Προσλήψεις σε δήμους: Πού αναζητείται προσωπικό | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε δήμους: Πού αναζητείται προσωπικό

Οι δήμοι της χώρας αναζητούν να προσλάβουν νέο προσωπικό για να καλυφθούν κενές θέσεις εργασίας. Το jobstoday.gr συγκέντρωσε και αυτή την φορά όλες τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν και τις παρουσιάζει παρακάτω. Με αυτό το τρόπο, ενισχύει την προσπάθεια κάθε ανέργου στη εύρεση νέας δουλειάς. Συνεχίστε το διάβασμα και ίσως μέχρι το τέλος του μήνα, αποκτήσετε αυτό που θέλετε πολύ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στην Ρόδο και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού θα προσληφθούν καθηγητές μουσικών οργάνων (ένας για εκμάθηση κλασικού βιολιού, ένας για εκμάθηση σαντουριού και ένας για εκμάθηση λύρας/λαούτου) και δύο μουσικοί (για «μουσική προπαιδεία» και «κλασικού- έντεχνου τραγουδιού) για το δημοτικό ωδείο. Επίσης, θα προσληφθούν:

  • Ένας καθηγητής για εκμάθηση ζωγραφικής,
  • Ένας καθηγητής με την ειδικότητα της χαρακτικής,
  • Ένας καθηγητής με ειδικότητα «καλλιτεχνική κεραμική»,
  • Ένας καθηγητής για αγιογραφία,
  • Ένας δάσκαλος για φωτογραφία και
  • Ένας δάσκαλος χορού για τα εργαστήρια πολιτισμού. Πληροφορίες για τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων και για την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ. Η 13η Νοεμβρίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.
4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στην πρόσληψη τεσσάρων νέων εργαζομένων θα προχωρήσει ο δήμος του Πειραιά για να υλοποιηθεί το υπό-έργο που τιτλοφορείται ως «δράσεις προαγωγής δημόσιας υγείας και προληπτικής ιατρικής στο δήμο Πειραιά» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου του 2023. Εδώ, θα ενημερωθείτε για τις ειδικότητες που αναζητούνται. Η Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 έχει οριστεί ως η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων.

6 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Για να καλυφθούν εποχικές ή παροδικές ανάγκες στο δήμο της Καλαμαριάς θα υπάρξουν 6 νέες προσλήψεις. Συγκεκριμένα, αναζητούνται δύο εργάτες καθαριότητας και τέσσερις εργάτες ταφής/εκταφής. Διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη και στείλτε την αίτηση μέχρι την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, εάν ενδιαφέρεστε για αυτές τις θέσεις εργασίας.

4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Στην Νέα Ιωνία, θα προσληφθούν ένας κοινωνικός λειτουργός, ένας φυσικοθεραπευτής, ένας οικογενειακός βοηθός και ένας καθαριστής εσωτερικών χώρων για να καλύψουν τις ανάγκες του τμήματος «Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων» της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για χρονικό διάστημα 4 μηνών. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο συγκεκριμένο δήμο, υποβάλλετε συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ  ή το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ  σε μορφή pdf στο prokirixeis@neaionia.gr . Διαφορετικά, στείλτε συστημένα στην διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 40, Τ.Κ. 14234, Νέα Ιωνία, υπόψη κ. Αργυρώς Γαλάτου, έως την 11η Νοεμβρίου 2021.

8 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Στο δήμο της Αίγινας θα προσληφθούν και θα εργαστούν για δύο μήνες:

  • Ένας μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων,
  • Δύο τεχνίτες οδοποιίας.
  • Ένας βοηθός ηλεκτρολόγων και
  • Τέσσερις εργάτες καθαριότητας. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε σε μία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλτε την αίτησή σας μέχρι την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΗΡΑ

Στην Κόρινθο και στην Σπάρτη θα προσληφθούν είκοσι εργάτες γενικών καθηκόντων για να καλυφθούν πρόσκαιρες ανάγκες. Όσοι προσληφθούν, θα λάβουν 5 ημερομίσθια. Περισσότερο μπορείτε να ενημερωθείτε στις προκηρύξεις εδώ και εδώ. Ακόμα, ο δήμος Θήρας ανακοίνωσε πως θα προβεί σε πρόσληψη ενός καθαριστή σχολικών μονάδων με μερική απασχόληση.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Νέους εργάτες καθαριότητας, οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων, θέλουν να προσλάβουν αρκετοί δήμοι. Πιο αναλυτικά, στα Κεντρικά Τζουμέρκα θα προσληφθούν άμεσα δύο άτομα για την καθαριότητα και ένας οδηγός απορριμματοφόρου. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Κλικάροντας εδώ, θα μάθετε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πρόσληψη.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Δ.ΛΕΣΒΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ & ΣΤΗΝ ΚΩ

Με δίμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν 8 εργάτες καθαριότητας και 3 οδηγοί στην Δυτική Λέσβο. Η 12η Νοεμβρίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων. Επίσης, στο δήμο Παύλου Μελά θα υπάρξουν δύο προσλήψεις οδηγών, με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Στην Κω αναζητείται για πρόσληψη ένας μαραγκός. Εάν διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα, στείλτε αίτηση έως τις 12/11/2021.

Ολοκληρώνοντας, το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν τέσσερις καθηγητές στο δήμο Μαρκόπουλου, δύο πολιτικοί μηχανικοί και τρεις εργάτες καθαριότητας στο δήμο Προσοτσάνης και ένας διαπολιτισμικός μεσολαβητής στο δήμο Νεάπολης- Συκεών.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση