Οι δήμοι που αναζητούν νέους εργαζομένους | jobstoday.gr

Οι δήμοι που αναζητούν νέους εργαζομένους

Αρκετοί δήμοι της χώρας επιθυμούν να προσλάβουν νέους εργαζομένους αυτή την περίοδο για να καλύψουν παροδικές ή εποχικές ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες τους. Όπως κάθε εβδομάδα, το κείμενο που ακολουθεί στο jobstoday θα σου φανεί χρήσιμο στην εύρεση της νέας σου δουλειάς. Κοίταξε προσεκτικά τις αγγελίες που παρουσιάζονται στις επόμενες γραμμές και προετοιμάσου για την συνέντευξη πρόσληψης.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Στο δήμο της Λευκάδας αναζητούνται δέκα τέσσερις εργάτες καθαριότητας, πέντε οδηγοί απορριμματοφόρων και ένας οδηγός διαξονικού ελκυστήρα. Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στο συγκεκριμένο δήμο, πρέπει να υποβάλλουν το συμπληρωμένο έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ στο email hrd@lefkada.gov.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Λευκάδας, Αντ. Τζεβελέκη & Υποσμηναγού Αθ. Κατωπόδη, Τ.Κ.31100 υπόψιν κ. Νίκης Στραγγαλινού ή κ. Γεωργίας Χαλκιοπούλου. Η Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 είναι η τελευταία ημέρα που γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ

Στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης που βρίσκεται στον δήμο Φαιστού θα υπάρξουν δώδεκα προσλήψεις. Αναζητούνται:

 • Ένας λογιστής,
 • Ένας πολιτικός μηχανικός,
 • Δύο τεχνίτες υδραυλικοί,
 • Ένας ηλεκτρολόγος,
 • Δύο ΔΕ διοικητικών υπαλλήλων,
 • Τρεις βοηθοί τεχνίτες υδραυλικοί και
 • Δύο χειριστές εκσκαφέα-φορτωτή. Δες τα απαιτούμενα προσόντα για τις παραπάνω θέσεις εργασίας εδώ και μέχρι τις 15 Ιουλίου στείλε συστημένα το συμπληρωμένο έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή το ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ σto email info@deya-festos.gr. Διαφορετικά μπορείς να το στείλεις με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: ΔΕΥΑ Φαιστού, Δημοτικό Μέγαρο ΤΘ60, Τ.Κ.70400, Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.
 47  ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Για να λειτουργήσει το Δημοτικό Ωδείο, το παράρτημα αυτού και τα Κέντρα Πολιτισμού στο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη την περίοδο 2020-2021, ο δήμος θα προχωρήσει σε 47 νέες προσλήψεις καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού. Στην προκήρυξη θα δεις αναλυτικά τις ειδικότητες που αναζητούνται. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε αυτό το δήμο στείλε την αίτησή του ηλεκτρονικά στο email kepap@pilea-hortiatis.gr μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΑ

Ο δήμος Νέας Ιωνίας θα προσλάβει δέκα νέους οδηγούς απορριμματοφόρων. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας δύο μηνών. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, στείλε την αίτησή σου έως τις 15/7/2021 στο prokirixeis@neaionia.gr. Ακόμη, ο δήμος Κέας θα προσλάβει έναν ηλεκτρολόγο και δύο εργάτες ύδρευσης. Τα απαραίτητα προσόντα γι΄ αυτές τις θέσεις εργασίας θα βρεις εδώ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο dioikisi@kea.gr ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Δήμος Κέας, Τ.Κ.84002, Κέα Ν. Κυκλάδων, υπόψιν κ. Μυκωνιάτη Σωτηρίας έως τις 17/7/2021.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Στο δήμο Αγίων Αναργύρων -Καματερού για να ενισχυθούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και να υλοποιηθούν τα προγράμματα της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» θα προσληφθούν:

 • Τρεις καθηγητές φυσικής αγωγής,
 • Τρεις δάσκαλοι,
 • Ένας νηπιαγωγός,
 • Ένας καθηγητής αγγλικής γλώσσας,
 • Ένας καθηγητής γαλλικής γλώσσας,
 • Ένας καθηγητής θεατρικών σπουδών,
 • Ένας εκπαιδευτής για σκάκι,
 • Ένας καθηγητής μουσικής και
 • Δύο καθηγητές εικαστικών. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη. Η 18η Ιουλίου έχει οριστεί ως τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων.
ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ

Ο δήμος Λεβαδέων, ο δήμος Τρικκαιών και ο δήμος Ορχομένου χρειάζονται άμεσα νέους εργάτες καθαριότητας και οδηγούς απορριμματοφόρου. Πιο συγκεκριμένα, στο δήμο Λεβαδέων θα προσληφθούν 4 εργάτες καθαριότητας και 3 οδηγοί απορριμματοφόρου. Ο δήμος Τρικκαιών θα προσλάβει 4 οδηγούς απορριμματοφόρου, 2 χειριστές μηχανημάτων έργου και έξι εργάτες καθαριότητας. Στο δήμο Ορχομενού 4 οδηγοί απορριμματοφόρων και 8 εργάτες καθαριότητας με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

13 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

13 νέες προσλήψεις ατόμων ανακοίνωσε ο δήμος της Σητείας. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν τέσσερις ή πέντε μήνες αντίστοιχα για να καλύψουν εποχικές ανάγκες της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας. Στην προκήρυξη θα μάθεις τα απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψη και μπορείς να υποβάλεις αίτηση έως τις 23 Ιουλίου 2021.

Τέλος, δώδεκα εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο δήμο Σαμοθράκης,  44 εργαζόμενοι στο δήμο Παύλου – Μελά και 37 εργαζόμενοι στο δήμο Πολυγύρου. Επίσης, προσλήψεις ανακοίνωσε ο δήμος Πάρου, ο δήμος Ζαχάρως, ο δήμος Μαρκόπουλου και ο δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση