Σε ποιους δήμους γίνονται νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Σε ποιους δήμους γίνονται νέες προσλήψεις

Σε πολλούς δήμους θα υπάρξουν νέες προσλήψεις εργαζομένων το επόμενο διάστημα, όπως δείχνει η σωρεία προκηρύξεων στο πρόγραμμα «Διαύγεια». Εάν είστε άνεργος αυτή την περίοδο ή σκέφτεστε να παραιτηθείτε από την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, συνεχίστε την ανάγνωση των επόμενων γραμμών. Σε αυτές, θα μάθετε τις νέες θέσεις εργασίας που «άνοιξαν».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Ο δήμος Κατερίνης και ο δήμος Βέροιας ενδιαφέρονται να προσλάβουν νέους υδρονομείς άρδευσης. Πιο συγκεκριμένα, στην Κατερίνη θα προσληφθούν 50 συνολικά άτομα, ενώ στην Βέροια 13. Τα προσόντα που είναι αναγκαίο να διαθέτετε για να εργαστείτε ως υδρονομέας είναι:

 • Να έχετε ελληνική ιθαγένεια,
 • Να είστε άνω των 18 και κάτω από 60 χρόνων,
 • Να γνωρίζετε γραφή και ανάγνωση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε τις προκηρύξεις εδώ και εδώ.
66 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

66 νέες προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για οκτώ μήνες και θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Έτσι, αναζητούνται:

 • 15 οδηγοί
 • 2 τεχνίτες ηλεκτρολόγοι,
 • 2 χειριστές σάρωθρου,
 • 1 χειριστής εσκαπτικού μηχανήματος και
 • 46 εργάτες καθαριότητας. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια από τις θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν, στείλτε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ μαζί με τα δικαιολογητικά συστημένα στην διεύθυνση: Π. Μελά 24 ΤΚ 56224. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2313302198.
 2 ΝΕΟΙ ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Στην Καλαμαριά θα προσληφθούν δύο νέοι μπουφετζήδες όπου θα εργαστούν για πέντε μήνες. Στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν. Διαβάστε την εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Σύντομα θα προσληφθεί ένας βοηθός μάγειρα στο δήμο Σικυωνίων για να εργαστεί στο παράρτημα βρεφονηπιακού σταθμού στο Κιάτο για δύο μήνες συνολικά. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε στην συγκεκριμένη θέση εργασίας, διαβάστε την προκήρυξη εδώ. Ακόμη, στην Ηγουμενίτσα θα προσληφθεί ένας μάγειρας για να εργαστεί στον βρεφονηπιακό σταθμό Γραικοχωριού μέχρι την λήξη του σχολικού έτους.

4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Εάν έχετε αποφοιτήσει από το τμήμα Γεωπονίας και ψάχνετε δουλειά, ίσως εργαστείτε στην Περιφερειακή Ενότητα της Κορίνθου, καθώς αυτό το διάστημα αναζητούνται τέσσερις γεωπόνοι δακοκτονίας για πρόσληψη. Εάν έχετε τα προσόντα που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλτε τα δικαιολογητικά σας συστημένα στην διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 24, Τ.Κ. 20100, Κόρινθος υπόψη κ. Α. Κονδύλη.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Στον Άγιο Δημήτριο θα προσληφθούν γιατροί για να στελεχωθεί το τμήμα υγείας και πρόνοιας του δήμου. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν:

 • Ένας γιατρός γενικής ιατρικής,
 • Ένας παιδοψυχίατρος,
 • Ένας ορθοπεδικός,
 • Ένας παθολόγος με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΣΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Εάν θέλετε να εργαστείτε στον δήμο Βιλσατίας, αυτή την περίοδο αναζητούνται για πρόσληψη ένας χειριστής μηχανήματος έργων και εφτά υδρονομείς. Στην προκήρυξη μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και στην συνέχεια να υποβάλλετε αίτηση έως και την 30η Μαρτίου 2022. Τρεις νέοι υδρονομείς θα προσληφθούν και στην Νάουσα με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας. Διαβάστε την προκήρυξη προσεκτικά και στείλτε τα δικαιολογητικά σας έως και την 4η Απριλίου 2022.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ & ΑΝΔΡΟΥ

Ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού θα προσληφθεί στο δήμο Νεάπολης-Συκεών και στο δήμο Λαυρεωτικής υπάρχουν δύο νέες θέσεις εργασίας για την ειδικότητα του καθηγητή μουσικής στο δημοτικό ωδείο. Επιπλέον, ο δήμος της Άνδρου αναζητά για πρόσληψη τέσσερις εργάτες καθαριότητας, έναν καθαριστή εσωτερικών χώρων και έναν τεχνίτη υδραυλικό.

Τέλος, στην Χίο θα προσληφθούν ένας ψυχολόγος και ένας γυμναστής ειδικής αγωγής όπου θα εργαστούν στην δομή ΚΔΑΠ- ΜΕΑ «Περιβόλι». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην προκήρυξη. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε εκεί, μπορείτε να υποβάλλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση