Απολύθηκες; Μάθε πού γίνονται νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Απολύθηκες; Μάθε πού γίνονται νέες προσλήψεις

Σε νέες προσλήψεις εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν και αυτή την εβδομάδα οι δήμοι της Ελλάδος μα και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Με νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο ΔΕΔΔΗΕ σε διάφορες περιοχές αλλά και οι Εφορείες Αρχαιοτήτων. Εάν απολύθηκες πρόσφατα από μία θέση εργασίας και βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέας, οι παρακάτω προκηρύξεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

 12 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Ο δήμος Αίγινας προκήρυξε την πρόσληψη δώδεκα νέων εργαζόμενων για να υλοποιηθεί με επιτυχία η δράση με τίτλο «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2021-2022. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν είσαι νηπιαγωγός, βρεφονηπιοκόμος, βοηθός βρεφονηπιοκόμου, μάγειρας, βοηθός μάγειρα ή επιθυμείς να εργαστείς ως καθαριστής/τρια, εξέτασε προσεκτικά την προκήρυξη και στείλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

 ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μία πρόσληψη θα υπάρξει σύντομα στο δήμο της Κατερίνης. Το άτομο που θα προσληφθεί, θα εργαστεί ως σύμβουλος του δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής και της εκτελεστικής επιτροπής καθώς και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Όποιος ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Κατερίνη και έχει τις απαραίτητες δεξιότητες για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, υποχρεούται να υποβάλλει αυτοπροσώπως αίτηση στο δήμο μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

Τέσσερις νέοι βοηθοί μαγείρων για οκτώ μήνες θα προσληφθούν στο Σουφλί. Οι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 65 έτη και πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συστημένα μέχρι την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021. Τέσσερις νέες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει και ο δήμος Αλμυρού. Εάν είσαι έως 65 χρόνων, διάβασε την προκήρυξη.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ

Στην Μύκονο προκηρύχθηκαν 20 νέες προσλήψεις. Οι 19 από αυτές, αφορούν την ειδικότητα του «εργάτη καθαριότητας» και η μία την ειδικότητα «χειριστής μηχανημάτων έργων». Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών. 14 νέα άτομα θα προσληφθούν και στην Κίσσαμο με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Για τον διορισμό, προηγούνται οι μακροχρόνια άνεργοι, όσοι διαθέτουν εμπειρία στο αντικείμενο της προκηρυγμένης θέσης εργασίας και όσοι τηρούν κάποια κοινωνικά κριτήρια.

41 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ 16 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2021, έχεις την δυνατότητα να κάνεις αίτηση για να προσληφθείς στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Ο συγκεκριμένος δήμος έχει προκηρύξει 41 νέες προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Επίσης, εάν θέλεις να εργαστείς στην Κομοτηνή, υπέβαλλε αίτηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου καθώς προκηρύχθηκαν 16 προσλήψεις.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Δύο άτομα θα προσληφθούν και στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων στην Μεσσηνία με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Επιπλέον, έναν νέο αρχαιολόγο αναζητά για πρόσληψη η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης της Θεσσαλονίκης και έναν εργατοτεχνίτη η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. Μάθε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις θέσεις εργασίας στις προκηρύξεις εδώ και εδώ.

 ΔΕΔΔΗΕ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε πως:

  • Θα προσλάβει 4 νέα άτομα στην Λαμία για αν εργαστούν οκτώ μήνες και να καλύψουν διάφορες ανάγκες,
  • Στην Ζάκυνθο θα υπάρξουν 7 προσλήψεις άμεσα,
  • Στην Ξάνθη έξι νέους εργαζόμενους,
  • 13 νέους εργαζομένους στην Κω και
  • Ένα άτομο στην Καλαμάτα.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ALOUETTE

Η εταιρεία ένδυσης Alouette αυτό το διάστημα αναζητά νέους εργαζομένους σε αρκετές περιοχές της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται πωλητές για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, της Χαλκίδας, του Πειραιά, της Γλυφάδας, του Περιστεριού, του Άλιμου, του Κορυδαλλού, της Νέας Ερυθραίας και του Μαρουσίου και υπάλληλοι αποθήκης για την περιοχή της Αττικής. Εάν αγαπάς την μόδα και επιθυμείς να εργαστείς σε αυτή την επιχείρηση, στείλε το βιογραφικό σου στο hrm@alouette.gr

Tέλος, πωλητές αναζητά η εταιρεία Lynne για τα καταστήματα της στον Κορυδαλλό, τα Χανιά και την Ρόδο. Οι ενδιαφερόμενοι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, χρειάζεται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email info@lynneworld.com.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση