Προσλήψεις υπαλλήλων σε επιχειρήσεις & δήμους | jobstoday.gr

Προσλήψεις υπαλλήλων σε επιχειρήσεις & δήμους

Μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και δήμοι της χώρας αναζητούν να προσλάβουν νέους εργαζομένους. Διάβασε προσεκτικά παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, προετοιμάσου για την συνέντευξη, ακολουθώντας μικρά tips και ίσως προσληφθείς σύντομα σε κάποια δουλειά.

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Η Γενική Ταχυδρομική αναζητά να προσλάβει έναν τεχνικό Η/Υ και δικτύων. Ο νέος εργαζόμενος θα επισκευάζει, θα συντηρεί και θα βελτιώνει το μηχανογραφικό εξοπλισμό της εταιρείας και των υποκαταστημάτων της. Ο υποψήφιος για αυτή την θέση:

 • πρέπει να διαθέτει πτυχίο πληροφορικής,
 • δίπλωμα οδήγησης,
 • να έχει προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση,
 • να γνωρίζει ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα,
 • λειτουργικά συστήματα, βάσεις δεδομένων και
 • πολύ καλά αγγλικά.
 • Να μπορεί να μετακινείται εντός και εκτός έδρας,
 • να είναι επικοινωνιακός με ομαδικό πνεύμα. Εάν ενδιαφέρεσαι, στείλε το βιογραφικό σου στο job@taxydromiki.gr και στο θέμα του email συμπλήρωσε: “Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών & δικτύων” μαζί με το ονοματεπώνυμό σου.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ JUMBO ΚΑΙ ΣΤΗΝ SPACE HELLAS

Με νέους εργαζόμενους θα ενισχυθούν τα καταστήματα παιχνιδιών Jumbo. Πιο αναλυτικά, ζητούνται άμεσα υπεύθυνοι τμημάτων, πωλητές, βοηθοί αποθήκης και ταμίες στην Θεσσαλονίκη, υπάλληλος καθαριότητας στο Ωραιόκαστρο, υπεύθυνος ταμείων στην Καβάλα, υπεύθυνος καταστήματος στην Μυτιλήνη και γραφίστας. Νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν και στην εταιρεία Space Hellas. Εάν σε ενδιαφέρει να εργαστείς εκεί, στείλε το βιογραφικό σου εδώ.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ WIND, ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΣΤΗΝ LEROY MERLIN KAI ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑ

Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην Wind, την μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Για να ελέγξεις τις θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό σου, κλίκαρε εδώ. Ακόμη, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επιθυμεί να προσλάβει έναν αποθηκάριο στον Ασπρόπυργο και έναν ηλεκτρολόγο βάρδιας στην Σίνδο. Ανοιχτές θέσεις εργασίας, αυτή την περίοδο, υπάρχουν στην Leroy Merlin αλλά και στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ. Διάβασε αναλυτικά τις ειδικότητες που αναζητούνται και αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα, στείλε το βιογραφικό σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ MARKET IN

Τα σούπερ μάρκετ Market In θα προχωρήσουν σε προσλήψεις νέου προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

 • υποδιευθυντές για την Θεσσαλονίκη και την Αττική,
 • δικηγόροι για το Μαρκόπουλο,
 • πωλητές κρεοπωλείου για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Αττικής και
 • εργάτες αποθηκών στην Σίνδο, στο Πόρτο Χέλι, στα Παιανία, στον Μαρκόπουλο και στην Άνδρο. Εάν θέλεις να προσληφθείς και να γίνεις μέλος της ομάδας του Market In , στείλε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου στο cv@market-in.gr.
ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ AEGEAN AIRLINES

Η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines επιθυμεί να προσλάβει νέο προσωπικό τριών ειδικοτήτων. Έτσι θα προσληφθούν:

 • Call Center στην Κηφισιά: Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ να γνωρίζει άριστα αγγλικά, ρουμανικά, MS OFFICE και να έχει εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση,
 • Revenue Management Analyst στα Σπάτα: Ο υποψήφιος για αυτή την θέση θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ να γνωρίζει αγγλικά και να έχει εργασιακή εμπειρία και
 • CRM DATA Analyst επίσης στην περιοχή των Σπάτων: Τα απαιτούμενα προσόντα γι αυτή τη θέση εργασίας είναι πτυχίο μαθηματικών ή στατιστικής ή πληροφορικής, άριστη γνώση αγγλικών και Office καθώς και γνώση SPSS, Python και R. Εάν θέλεις να υποβάλεις το βιογραφικό σου, κάνε κλικ εδώ.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Ο δήμος Σαρωνικού επιθυμεί να προσλάβει έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο στην Παιδαγωγική ή Σχολική Ψυχολογία για να καλύψει ανάγκες σε πέντε παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς. Το άτομο που θα προσληφθεί, θα υπογράψει σύμβαση εργασίας μέχρι τις 31/7/2021. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για αυτή την θέση εργασίας αλλά και να μάθεις ποια δικαιολογητικά απαιτούνται, διάβασε την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Στον δήμο της Αλεξανδρούπολης θα προσληφθούν δέκα πέντε εργάτες καθαριότητας που θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας και στον δήμο Χαλκηδόνος του νομού Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν συνολικά δέκα νέοι εργαζόμενοι. Επίσης, ένας βιβλιοθηκονόμος θα προσληφθεί άμεσα στον δήμο Πολυγύρου. Διαβάζοντας τις προκηρύξεις, θα μάθεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και την διεύθυνση που πρέπει να τα στείλεις.

Τέλος, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι δήμοι Σητείας, Λήμνου και Βόρειας Κυνουρίας, αναζητούν να προσλάβουν ναυαγοσώστες. Επίσης, ο δήμος Αμαρίου, και ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα πραγματοποιήσουν νέες προσλήψεις υδρονομέων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση