Ανακοινώσεις νέων προσλήψεων στους δήμους | jobstoday.gr

Ανακοινώσεις νέων προσλήψεων στους δήμους

Σε ανακοινώσεις νέων προσλήψεων προχώρησαν οι δήμοι της χώρας και αυτή την εβδομάδα. Οι περισσότεροι δήμοι αναζητούν καθαριστές σχολικών μονάδων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που θα αρχίσει το άλλο μήνα. Βέβαια αναζητούνται και άλλες ειδικότητες. Διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν και εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από αυτές, καταθέστε γρήγορα τα δικαιολογητικά σας.

21 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Νότια Κέρκυρα αναζητούνται είκοσι άτομα για να αναλάβουν την καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε αυτό το δήμο, χρειάζεται να υποβάλλουν συμπληρωμένη την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2021 στο email aikaterinivrioni@1424.syzefxis.gov.gr ή στο Πρωτόκολλο της Δημοτικής Ενότητας Κορισσίων. Η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ

31 καθαρίστριες σχολικών μονάδων θα προσληφθούν και στο δήμο Παπάγου -Χολαργού τις επόμενες ημέρες. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο email prosopikou@dpapxol.gov.gr έως τις Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. Στο Χαϊδάρι θα υπάρξουν επίσης 45 νέες προσλήψεις ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Εάν ενδιαφέρεστε για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, καλείστε να υποβάλλετε αίτηση στο grprosopikouhaidari@gmail.com έως τις 11/8/2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

44 σχολικοί καθαριστές θα προσληφθούν άμεσα και στην Λειβαδιά. Για να προσληφθείτε, χρειάζεται να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής στο email lgikopoulos@livadia.gr ή στο email akoitsanou@livadia.gr έως την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες προσλήψεις, διαβάστε την προκήρυξη. Και ο δήμος Καρύστου αναζητά για πρόσληψη συνολικά εννιά άτομα για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Μέχρι την Τετάρτη 11 Αυγούστου μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση στο email info@dimoskarystou.gr. Εδώ θα ενημερωθείτε περισσότερο.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

Σχολικούς καθαριστές θα προσλάβουν και οι ακόλουθοι δήμοι:

  • Στον δήμο της Θήρας θα υπάρξουν 33 προσλήψεις. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν εκεί, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο prosopiko@thira.gov.gr έως τις 11/8/2021,
  • Στον δήμο Παγγαίου θα προσληφθούν 37 άτομα και οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να σταλούν στο prosopiko@dimospaggaiou.gr μέχρι τις 11/8/2021,
  • Στην Κάλυμνο θα προσληφθούν 18 καθαριστές και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν αίτηση στο daok@kalymnos.gr,
  • 30 σχολικοί καθαριστές θα προσληφθούν στο Λουτράκι. Εάν θέλετε να εργαστείτε εκεί, υποβάλλετε αίτηση μέχρι τις 12/8/2021 στο aithseis@loutraki.gr.
 ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ

Επίσης, οι παρακάτω δήμοι δημοσίευσαν προκηρύξεις για την πρόσληψη καθαριστών σχολικών μονάδων:

 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Στην Ξάνθη το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν πέντε οδηγοί, δύο εργάτες γενικών καθηκόντων και δέκα πέντε εργάτες καθαριότητας με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Για να μάθετε πού να στείλετε την αίτηση, διαβάστε την προκήρυξη. 32 κενές θέσεις εργασίας θα επιχειρήσει σύντομα να καλύψει ο δήμος Παλλήνης με νέους εργαζόμενους. Γι αυτό το λόγο, θα προσλάβει:

  • δύο χειριστές μηχανημάτων έργου,
  • οκτώ οδηγούς,
  • Δέκα οκτώ εργάτες καθαριότητας,
  • Δύο εργάτες ύδρευσης και
  • Δύο υδραυλικούς. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, συμπληρώστε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ και υποβάλλετε το στο prosopiko@0156.syzefxis.gov.gr ή συστημένα στη διεύθυνση: Δήμος Παλλήνης, Ιθάκης 12, Τ.Κ.15344, Γέρακας μέχρι τις 12/8/2021.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 Ο δήμος Ηρακλείου θα προσλάβει 23 βρεφονηπιοκόμους (ΤΕ), 22 βρεφοκόμους-παιδοκόμους (ΔΕ), 3 μάγειρες (ΔΕ) και 15 εργάτες καθαριότητας (ΥΕ). Διαβάστε την προκήρυξη για να μάθετε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και στείλτε τα έως τις 13/8/2021. Ο δήμος Καρδίτσας ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 2 οδηγούς Γ΄ κατηγορίας, δύο χειριστές τρακτέρ, έναν χειριστή εκσκαφέα, έναν χειριστή φορτωτή και δέκα εννιά εργάτες καθαριότητας.

Ολοκληρώνοντας, στην Έδεσσα θα προσληφθούν ένας καλλιτεχνικός διευθυντής και καθηγητές μουσικής για το ωδείο και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του δήμου. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2021. Επίσης, ο δήμος της Θέρμης επιθυμεί να προσλάβει δασκάλους μουσικών οργάνων, φωνής καθώς και δασκάλων χορού. Έχετε την δυνατότητα να στείλετε αίτηση έως τις 31/8/2021.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση