Δημόσιο: Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν

Παραιτήθηκες πρόσφατα από μια δουλειά που δεν σου πρόσφερε αρκετά; Αναζητάς μία νέα με καλύτερες αποδοχές, κάποια που θα αγαπάς περισσότερο; Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, στο jobstoday. Παρακάτω θα βρεις μια μεγάλη λίστα με νέες θέσεις εργασίας που ανακοινώθηκαν στο δημόσιο τομέα της χώρας.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Στο Βόλο, θα προσληφθεί ένας αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός, ένας κηπουρός και ένας οδηγός με επαγγελματική άδεια Γ Κατηγορίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 και στείλε το ηλεκτρονικά στο a.iatropoulou@volos-city.gr ή στο dioikit@volos-city.gr. Διαφορετικά στείλε την αίτηση συστημένα στη διεύθυνση: “Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, κτήριο Δημοτικής Ενότητας, Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, Τ.Κ.: 38446 Νέα Ιωνία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τηλεφωνήσεις στα 2421353118, 2421353121 και 2421353124.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΝ

Ο δήμος Περιστερίου θέλει να προσλάβει πέντε μουσικούς για το Δημοτικό Ωδείο. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση διάρκειας ενός χρόνου. Όσοι επιθυμούν αυτή την θέση εργασίας, μπορούν να στείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο prosopiko@peristeri.gr ή συστημένα στον δήμο στην διεύθυνση: Πλ. Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 121 34, Περιστέρι Ν. Αττικής και να την απευθύνουν στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Δεκαεπτά μουσικοί, ακόμη, θα προσληφθούν στο δήμο Σερβίων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο: dikaiologitika@dservion,gr. Σε διαφορετική περίπτωση, καλούνται να την στείλουν ταχυδρομικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, Α. Παπανδρέου, Τ.Κ.50500, Σέρβια μέχρι τις 23/10/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Επίσης, ο δήμος Τρικκαίων θα χρειαστεί άμεσα χειριστές και εργάτες. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν τρεις οδηγοί απορριμματοφόρων, ένας χειριστής φορτωτή εκσκαφέα, ένας χειριστής μικρού φορτωτή, ένας χειριστής οχημάτων πλύσης κάδων και έξι εργάτες καθαριότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο: 2431351182. Δέκα πέντε νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο δήμο Ζωγράφου. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν έξι βρεφονηπιοκόμοι, έξι βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, ένας μάγειρας και δύο άτομα βοηθητικού προσωπικού. Για να μάθεις περισσότερα για τις θέσεις εργασίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 213-2024171.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Επιπλέον, στον Γέρακα θα βρουν εργασία είκοσι έξι άτομα, καθώς ο δήμος Παλλήνης θα προσλάβει 8 χειριστές μηχανημάτων, 8 οδηγούς με άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας, 12 εργάτες καθαριότητας και 4 εργάτες ύδρευσης. Εάν θέλεις να προσληφθείς στην συγκεκριμένη θέση εργασίας, συμπλήρωσε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 και στείλε το ηλεκτρονικά στο prosopiko@0156.syzefxis.gov.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Ιθάκης 12, Τ.Κ. 15344, υπόψη κ. Μαρίας Μάρκου και κ. Θωμά Πατράλη.

15 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα προσληφθούν δεκαπέντε εργάτες καθαριότητας. Για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, υπέβαλε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 ηλεκτρονικά στο ypekyp.soh@ypakp.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110, Αθήνα, υπ΄όψιν κ. Β. Γεωργακάκη ή κ. Γ. Ευσταθίου.

29 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ακόμα, στη Θεσσαλονίκη θα προσληφθούν άμεσα τρεις κοινωνιολόγοι και ένας ψυχολόγος. Όσοι επιθυμούν τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, καλούνται να στείλουν ταχυδρομικά το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 μαζί με τα δικαιολογητικά τους στην διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη, υπόψιν κ. Βασιλικής Βλαχιώτη. Για να οργανωθεί η 17η και 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην Θεσσαλονίκη, θα προσληφθούν είκοσι έξι άτομα από το “Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο γραφεία του “Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού” μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

ΧΙΟΣ: 26 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Είκοσι νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στην Χίο και θα καλυφτούν άμεσα. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν 3 οδηγοί απορριμματοφόρων, 1 μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων, 10 εργάτες καθαριότητας απορριμματοφόρων και 15 εργάτες καθαριότητας. Εάν ενδιαφέρεσαι να προσληφθείς στην Χίο, στείλε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο protokollo@chios.gov.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δημοκρατίας 2. Τ.Κ. 821 31 Χίος.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Εάν βρίσκεσαι στα Ιωάννινα, ίσως θα σε ενδιέφερε να εργαστείς στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τις θέσεις εργασίας, δες την προκήρυξη εδώ. Και στην Σπάρτη γίνονται αυτή την περίοδο προσλήψεις. Αν θες να δουλέψεις εκεί με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, διάβασε την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Επιπρόσθετα, αρκετοί δήμοι αναζητούν γυμναστές. Έτσι, στο δήμο Γλυφάδας, θα προσληφθούν 25 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο: m.eleftheriadou@glyfada.gr ή στο: k.kairi@glyfada.gr μέχρι τις 27/10/2020. Στο δήμο Παύλου Μελά του νομού Θεσσαλονίκης, θα προσληφθούν 4 καθηγητές Φυσικής Αγωγής για το δημοτικό γυμναστήριο. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν εκεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο athlitismos@pavlosmelas.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΣΥΚΕΩΝ

Δέκα καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα προσληφθούν στο δήμο Μεταμόρφωσης με ωριαία αποζημίωση. Εάν ενδιαφέρεσαι για μία θέση γυμναστή, διάβασε την προκήρυξη. Ο δήμος Πετρούπολης επιθυμεί να προσλάβει 8 γυμναστές για να υλοποιηθούν τα προγράμματα “Άθληση για όλους”. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μάθεις εδώ. Ακόμα, τριάντα γυμναστές θα προσληφθούν στη Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών. Οι υποψήφιοι για την θέση καλούνται να στείλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στο keyns.prok@gmail.com.

Αυτές ήταν οι νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν στο δημόσιο τομέα, τις τελευταίες ημέρες. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και άλλες προκηρύξεις προσλήψεων, σε περίπτωση που δεν κατάφερες να βρεις μια δουλειά που να σου ταιριάζει, αυτή την φορά.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση