Θέσεις εργασίας - Δήμοι: Ποιες ειδικότητες ζητούνται | jobstoday.gr

Θέσεις εργασίας – Δήμοι: Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Νέες θέσεις εργασίας ανακοίνωσαν οι δήμοι και αυτή την φορά μέσω του προγράμματος «Διαύγεια». Το jobstoday.gr θέλοντας να βοηθήσει όλους τους ανέργους της χώρας, αλλά και αυτούς που δεν είναι ικανοποιημένοι στην ήδη υπάρχουσα δουλειά τους και αναζητούν μία νέα, συγκέντρωσε όλες τις προκηρύξεις προσλήψεων και τις παρουσιάζει στις επόμενες γραμμές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις το διάβασμα, να ελέγξεις ξανά το βιογραφικό σου και να στείλεις όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

9 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εννιά κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και θα προσληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα:

  • 4 οδηγοί και
  • 5 χειριστές μηχανημάτων. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για 4 μήνες. Εάν επιθυμείς να εργαστείς εκεί, υπέβαλε αίτηση στο email ddoikisis@pste.gov.gr. Για να μάθεις ποια δικαιολογητικά απαιτούνται, δες εδώ.
6 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Έξι νέους ωρομίσθιους γυμναστές θέλει να προσλάβει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη για να υλοποιηθούν τα προγράμματα «Άθληση για όλους». Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για οκτώ μήνες. Για να ενημερωθείς αναλυτικά, διάβασε την προκήρυξη.

3 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Επίσης, κενές θέσεις εργασίας πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής υπάρχουν στο δήμο Ιεράπετρας. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

  • Δύο ωρομίσθιοι γυμναστές ανεξαρτήτως ειδικότητας και
  • Ένας ωρομίσθιος γυμναστής ειδικευμένος σε άτομα με αναπηρία. Ο ίδιος θα πρέπει να διαθέτει προϋπηρεσία. Εάν έχεις τα απαραίτητα προσόντα, στείλε αίτηση ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Δημοκρατίας 31, Τ.Κ. 72200, Ιεράπετρα Ν. Λασιθίου ή ηλεκτρονικά στο liapaki@ierapetra.gov.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο: 2842340363.
 3 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ

Τρεις γυμναστές για τα προγράμματα «Άθληση για όλους» θα προσληφθούν και στον δήμο Εορδαίας.  Όσοι προσληφθούν θα αποζημιώνονται ωριαίως και θα εργαστούν για οκτώ μήνες. Εάν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εργασία, υπέβαλλε αίτηση ηλεκτρονικά στο kede14@otenet.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Περγάμου 80, Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, Τ.Κ. 50200. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2463081232.

44 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην Αγία Παρασκευή θα προσληφθούν άμεσα 44 νέοι καθηγητές μουσικών οργάνων, εικαστικών και τεχνών. Αυτοί που θα προσληφθούν, θα εργαστούν για ένα χρόνο στο Δημοτικό Ωδείο και στα Εργαστήρια Τέχνης του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Διάβασε στην προκήρυξη εδώ τις ειδικότητες που ζητούνται στο δήμο και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να καταθέσεις.

11 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 11 νέες θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών υπάρχουν στο δήμο του Αιγάλεω. Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν, θα εργαστούν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης. Εάν ενδιαφέρεσαι για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, υπέβαλλε τα δικαιολογητικά στο email idax_aigaleo@yahoo.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12243. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθεις εδώ.

1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στην πρόσληψη ενός νέου καθηγητή φωτογραφίας θα προβεί ο δήμος Καλλιθέας. Ο προσληφθέντας θα απασχοληθεί στο τμήμα «ερασιτεχνικής δημιουργίας εκδηλώσεων» της Διεύθυνσης Πολιτισμού Παιδείας & Νέας Γενιάς και θα αμείβεται με την ώρα. Εάν είσαι πάνω από 18 χρονών και θέλεις να εργαστείς σε αυτό το δήμο, υπέβαλε αίτηση μέχρι και την 11η Φεβρουαρίου 2022 στο idox@kallithea.gr. Ο αριθμός τηλεφώνου για να ενημερωθείς περισσότερο είναι 2132070410.

 12 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ

Ο δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων ανακοίνωσε πως υπάρχουν δώδεκα κενές θέσεις εργασίας. Έτσι, θα προσληφθούν:

  • Δύο χειριστές μηχανημάτων έργων,
  • Δύο οδηγοί,
  • Δύο εργάτες για τον καθαρισμό των ακτών και
  • Έξι εργάτες καθαριότητας. Διάβασε στην προκήρυξη τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πρόσληψη και βιάσου να τα υποβάλλεις μέχρι την 13η Φεβρουαρίου 2022.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στις Σέρρες ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν τρεις νέοι βρεφονηπιοκόμοι. Όσοι ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, χρειάζεται να υποβάλλουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ μαζί με τα δικαιολογητικά τους συστημένα στην διεύθυνση: Βενιζέλου 139, Τ.Κ. 62125. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 2321022487.

Τέλος, σε προσλήψεις θα προχωρήσουν ο δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ο δήμος λίμνης Πλαστήρα. Μπορείς να ενημερωθείς περισσότερο στις προκηρύξεις εδώ και εδώ.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση