Προσλήψεις: Ποιες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν | jobstoday.gr

Προσλήψεις: Ποιες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν

Άμεσα θα καλυφθούν αρκετές θέσεις εργασίας από νέους εργαζόμενους σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και στους δήμους. Το κείμενο που ακολουθεί, θα βοηθήσει οποιοδήποτε αυτό το φθινόπωρο αναζητά μία νέα δουλειά, καθώς υπάρχουν συγκεντρωμένες οι προκηρύξεις των νέων προσλήψεων.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ M&S

Η εταιρεία Marks and Spencer που διαθέτει είκοσι έξι καταστήματα στην Ελλάδα και ξεκίνησε την λειτουργία της το 1990, αυτή την περίοδο αναζητά για τα καταστήματα της Αθήνας πωλητές και πωλήτριες μερικής απασχόλησης. Εάν επιθυμείς να συμβουλεύεις τους πελάτες και να τους βοηθάς να βρουν αυτό που τους ταιριάζει και ενημερώνεσαι για τα προϊόντα της Μ&S, κλίκαρε εδώ για να υποβάλεις το βιογραφικό σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ DRUCKFARBEN HELLAS S.A.

Νέο προσωπικό αναζητά ο Druckfarben Hellas S.A. που δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο στους τομείς μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, εξοικονόμησης ενέργειας και οικοδομικών χρωμάτων. Οι θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν άμεσα, αφορούν την ειδικότητα του χημικού, του βοηθού χημείου και του στελέχους για την υποστήριξη του γραφείου κίνησης. Εδώ μπορείς να δεις τις απαιτούμενες δεξιότητες για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό.

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ KORRES ΚΑΙ ΣΤΗΝ NOVARTIS

Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών Korres που ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιώργο Κορρέ, αναζητά για πρόσληψη νέους εργαζομένους. Εάν θέλεις να εργαστείς για την συγκεκριμένη επιχείρηση, μπες στο επίσημο site και δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν και στην εταιρεία Novartis. Για να εξετάσεις τις ανοιχτές θέσεις και να στείλεις το βιογραφικό, κάνε κλικ εδώ.

 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ BOSCH ΚΑΙ ΣΤΗΝ MILKPLAN

Νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στην εταιρεία Bosch Ελλάδος και στα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος. Στην αμιγώς ελληνική εταιρεία Milkplan αναζητείται ένας νέος υπάλληλος για να στελεχώσει το τμήμα των πωλήσεων και ένας νέος τεχνικός για την εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα του κτηνοτροφικού εξοπλισμού.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠ

Νέος εκπαιδευτικός θα προσληφθεί σύντομα στο ΕΣΠ (Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες) την Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ιδρύθηκε το 1989. Ο υποψήφιος για την θέση εργασίας θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης, διετή εργασιακή εμπειρία στην διδασκαλία, πολύ καλή γνώση αγγλικών, γνώση Η/Υ, εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ευελιξία για πρωινές και απογευματινές βάρδιες. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου και προαιρετικά συνοδευτική επιστολή στο https://www.gcr.gr/el/emeis-kai-to-ergo-mas/theseis-ergasias-al/cv-form και στο θέμα γράψε: ΕΚΠΠΥΞ_020921.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Στο δήμο Ιλίου θα καλυφθούν άμεσα 39 θέσεις εργασίας με νέους εργαζόμενους από 18 έως 65 ετών. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

  • 20 εργάτες καθαριότητας,
  • 11 οδηγοί απορριμματοφόρων,
  • 3 ηλεκτρολόγοι,
  • 2 χειριστές μηχανημάτων έργου,
  • 2 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και
  • 1 μηχανολόγος μηχανικός. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για 8 μήνες. Στην προκήρυξη θα μάθεις αναλυτικά τα προσόντα που πρέπει να έχεις, για την πρόσληψη.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΪΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Είκοσι νέους εργάτες γενικών καθηκόντων, χωρίς απαιτούμενα προσόντα, από 18 μέχρι 65 ετών, θα προσληφθούν στον δήμο Βοΐου. Η 16η Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων. Δέκα πέντε άτομα θα προσληφθούν στην Κοζάνη για να στελεχώσουν τους παιδικούς και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου. Οι ειδικότητες που αναζητούνται για να καλύψουν τις θέσεις εργασίας, είναι βρεφονηπιοκόμοι (2), βοηθοί βρεφονηπιοκόμων (4) και προσωπικό καθαριότητας (9).

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

Νέο προσωπικό για να καλύψει θέσεις εργασίας στο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό, αποφάσισε να προσλάβει ο δήμος Δοξάτου στην Δράμα. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν μέχρι τις 31/8/2022 και υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθεί η να παραταθεί η σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα μάθεις τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι για την εργασία.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ

Στην Άνδρο, θα προσληφθούν δύο νέοι εργαζόμενοι που θα καλύψουν ανάγκες του δημοτικού παιδικού σταθμού και δύο υπάλληλοι θα προσληφθούν στα Άβδηρα. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν στο Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης ηλικίας για εννιά μήνες. Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον, υπέβαλε συστημένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 13/9 μέχρι τις 22/9.

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ

Στο δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν δύο γιατροί για να παρακολουθούν την σωματική υγεία των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022. Ένας παιδίατρος θα προσληφθεί σύντομα στο δήμο Βισαλτίας για να επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα τον παιδικό σταθμό «Το στρουμφόσπιτο» και ένας στην Καρδίτσα.

Τέλος, ο δήμος Ναυπλιέων ανακοίνωσε την πρόσληψη ενός γιατρού γενικής ιατρικής ή παθολογίας και στην περιφέρεια Αττικής θα προσληφθούν 16 κτηνίατροι.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση