8 sites για να βρεις freelance δουλειά! | jobstoday.gr

8 sites για να βρεις freelance δουλειά!

Δεν μπορείς να βρεις δουλειά και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι, ενώ τα έξοδα σου κάθε μήνα τρέχουν; Υπάρχει λύση! Δες εδώ τα 8 καλύτερα sites, στα οποία μπορείς να εργαστείς σαν freelancer!

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν δουλειά και μάλιστα σε πολλούς και διάφορους τομείς. Μπορούν να σε απασχολήσουν για την εξυπηρέτηση πελατών, για τον σχεδιασμό λογότυπων ή ακόμη και για ποιο απλές δουλειές, όπως η online καταχώρηση δεδομένων.

Φυσικά υπάρχουν και κάποια ανάλογα ελληνικά sites, τα οποία όπως μπορείς να καταλάβεις δεν έχουν εξελιχθεί ακόμη τόσο πολύ, οπότε προτιμούμε αγγλικά και αμερικάνικα κυρίως. Άρα απαραίτητη είναι και η αγγλική γλώσσα. Ποια είναι όμως αυτά τα sites;

99designs

Το 99designs ψάχνει όπως καταλαβαίνεις για designers όλων των ειδών, είτε ειδικεύονται στη διαφήμιση, είτε στην γραφική απεικόνιση γενικότερα. Οι εταιρείες αναζητούν freelancers οι οποίοι θα διαγωνιστούν μέσω διαδικτύου με άλλους υποψηφίους, ώστε να κερδίσουν μια θέση.

Aquent

Οι ειδικοί του marketing μπορούν να βρουν εργασία σε όλο τον κόσμο μέσω του Aquent. Μπορείς να επιλέξεις να εργαστείς με απομακρυσμένη διασύνδεση ή ακόμη και μέσω του site. Η εταιρεία προσφέρει επίσης πρακτική άσκηση δεξιοτήτων, την οποία μπορείς να πραγματοποιήσεις διαδικτυακά και έτσι θα έχει ένας ελεύθερος επαγγελματίας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην εγχώρια αγορά.

The Creative Group

Το The Creative Group είναι ένα τμήμα της εταιρεία Robert Half,  το οποίο ειδικεύεται στην εύρεση εργασίας σε δημιουργικούς τομείς, όπως το μάρκετινγκ, το σχέδιο, την γραφιστική, το copywriting, την φωτογραφία και πολλά ακόμη.

Elance

Ένα καλοφτιαγμένο προφίλ και πολύ καλές κριτικές θα σε κάνουν να βρίσκεις ξανά και ξανά δουλειά στο Elance. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείς να βρεις πολλές κατηγορίες, όπως τη μετάφραση, τα οικονομικά και τον προγραμματισμό, αλλά και ποιο παραδοσιακές κατηγορίες όπως η εξυπηρέτηση πελατών.

FlexJobs

Το FlexJobs προσφέρει δουλειές μερικής απασχόλησης σε περισσότερους από 50 τομείς.  Επίσης, σε βοηθάει να δοκιμάσεις τις δεξιότητες σου,  σε συμβουλεύει σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και πολλά ακόμη.

Freelancer.com

Το Freelancer.com προσφέρει στους ελεύθερους επαγγελματίες αρκετές επιλογές, από projects μέχρι και διαγωνισμούς. Τα μέλη του μπορούν να περιηγηθούν σε διάφορες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με συγκεκριμένες δεξιότητες τους και να επιλέξουν να κάνουν την αίτηση τους στη δουλειά που τους ενδιαφέρει.

Guru

Όπως και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες ο freelancer μπορεί να δείξει με αναφορές, την προϋπηρεσία του και τις κριτικές που έχει μαζέψει μέσω του site, ώστε να μπορέσει να βρει πιο εύκολα ακόμη περισσότερες δουλειές. Μπορείς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να κάνεις αναζήτηση εργασίας με βάση την κατηγορία, τη θέση και τις ώρες που επιθυμείς να εργάζεσαι.

oDesk

Όλοι όσοι θέλουν να εισέλθουν στον επιχειρηματικό κόσμο θα βρουν ακριβώς ότι ψάχνουν στο oDesk. Και αυτό το site έχει κατηγοριοποιημένες θέσεις εργασίας, όπως για την διοικητική υποστήριξη, τις πωλήσεις και τα πληροφοριακά συστήματα. Φυσικά και εδώ υπάρχουν τα πάντα, όπως η συγγραφή άρθρων και ο προγραμματισμός.

Χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά ή ξέρεις και κάποιο που δεν είναι στη λίστα;

Ευχαριστούμε την IP.GR web hosting and domain registration services in Greece

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση