Δήμοι: Πού προκηρύχθηκαν νέες θέσεις εργασίας | jobstoday.gr

Δήμοι: Πού προκηρύχθηκαν νέες θέσεις εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας στους δήμους προκηρύχθηκαν και αυτή την εβδομάδα. Το jobstoday.gr, στην προσπάθεια του να βοηθήσει οποιοδήποτε αναζητά μία νέα δουλειά, συγκέντρωσε όλες τις δημοσιευμένες προκηρύξεις και τις προβάλει στο κείμενο που ακολουθεί. Εξετάστε τις προσεκτικά και ίσως σας ενδιαφέρει κάποια από αυτές.

10 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Για να λειτουργήσει σωστά το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Τριπόλεως το επόμενο χρονικό διάστημα, προκηρύχθηκαν 10 νέες θέσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

 • 2 γυμναστές μερικής απασχόλησης,
 • 1 κοινωνικός λειτουργός με πλήρη απασχόληση,
 • 2 φροντιστές- συνοδοί ατόμων με αναπηρία πλήρους απασχόλησης,
 • 1 εργοθεραπευτής με μερική απασχόληση,
 • 1 άτομο με μουσικές σπουδές, με μερική απασχόληση,
 • 1 οδηγός και
 • 1 εργάτης καθαριότητας πλήρους απασχόλησης. Οι υποψήφιοι για αυτές τις θέσεις εργασίας θα πρέπει να είναι έως 65 χρόνων και όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για δύο μήνες. Στην προκήρυξη, θα μάθετε πού πρέπει να στείλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την συμμετοχή σας.
 2 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Δύο νέες θέσεις εργασίας προκήρυξε ο δήμος της Δράμας για να καλύψουν τις ανάγκες του Κέντρου Κοινότητας και του παραρτήματος Ρομά. Έτσι, θα προσληφθούν ένας ψυχολόγος και ένας κοινωνικός λειτουργός με σύμβαση εργασίας ενός έτους. Η σύμβαση των προσληφθέντων μπορεί να παραταθεί ή να ανανεωθεί. Εάν θέλετε να εργαστείτε στην Δράμα, συμπληρώστε μέχρι τις 11/10/2021 το ΈΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ12 και στείλτε συστημένα στην διεύθυνση: Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου, Τ.Κ.66133, Δράμα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

1 ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΚΑΙ 12 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εάν είστε μάγειρας, ίσως θέλετε να εργαστείτε στην δημοτική κοινωφελούς επιχείρηση του δήμου Τροιζηνίας. Οι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας θα πρέπει να είναι μέχρι 65 χρονών και να διαθέτουν απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Αυτός/η που θα επιλεγεί για την πρόσληψη θα πρέπει να προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας. Ακόμη, 12 νέες προσλήψεις θα γίνουν στο Γεράνι Χανίων. Οι θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν αφορούν τις εξής ειδικότητες:

 • ΤΕ βρεφονηπιοκομίας (5 άτομα)
 • ΔΕ βοηθοί βρεφοκομίας (4 άτομα)
 • ΔΕ μαγειρικής (2 άτομα) και
 • ΥΕ καθαριότητας (1 άτομο). Στην προκήρυξη, θα ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται σε κάθε ειδικότητα και πού μπορείτε να τα υποβάλετε.
2 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Δύο νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στο Κιλκίς. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας, σύμφωνα με την προκήρυξη, θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα ΙΕΚ σε οποιαδήποτε ειδικότητα των χρηματοπιστωτικών και διοικητικών υπηρεσιών, ή πτυχίο ΤΕΕ (Α΄ή Β΄κύκλου σπουδών) στο οικονομικό και διοικητικό κλάδο ή απολυτήριο ενιαίου λυκείου. Αυτοί που θα προσληφθούν θα εργαστούν για δύο μήνες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ

Στο δήμο Λεβαδέων, θα προσληφθούν δύο νέοι βρεφονηπιοκόμοι, έξι βοηθοί βρεφοκόμων και δύο εργάτες καθαριότητας μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Υπάρχει η πιθανότητα να παραταθούν ή να ανανεωθούν οι συμβάσεις εργασίας των προσληφθέντων. Δείτε τα απαιτούμενα προσόντα της κάθε ειδικότητας στην προκήρυξη και στείλτε τα δικαιολογητικά.

7 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Επτά νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν και στο δήμο της Κατερίνης. Οι εργαζόμενοι που αναζητούνται, πρέπει να έχουν τις εξής ειδικότητες:

 • ΠΕ πολιτικών μηχανικών (ένα άτομο)
 • ΤΕ γεωπληροφορικής & τοπογραφίας (ένα άτομο) και
 • ΥΕ βοηθητικό προσωπικό για οικοδομικές εργασίες (5 άτομα). Στην προκήρυξη, θα ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και μπορείτε να τα υποβάλλετε μέχρι την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.
ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Επιπλέον, στο Βόλο, θα προσληφθούν άμεσα 67 νέοι εργαζόμενοι. Στην προκήρυξη θα δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες των εργαζομένων που αναζητούνται. Δύο γιατροί θα προσληφθούν στην Θεσσαλονίκη για να παρέχουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους στα μέλη του ΚΑΠΗ. Οι υποψήφιοι για την θέση εργασίας θα πρέπει να είναι από 24 μέχρι 65 χρονών. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε, στείλτε αίτηση μέχρι την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

 1 ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ

 Ένας παιδίατρος θα προσληφθεί άμεσα στο Παλαιό Φάληρο για να καλύψει τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του δήμου. Αυτός που θα προσληφθεί, θα εργαστεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022. Στην προκήρυξη, θα δείτε πού μπορείτε να στείλετε συστημένα την αίτηση συμμετοχής.

Τελειώνοντας, στην Θέρμη θα προσληφθούν μία νοσηλεύτρια και ένας κοινωνικός φροντιστής για να ενισχύσουν τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και στο Κιλκίς θα προσληφθούν τέσσερις νέοι εργαζόμενοι για να στελεχώσουν το βρεφικό σταθμό «Πασχαλίτσα».

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση