2800 Θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσ/νικη για την Ryanair! | jobstoday.gr

2800 Θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσ/νικη για την Ryanair!

Νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν για τις δύο αεροπορικές βάσεις της Ryanair, στην Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα, για προσωπικό εδάφους και κέτερινγκ.

Ο σκοπός της Ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας είναι να επενδύσει 280 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει 2800 νέες θέσεις εργασίας. Από αυτές τις θέσεις οι περισσότερες θα είναι για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα είναι 1600, ενώ οι υπόλοιπες 1200 θα αφορούν το αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” της Αθήνας.

Οι θέσεις φυσικά δεν σταματούν μόνο σε αυτές τις ειδικότητες που προαναφέρθηκαν, καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πιλότους και αεροσυνοδούς, αλλά και μηχανικούς και προσωπικό εδάφους για τα check in.

Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την κάλυψη μιας από αυτές τις θέσεις, είναι φυσικά η πιστοποίηση της άριστης αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ, αλλά και να έχουν διαβατήριο Ε.Ε.  Επιπλέον, θα πρέπει να πληρούν τα απαιτούμενα φυσικά και τυπικά προσόντα, ανάλογα με την κάθε θέση για την οποία θέλουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Όλες αυτές οι κινήσεις της Ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας ξεκίνησαν λόγω των νέων δρομολογίων που ετοιμάζονται από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας, με προορισμούς τόσο για την Ελλάδα, όπως τα Χανιά, όσο και για το εξωτερικό, όπως το Μιλάνο.

Τέλος, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, David O’Brain, ανακοίνωσε ότι ο σκοπός της συγκεκριμένης εταιρείας είναι τώρα που θα αυξηθούν τρομερά τα δρομολόγια λόγω των νέων προορισμών, να προσλάβουν περισσότερους Έλληνες εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά και να βοηθήσουν την Ελληνική οικονομία.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση