Θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και στο εξωτερικό

Νέες προσφερόμενες θέσεις εργασίας, ανακοινώθηκαν αυτό το διάστημα στον ιδιωτικό τομέα και στο εξωτερικό. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρείτε όλες τις αγγελίες πρόσληψης που υπάρχουν. Όσοι ενδιαφέρεστε να βρείτε εργασία, μπορείτε να στείλετε τα βιογραφικά σας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΜΟΠ

Η μη κυβερνητική οργάνωση ΚΜΟΠ αναζητά ένα ερευνητή Κοινωνικών Επιστημών, ένα επιστημονικό συνεργάτη, ένα φυσικοθεραπευτή, ένα εργοθεραπευτή, ένα νοσηλευτή, ένα ψυχίατρο και ένα ψυχολόγο. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1977. Στηρίζει άτομα που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό. Παρέχει υπηρεσίες για την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη ανέργων και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Επίσης, ασχολείται με την ανάπτυξη υποβαθμισμένων περιοχών, την επιστημονική έρευνα καθώς και με την παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΒΥΞ, ΣΤΗΝ PROCTER & GAMBLE ΚΑΙ ΣΤΗΝ EPSILON NET

Ακόμα, προσωπικό αναζητά η εταιρία εισαγωγής αλκοολούχων ποτών Άμβυξ Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ. Εάν θέλετε να εργαστείτε σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, η Procter & Gamble αναζητά εργαζόμενους. Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Η Epsilon Net A.E. αναζητά άτομα για πρόσληψη. Δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ και στείλτε το βιογραφικό σας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ SEPHORA ΚΑΙ ΣΤΗΝ DUST & CREAM

Η εταιρεία καλλυντικών Sephora ανακοίνωσε προσλήψεις ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ. Ακόμα, η εταιρεία Dust & Cream επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνους Προγραμματισμού Παραγωγής, Trade Marketing Specialist και Logistics Manager στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, θέλει να προσλάβει Υπεύθυνους Καταστημάτων στην Αθήνα και Υπάλληλους Εξυπηρέτησης Πελατών στην Καλαμαριά και στην Αθήνα. Μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικό στη εξής διεύθυνση: careers@creamteam.gr

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η JYSK, Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK σε 16 περιοχές της χώρας. Για να μάθετε περισσότερα για τις προσφερόμενες θέσεις και για να στείλετε το βιογραφικό σας, δείτε εδώ. Επίσης, η εταιρία Παπουτσάνης ανακοίνωσε προσλήψεις υπαλλήλων. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις νέες θέσεις εργασίας. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, η Κρι-Κρι θα ενισχυθεί άμεσα με νέο προσωπικό. Εδώ, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας. Ανοιχτές θέσεις εργασίας, έχει και ο ΟΠΑΠ, η εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, PRAKTIKER, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΗ

Η βιομηχανία τροφίμων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα κάνει νέες προσλήψεις ατόμων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Εάν θέλετε να εργαστείτε στην εταιρία Praktiker Hellas, τότε μπορείτε να δείτε τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και να στείλετε το βιογραφικό σας. Προσωπικό αναζητά και η εταιρεία Στεργίου. Η συγκεκριμένη εταιρεία, παράγει και διαθέτει προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας εδώ. Η εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σφολιάτας Ιωνική, προσλαμβάνει άτομα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας εδώ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕ-ΕΣΤΙΑΣΗ

Εάν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με την καφέ-εστίαση, τα Mikel αναζητούν προσωπικό σε διάφορες περιοχές της χώρας. Για να στείλετε βιογραφικό, δείτε εδώ. Επιπλέον, ο “Γρηγόρης” αναζητά προσωπικό. Το κατάστημα Απολλώνιον αναζητά ζαχαροπλάστες για την περιοχή του Φαλήρου και των Άνω Βριλησσίων. Επίσης, αναζητά:

  • πωλητές για τις περιοχές: Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Ψυχικό, Κάτω Πατήσια, Κολωνάκι, Νέα Ερυθραία, Χολαργός, Χαλάνδρι, Γλυκά Νερά, Κορωπί και
  • Barista για τις περιοχές: Γλυφάδα, Φάληρο, Ηλιούπολη, Ομόνοια, Αγία Παρασκευή, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικά: hr@apollonion-bakery.gr.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

Προσφερόμενες θέσεις εργασίας ανακοίνωσαν και τα σουπερμάρκετ της χώρας. Συγκεκριμένα, για να εργαστείτε στη αλυσίδα καταστημάτων My Market, δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ και στείλτε το βιογραφικό σας. Για να δουλέψετε στον ΑΒ Βασιλόπουλο, στείλτε εδώ το βιογραφικό σας. Επίσης, μπορείτε να εργαστείτε στην Lidl Hellas ή στα σουπερμάρκετ Metro Cash & Carry.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ WIND ΚΑΙ ΣΤΗΝ FORTHNET

H Forthnet A.E. αναζητά να προσλάβει νέο προσωπικό. Για να δείτε τις θέσεις εργασίας, διαβάστε εδώ. Επιπλέον, η WIND, ενισχύεται με προσωπικό έξι ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα, αναζητούνται:

·        Data Protection Specialist

·        ISP Planning & Engineering Engineer

·        Outbound Call Centers Training Advisor

·        Junior Product Manager

·        Fixed Product Manager

·        Core & IMS DevOPs Engineer. Εδώ μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ FRAPORT ΚΑΙ ΣΤΗΝ FAMAR

Στις εκδόσεις Ψυχογιός υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας. Εδώ, μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο. Η εταιρία Fraport, που διαχειρίζεται 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, προσφέρει θέσεις εργασίας. Δείτε τις προσφερόμενες θέσεις και στείλτε εδώ το βιογραφικό σας. Επίσης, η βιομηχανία Famar που ιδρύθηκε το 1949, αναζητά νέα άτομα. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ SYCHEM, ΣΤΗ ELPEDISON ΚΑΙ ΣΤΟ DOCTOR ANY TIME

Προσωπικό οκτώ ειδικοτήτων θα προσληφθεί στην SYCHEM A.E. Είναι όμιλος εταιριών κατασκευής συστημάτων επεξεργασίας νερού. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ. Η εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, ELPEDISON, έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Για να δείτε τις ειδικότητες αναζητούνται, διαβάστε εδώ. Προσωπικό αναζητά και το Doctor Any Time. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας, υπάρχουν εδώ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Επιπλέον, προσωπικό αναζητούν τα ξενοδοχεία Grecotel. Όλες οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας βρίσκονται εδώ. Ακόμα, προσλήψεις θα γίνουν, στα ξενοδοχεία Ikos Resorts. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Προσλήψεις ατόμων γίνονται και στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, στην Λάρνακα, το Χημείο Α. Ευαγγέλου, αναζητά υπεύθυνο λογιστηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν:

  • πτυχίο λογιστικής ή οικονομικών
  • πολύ καλή γνώση αγγλικών και καλή γνώση Η/Υ
  • εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στο info@biodiagnostiki.com μέχρι την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Γιατροί διάφορων ειδικοτήτων, αναζητούνται στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η διεθνής συμβουλευτική εταιρία στο τομέα της υγείας, Grecruitment, επιθυμεί να προσλάβει ένα οφθαλμίατρο στην Γαλλία και στην Γερμανία, ένα αγγειοχειρουργό στο Βέλγιο και ένα γενικό ιατρό. Επίσης, αναζητά ένα νευρολόγο, ένα καρδιολόγο και ένα γυναικολόγο. Απαιτείται Β2 επίπεδο Γαλλικών και Γερμανικών, αναλόγως την χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@grecruitment.com.

Κάθε φορά που ανακοινώνονται νέες θέσεις εργασίας στο ιδιωτικό χώρο, αυξάνονται οι ελπίδες των ανέργων. Καλή επιτυχία στην αποστολή των βιογραφικών και στην εύρεση εργασίας. Σύντομα, θα υπάρξουν νέες προσλήψεις.

Μαίρη Κάντα

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση