Προσλήψεις σε πανεπιστήμια και δήμους της χώρας | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε πανεπιστήμια και δήμους της χώρας

Νέες προσλήψεις εργαζομένων θα πραγματοποιηθούν σε πανεπιστήμια και σε δήμους για να καλυφθούν κενές θέσεις εργασίας. Και αυτή την φορά, όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, το jobstoday.gr συγκέντρωσε τις δημοσιευμένες προκηρύξεις και τις παρουσιάζει παρακάτω. Εξετάστε τις προσεκτικά και αν διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες, σπεύστε να υποβάλετε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα Ιωαννίνων έχει αναλάβει διάφορα ερευνητικά προγράμματα και ανακοίνωσε πως θα προσλάβει νέο προσωπικό μέσα από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε πάνω σε ένα πρόγραμμα επιστημονικής έρευνας, εισέλθετε εδώ για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ειδικότητες που αναζητούνται.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ‘ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ’

Στο ‘Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σύντομα θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι. Οι ειδικότητες που αναζητούνται για πρόσληψη σχετίζονται με τις ‘θετικές επιστήμες’ τις ‘επιστήμες ζωής’ και τις ‘επιστήμες μηχανικών’. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα και υποβάλετε αίτηση έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

6 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑ

Ακόμη, το ‘Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών’ (ΕΚΠΑ) δημοσίευσε στο ‘Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας’ έξι προκηρύξεις προσλήψεων ατόμων για να υποστηρίξουν τα έργα που θα υλοποιηθούν. Μπορείτε να διαβάσετε τις προκηρύξεις εδώ.

6 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ‘ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ’

Έξι εξωτερικοί συνεργάτες θα προσληφθούν άμεσα στο ΄Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος’ για να υλοποιήσουν ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους με υπεύθυνο τον καθηγητή Αύγουστο Τσινάκο. Διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη εδώ και αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην διεξαγωγή αυτού του έργου υποβάλλετε αίτηση έως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

3 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ‘ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ’

Τρία άτομα θα προσληφθούν και στο ‘Πανεπιστήμιο Πειραιώς’ και θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας που θα ισχύει μέχρι και τις 31/8/2023. Διαβάστε την προκήρυξη και υποβάλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την 21η Ιανουαρίου 2022 στις 14:00 το μεσημέρι στην διεύθυνση: ‘Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 91, 18533 Πειραιάς’.

28 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

Είκοσι οκτώ πτυχιούχοι φυσικής αγωγής θα προσληφθούν στο δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη  για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα ‘Άθληση για όλους’. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για οκτώ μήνες. Έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε αναλυτικά τις ειδικότητες που αναζητούνται εδώ.

9 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Εννιά γυμναστές θα βρουν άμεσα δουλειά και στην Λαμία καθώς υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα ‘Άθληση για όλους’. Επίσης, στον δήμο Μαραθώνα θα προσληφθούν τρεις γυμναστές για το ίδιο πρόγραμμα. Όσοι ενδιαφέρονται για την θέση εργασίας μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο email hr@marathon.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: ‘Λ. Μαραθώνος 104, Τ.Κ. 19005, Νέα Μάκρη Ν. Αττικής’ μέχρι την 19η Ιανουαρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δέκα οδηγοί, εφτά χειριστές μηχανημάτων και δώδεκα εργάτες ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν άμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας. Διαβάστε τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι προσληφθέντες και αν έχετε τα ίδια, βιαστείτε να υποβάλετε αίτηση.

2 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ

Ο δήμος Φιλιατών δημοσίευσε προκήρυξη για πρόσληψη δύο νέων εργατών πρασίνου. Οι υποψήφιοι για την θέση εργασίας δεν χρειάζεται να διαθέτουν τυπικά προσόντα. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για δύο μήνες. Κάνοντας ‘κλικ’ εδώ θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την θέση εργασίας.

Ολοκληρώνοντας, ο δήμος Ηλιουπόλεως θα ενισχυθεί με την πρόσληψη δύο νέων υπαλλήλων και ο δήμος Ερυμάνθου θα προσλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα έναν κοινωνικό λειτουργό με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Διαβάστε εδώ και εδώ τις προκηρύξεις και αν θέλετε να πάρετε μία από τις δύο δουλειές, στείλτε αίτηση.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση