Νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Το φθινόπωρο ήρθε και μαζί με αυτό έφτασαν νέες προσλήψεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Εάν το καλοκαίρι δεν κατάφερες να βρεις μία εργασία, ίσως είσαι περισσότερο τυχερός αυτή την περίοδο. Συνέχισε το διάβασμα και πιθανότατα η ιδανική θέση για σένα, βρίσκεται στις επόμενες γραμμές.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ενδιαφέρεται να καλύψει 43 θέσεις ειδικευόμενων νοσηλευτών στη δημόσια υγεία στην κοινοτική νοσηλευτική. Από αυτές, οι 34 θα καλυφτούν από υποψηφίους που δεν εργάζονται στο δημόσιο τομέα και οι 9 θα καλυφτούν από τους ήδη υπηρετούντες νοσηλευτές του δημοσίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στο email: noseidikotita@hc-crete.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Επιπλέον, 87 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσληφθούν στο δήμο Ρεθύμνης με τετράμηνη σύμβαση εργασίας για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Covid-19. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 13 άτομα ειδικότητας ΠΕ Διοικητικών, 12 άτομα ΔΕ Διοικητικών, 2 πολιτικοί μηχανικοί, 7 άτομα ειδικότητας Γενικών Καθηκόντων, 1 οδηγός απορριμματοφόρων, 1 χειριστής διαξονικού ελκυστήρα, 1 χειριστής γερανοφόρου, 1 υδραυλικός και 1 βοηθός υδραυλικού, 2 οδηγοί και 33 εργάτες. Εάν ενδιαφέρεσαι, στείλε αίτηση μέχρι τις 9/9/2020 στο baka@rethymno.gr.

187 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Με τρεις προκηρύξεις ο δήμος Πειραιώς επιθυμεί να προσλάβει άμεσα υπαλλήλους. Συνολικά θα προσληφθούν 187 εργαζόμενοι με τρίμηνη ή τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Έτσι, ο δήμος αναζητά οδηγούς Γ’ κατηγορίας, τεχνίτες ελαστικών, δενδροκηπουρούς, ξυλουργούς, ελαιοχρωματιστές, πολιτικούς μηχανικούς, οικοδόμους, μηχανολόγους μηχανικούς, σιδηρουργούς. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Πειραιά μέχρι την Τετάρτη 9/9/2020.

2 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Στο δήμο Παύλου Μελά θα προσληφθούν δύο παιδίατροι για να παρακολουθούν συχνά τα βρέφη και τα νήπια που βρίσκονται στους παιδικούς σταθμού του δήμου. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συστημένα στην διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 8 Τ.Κ. 56430 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη ή ηλεκτρονικά στο email: sgeorgia@pavlosmelas.gr μέχρι τις 10/9/2020.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ακόμα, ο δήμος Ιωαννίνων, επιθυμεί να προσλάβει 38 άτομα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν την αίτηση τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση: pkdiprokirixi2020@gmail.com ή να την στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών-Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι., Αγ. Μαρίνας 55, 45221 Ιωάννινα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ. Την πρόσληψη νέου προσωπικού ανακοίνωσε ο δήμος Χαλανδρίου με σύμβαση εργασίας διάρκειας τεσσάρων μηνών. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν οδηγοί Γ’ κατηγορίας, εργάτες, κηπουροί και φύλακες. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν αίτηση στο protokollo@halandri.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επιπρόσθετα, την πρόσληψη έξι εργατών καθαριότητας ανακοίνωσε ο δήμος Λαμιέων. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, υπέβαλε ηλεκτρονικά αίτηση στο email: dikaiologitika@lamia-city.gr. Στο δήμο Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν 33 καθηγητές μουσικής και χορού. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συστημένα στη διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 141, ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη και να την απευθύνουν στο Ν.Π.Δ.Δ. “Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης” υπόψη κ. Μακρυγιανάκη για τις αιτήσεις των μουσικών και υπόψη κ. Κορωναίου για τις αιτήσεις που σχετίζονται με την σχολή χορού.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Εκτός από την Ελλάδα, αρκετές προσλήψεις, αυτή την περίοδο, γίνονται και στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, άμεσα θα προσληφθεί ένας δικηγόρος για τα γραφεία της εταιρείας STELIOS IERONYMIDES & ASSOCIATES LLC που βρίσκεται στην Λευκωσία. Ο νεοπροσληφθείς θα προετοιμάζει και θα παρουσιάζει υποθέσεις ενώπιον δικαστηρίου και θα συντάσσει επιστολές και νομικά έγγραφα. Γι αυτό το λόγο, θα πρέπει να είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου, να γνωρίζει αγγλικά και Η/Υ. Οι ενδιαφερόμενοι μέχρι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, θα πρέπει να υποβάλλουν βιογραφικό στο charis@silaw.com.cy

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

Eπίσης, η δικηγορική εταιρεία CH.AVGOUSTI & PARTNERS LLC που εδρεύει στην Λεμεσό, επιθυμεί να προσλάβει γραμματείς. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και γνωρίζουν άριστα Η/Υ, Ελληνικά και Αγγλικά θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@avgoustilegal.com μέχρι τις 23/9/2020.  Εάν έχεις εμπειρία στην παραλαβή, στον έλεγχο και στην ταξινόμηση εμπορευμάτων και είσαι κάτοχος διπλώματος οδήγησης, στείλε το βιογραφικό σου  στο etexaccounts@etex.com.cy. Και αυτό γιατί η εταιρεία ETEX LTD θα προσλάβει άμεσα ένα αποθηκάριο στην Λεμεσό.

ΝΕΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Εάν είσαι λογιστής θα μπορούσες να εργαστείς στην εταιρεία MultiBusiness Ltd που αυτή την περίοδο αναζητά προσωπικό για τα γραφεία της στην Πάφο. Οι αρμοδιότητες σου θα είναι να προετοιμάζεις λογιστικά αρχεία για πελάτες, να καταγράφεις όλα τα λογιστικά έγγραφα και να καταθέτεις αρχεία πελατών. Θα πρέπει να έχεις πτυχίο λογιστικής, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και να γνωρίζεις αγγλικά και Η/Υ. Μέχρι τις 23/9/2020 μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@multi-business.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γραμματέα αναζητά και η δικηγορική εταιρεία Γ. Καραμανώλης & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. για το γραφείο της στην Λευκωσία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό μέχρι τις 4/10/2020 στο info@karamanolis.com. Εργάτες Παραγωγής-Επεξεργασίας αναζητούνται από την εταιρεία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων στην Κύπρο NEOPHYTOY TRADING CO. LTD. Εάν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να στείλεις βιογραφικό μέχρι τις 18/9/2020 στο email hr@serano.com.cy.

Αυτές ήταν οι θέσεις εργασίας για αυτή την εβδομάδα. Ελπίζουμε να υπήρξε μία κατάλληλη και για σένα. Εάν όχι, μη πτοείσαι και μη σταματάς την αναζήτηση. Σύντομα η αναζήτησή σου θα έχει επιτυχία.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση