Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας: Κάνε αίτηση | jobstoday.gr

Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας: Κάνε αίτηση

Αρκετές νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν λίγο προτού μας αποχαιρετήσει ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού. Οι νέες προσλήψεις θα βοηθήσουν να μειωθεί η ανεργία στην χώρα μας και θα επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των προσληφθέντων. Διάβασε την παρακάτω λίστα με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και βιάσου να κάνεις αίτηση.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 16 ΝΕΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ

16 νέα άτομα επιθυμεί να προσλάβει η διεύθυνση συντήρησης αρχαίων και νεότερων μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Οι προσληφθέντες θα συντηρήσουν τα μαρμάρινα και τα ξύλινα στοιχεία των όψεων στην Βουλή των Ελλήνων. Οι ειδικότητες που ζητούνται για πρόσληψη είναι:

 • Οκτώ εξειδικευμένοι συντηρητές στην συντήρηση ξύλου και ξυλόγλυπτου,
 • Οκτώ εξειδικευμένοι συντηρητές στη συντήρηση λίθινων στοιχείων. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να υποβάλλουν συνημμένα τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: protocol.dsa@culture.gr. Διαφορετικά μπορούν να τα στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: Παν. Τσαλδάρη 81, Τ.Κ. 10553 υπόψιν κ. Λιγνού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μάθεις, καλώντας στο τηλεφωνικό αριθμό 2103215548. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.
 ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΛΑΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ένας καθηγητής φλάουτου θα προσληφθεί άμεσα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης για να καλυφθούν υπηρεσιακές ανάγκες το διδακτικό έτος 2020-2021. Εάν διαθέτεις:

 • δίπλωμα φλάουτου που έχει αναγνωριστεί από μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ή πτυχίο μουσικών σπουδών
 • πενταετή προϋπηρεσία διδασκαλίας στο φλάουτο στείλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση: «Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Γραφείο Πρωτοκόλλου Φράγκων 15, 54625 Θεσσαλονίκη». Σε διαφορετική περίπτωση, στείλε τα δικαιολογητικά σου ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: info@odiokratiko.gr.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, η μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1989, αναζητά για πρόσληψη έναν νέο εργαζόμενο. Το άτομο που θα προσληφθεί, θα

 • αναλάβει την γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη, όπως την διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τη τήρηση παρουσιολογίων κλπ,
 • ενημερώνει και θα επικοινωνεί με επωφελούμενους και εργαζομένους σχετικά με τις υπηρεσίες,
 • καταγράφει στοιχεία για την διεξαγωγή των μαθημάτων,
 • θα συντάσσει κείμενα και ανακοινώσεις στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Ο ιδανικός υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να:

 • διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ που να σχετίζεται με την θέση,
 • έχει διετή προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση,
 • να γνωρίζει πολύ καλά Η/Υ και συγκεκριμένα word, excel και χρήση διαδικτύου,
 • δεξιότητες επικοινωνίας,
 • ομαδικές δεξιότητες κλπ. Εάν επιθυμείς να εργαστείς στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες στείλε το βιογραφικό σου και προαιρετικά την συνοδευτική επιστολή εδώ. Στο θέμα πρέπει να αναγράψεις: ΥΠΓΥΑΘ_220621.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΞΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Έξι δικηγόρους για να υλοποιήσουν την άσκησή τους για δώδεκα μήνες, θα προσλάβει το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Οι ασκούμενοι δικηγόροι θα ξεκινήσουν την άσκηση τους την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και θα αμείβονται μηνιαίως με 600€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στο site του Ελληνικού Κτηματολογίου εδώ. Τρεις ηλεκτροτεχνικοί δικτύων με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν στην ΔΕΔΔΗΕ Άμφισσας το επόμενο διάστημα. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας διάβασε εδώ και στείλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 5 Ιουλίου 2021.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 

Στον Πύργο θα προσληφθούν σύντομα 13 νέοι εργαζόμενοι με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Πιο αναλυτικά, αναζητούνται για πρόσληψη:

 • ένας πολιτικός μηχανικός,
 • ένας οδηγός με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας,
 • ένας χειριστής εκσκαφέα και
 • δέκα εργάτες πυροπροστασίας. Διάβασε την προκήρυξη και στείλε την αίτησή σου μέχρι τις 30 Ιουνίου στις 15:00 το μεσημέρι.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ 

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 16 γεωπόνους για να καλύψουν εποχικές ανάγκες του προγράμματος καταπολέμησης του δάκους της ελιάς. Στην προκήρυξη αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες για αυτή την εργασία. Διάβασέ τις και αν ενδιαφέρεσαι, στείλε την αίτησή σου μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

4 βοηθοί βρεφονηπιοκόμων θα προσληφθούν στην Μήλο, δύο τεχνολόγοι πολιτικοί μηχανικοί, δύο οδηγοί αυτοκινήτου και είκοσι ένα εργάτες γενικών καθηκόντων στο Ηράκλειο, τέσσερις νηπιαγωγοί, τέσσερις παιδαγωγοί και ένας καθαριστής στην Νάξο. Διάβασε προσεκτικά τις προκηρύξεις και βιάσου να στείλεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Τέλος, στο δήμο Μεσολογγίου θα προσληφθούν 16 εργάτες, στο δήμο Οιχαλίας 1 εργάτης και στα Γρεβενά 3 οδηγοί και 5 άτομα για την καθαριότητα.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση