Προσλήψεις: Πού υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας | jobstoday.gr

Προσλήψεις: Πού υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας

Νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν άμεσα σε πολλές περιοχές της χώρας όπου υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας. Αναζητούνται άτομα διαφόρων ειδικοτήτων μα και εκπαιδευτικών βαθμίδων. Όποια επαγγελματική δεξιότητα και αν έχετε, μη «φύγετε» από το jobstoday.gr, αν δεν κοιτάξετε προσεκτικά τις επιλεγμένες προκηρύξεις που ακολουθούν.

25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Είκοσι πέντε νέα άτομα θα εργαστούν στο κτήμα Τατοΐου για να συντηρήσουν και να αποκαταστήσουν κινητά αντικείμενα της τέως βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με την προκήρυξη του υπουργείου Πολιτισμού. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα εργαστούν για δώδεκα μήνες. Διαβάστε την προκήρυξη εδώ για να μάθετε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη εργασία, στείλτε συνημμένα  τα δικαιολογητικά στο email protocol.dsa@culture.gr. Διαφορετικά υποβάλλετε τα αυτοπροσώπως ή συστημένα στην διεύθυνση: Παν. Τσαλδάρη 81, Τ.Κ: 10553, Αθήνα.

153 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

153 νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Εδώ, μπορείτε να μάθετε τις ειδικότητες των ατόμων που αναζητούνται για την πρόσληψη. Οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν ολιγόμηνες και ολιγοήμερες συμβάσεις εργασίας (από 10 ημέρες έως 5 μήνες, ανάλογα την ειδικότητα). Εάν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εδώ μέχρι και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα. Έπειτα, υποβάλλετε τα δικαιολογητικά  είτε στα γραφεία του φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης (Πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος όροφος) είτε στα γραφεία της Αθήνας (Διον. Αρεοπαγίτου 7, 2ος όροφος).

73 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ & 14 ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Στην Λάρισα, θα υπάρξουν 73 νέες προσλήψεις που θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης. Η Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα, όπου έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση. Στην προκήρυξη θα ενημερωθείτε περισσότερο για τις ειδικότητες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσετε. Στην Χίο, αναζητούνται για πρόσληψη με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας:

  • 3 οδηγοί απορριμματοφόρου,
  • 1 χειριστής μηχανήματος έργου και
  • 10 εργάτες καθαριότητας. Διαβάστε την προκήρυξη για να μάθετε πού πρέπει να στείλετε τα δικαιολογητικά.
22 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης σύντομα θα προσληφθούν 22 γυμναστές για να υλοποιηθούν με επιτυχία τα αθλητικά προγράμματα του δήμου για την περίοδο 2021-2022. Οι προσληφθέντες θα αποζημιώνονται ωριαία και θα εργαστούν συνολικά οκτώ μήνες. Εάν είστε πτυχιούχος φυσικής αγωγής και επιθυμείτε να εργαστείτε στην συγκεκριμένη περιοχή, μπείτε στη επίσημη ιστοσελίδα των Αμπελοκήπων – Μενεμένης εδώ, «κατεβάστε» την αίτηση, συμπληρώστε την και στείλτε την σε pdf μορφή στο email athletics@ampelokipi-menemeni.gr. Διαφορετικά, μπορείτε να την στείλετε συστημένα στην διεύθυνση 28η Οκτωβρίου 59 Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 56123 μέχρι και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.

ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΚΑΒΑΛΑ & ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ακόμη, στον δήμο του Πειραιά, θα υπάρξουν 50 προσλήψεις γυμναστών με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα που αναφέρει η προκήρυξη, «κατεβάστε» την ανακοίνωση από εδώ και πηγαίνετε στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν στην Καστέλλα για να υποβάλλετε αίτηση μέχρι και τις 22/12/2021 από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι. 25 νέοι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής θα καλύψουν κενές θέσεις εργασίας στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και στο δήμο Καβάλας. 7 γυμναστές θα προσληφθούν στον αθλητικό οργανισμό της Καλαμάτας.

19 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Στο  Χαϊδάρι θα προσληφθούν σύντομα:

  • 10 οδηγοί απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου,
  • 1 χειριστής φορτωτή-εκσκαφέα,
  • 8 συνοδοί απορριμματοφόρων, υπεύθυνοι και για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλτε το συμπληρωμένο έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ στο email grprosopikouhaidari@gmail.com. Διαφορετικά, στείλτε το συστημένα στην διεύθυνση: Καραϊσκάκη 138, Τ.Κ. 12461, Χαϊδάρι, υπόψιν κ. Ειρήνης Νιδέλτσου και κ. Ηλία Λαγουδάκη. Η 18η Δεκεμβρίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

Τέλος, στο Βόλο θα προσληφθεί ένας νοσηλευτής με μερική απασχόληση και θα υπογράψει σύμβαση εργασίας μέχρι την 30η Ιουνίου 2022. Μη ξεχάσετε να υποβάλλετε αιτήσεις εκεί που σας ενδιαφέρει περισσότερο και ίσως μέχρι να φύγει το 2021, να αποκτήσετε νέα εργασία.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση