντε προσλήψεις θα κάνει ο δήμος Παλλήνης για την Κοινωφελούς Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.). Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας και θα καλύψουν εποχιακές ή παροδικές ανάγκες. Οι υποψήφιοι χρειάζονται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο: info@kedp.gr μέχρι τις 30/9/2020.

2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ο δήμος Λαυρεωτικής ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δύο βρεφονηπιοκόμους με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να στείλουν την αίτηση ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6  συστημένα στην διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών- Σουνίου 37, Τ.Κ. 19001, Κερατέα και να την απευθύνουν στον κ. Θεοφάνη Μπουκουβάλα. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Επιπρόσθετα, στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής στην Κόρινθο, θα προσληφθεί ένας βρεφονηπιοκόμος, ένας μάγειρας και ένας καθαριστής. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια θέση εργασίας, υπέβαλε την αίτηση ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 ηλεκτρονικά στο kkpdimkor@gmail.com ή συστημένα στο: Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ” Αδειμάντου 22 (εντός ΣΤ’ ΚΑΠΗ), Τ.Κ. 20131, Κόρινθος.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα. Εάν δεν βρήκες ακόμα την κατάλληλη αγγελία για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σου, δεν πειράζει. Σύντομα θα βρεις την δουλειά που επιθυμείς.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση