Προσλήψεις: Πόσες προκηρύχθηκαν αυτό το διάστημα | jobstoday.gr

Προσλήψεις: Πόσες προκηρύχθηκαν αυτό το διάστημα

Καθώς ο Απρίλιος σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του, ανακοινώθηκαν νέες προσλήψεις σε δήμους και σε φορείς. Εάν αυτή την περίοδο είσαι άνεργος, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το παρακάτω κείμενο. Συγκεντρώσαμε όλες τις προκηρύξεις των διαθέσιμων θέσεων εργασίας. Διάλεξε την θέση εργασίας που σου ταιριάζει και στείλε το βιογραφικό σου.

ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, αναζητά δύο υπαλλήλους για πρόσληψη. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση εργασίας. Συγκεκριμένα ζητείται ένα άτομο με την ειδικότητα ΠΕ Αρχαιολόγου και ένα εξειδικευμένο εργάτη σε αρχαιολογικά έργα (ΥΕ) για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 18 έως 67 ετών.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΩΔΩΝΗΣ

Ο δήμος Δωδώνης επιθυμεί να προσλάβει 18 υπαλλήλους. Ειδικότερα, αναζητείται ένα άτομο με την ειδικότητα ΠΕ Ψυχολόγων, δύο άτομα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ένα ειδικότητας ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών και ένα άτομο ΤΕ Ηλεκτρολόγων/Μηχανολόγων. Επίσης, θα προσληφθούν δύο άτομα ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού, δύο ειδικότητας ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργων, τρία ΔΕ Οδηγών, δύο ΥΕ Γενικών Καθηκόντων και τέσσερις εργάτες γενικών καθηκόντων. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών. Μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά τους στο email: atheodoris@1322.syzefxis.gov.gr. Έχουν την δυνατότητα, επίσης, να τα υποβάλλουν με fax στο 26543060120 ή συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Δωδώνης Ν. Ιωαννίνων ΤΚ:45500. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 22/4/2020. Η σύμβαση εργασίας, όσων προσληφθούν θα είναι τετράμηνη.

ΔΕΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ

Δέκα άτομα ζητούνται για πρόσληψη στο Γενικό Νοσοκομείο ΠαίδωνΚαραμανδάνειο” στη Πάτρα. Θα προσληφθούν 8 άτομα της ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας και δύο ΥΕ Προσωπικού Εστίασης. Όσοι επιθυμούν κάποια από τις προσφερόμενες θέσεις πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7. Στη συνέχεια, θα πρέπει να την υποβάλλουν στο gramatiadioikiti.karaman@gmail.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΜΙΕΩΝ, ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Έξι υπάλληλοι θα προσληφθούν στο δήμο Λαμιέων για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν άτομα ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο: aspasia.goni@lamia-city.gr. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 23 Απριλίου 2020. Τρεις υδρονομείς αναζητά ο δήμος Τυρνάβου. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι τις 30/9/2020. Οι υποψήφιοι, μπορούν μέχρι τις 23/4/2020 να στείλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο: grigoriadou@tirnavos.gr. Επίσης, ο δήμος Παιονίας θα προσλάβει ένα άτομο για την υλοποίηση του προγράμματος “Κέντρο Κοινότητας”. Οι υποψήφιοι, πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με κωδικό “Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5”  και να την στείλουν στα email: tap_pierratou@paionia.gov.gr., tap_koutsouvela@paionia.gov.gr, tap_delikirou@paionia.gov.gr.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ: ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Νέες θέσεις εργασίας προκήρυξε ο δήμος Δωρίδος για την αντιμετώπιση του περιορισμού της διασποράς του κωρονοϊού. Θα προσληφθούν δεκαοκτώ άτομα συνολικά με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Στο δήμο υπάρχουν 8 θέσεις για εργάτες καθαριότητας, μία θέση κοινωνικού λειτουργού, μια νοσηλευτικού προσωπικού και τέσσερις ΔΕ διοικητικού. Επίσης, ζητείται ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ένα ΤΕ Πληροφορικής και δύο ΔΕ Χειριστών. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν συστημένα τα δικαιολογητικά τους στην διεύθυνση: Δήμος Δωρίδος 33058 Ερατεινή, μέχρι τις 24/4/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δύο προσλήψεις ατόμων θα γίνουν στο δήμο Φιλιατών. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για δύο μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του δήμου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο email: info@filiates.gr. Επιπλέον, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αιτήσεις μέχρι τις 23/4/2020 στο email cevan@noa.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χρήστο Ευαγγελίδη στο 210-3490043 και στο email cevan@noa.gr.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19

Στο δήμο Καλαμπάκας θα προσληφθούν άμεσα τρία άτομα για να αντιμετωπίσουν τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Η σύμβαση εργασίας θα είναι τετράμηνη. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στην διεύθυνση: οδός Ευθυμίου Βλαχάβα 1 ή στο email: info@dimosmeteoron.com. Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Ακόμα, ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη τριών εργατών περισυλλογής αδέσποτων ζώων. Οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ. Έπειτα, πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το στείλουν στο email: info@thessaloniki.gr. Η 24/4/2020 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τρεις υδρονομείς άρδευσης αναζητά ο δήμος Ναυπλιέων. Οι υποψήφιοι αυτής της ειδικότητας, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις του στο Δημοτικό Κατάστημα του δήμου, στο γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, στην οδό Βασ. Κων/νου 34, στο Ναύπλιο. Δεκτές θα γίνονται οι αιτήσεις μέχρι και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Δύο Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμοι θα προσληφθούν στον Πολύγυρο του νομού Χαλκιδικής άμεσα. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και μαζί με τα δικαιολογητικά τους να την στείλουν στο: nomikopoligirou@gmail.com.Ή συστημένα στο: “Ν.Π.Δ.Δ. Μορφωτικό-Πολιτιστικό-Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, Πολυτεχνείου 50 (παλαιό Δικαστικό Μέγαρο), Τ.Κ. 63100, Πολύγυρος Ν. Χαλκιδικής. Θα πρέπει να απευθύνεται στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψη κ. Τσίκλα Ανδρονίκη.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΣΤΗ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Νοσηλευτή/τριας θα προσληφθεί άμεσα από τον δήμο Χίου για να υλοποιήσει την δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και μαζί με τα δικαιολογητικά τους να το στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Χίου, Δημοκρατίας 2, Τ.Κ. 82131, υπόψη κ. Χαβιάρα Θεοδώρας, Φραγκάκη Μαρίας και Ασπρούλη Ματρώνας. Άμεσα θα προσληφθούν στον δήμο Ύδρας τρεις υπάλληλοι. Συγκεκριμένα ζητούνται άτομα των ειδικοτήτων ΠΕ Οικονομολόγου, ΠΕ Πολιτικού Επιστήμονα και ΠΕ Κοινωνιολόγου. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέχρι 65 ετών. Ακόμα, στο δήμο Αγρινίου υπάρχουν 57 νέες θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Αυτή την περίοδο, γίνονται προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί διδακτικό προσωπικό έως 67 ετών στην Σχολή Αξιωματικών και στην Σχολή Επιμόρφωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από την Τρίτη 21 Απριλίου έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται ή συστημένα ή με courier στην διεύθυνση: Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, ΤΚ 14564, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας θα προσληφθούν τριάντα άτομα για να καλύψουν τις ανάγκες του προγράμματος Δακοκτονίας. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που θα λάβουν από το www.pde.gov.gr και να την στείλουν ταχυδρομικά με courier. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Φλούντζη Κων/νο, τηλ. 26313-61619 και 6987-412371.

Ακόμα και αν δεν προσληφθείς σε κάποια από τις παραπάνω πρισφερόμενες θέσεις εργασίας, μη χάνεις τις ελπίδες σου. Σύντομα θα υπάρξουν νέες προσλήψεις εργαζομένων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση