Νέες θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Πολλές κενές θέσεις εργασίας έχουν αυτήν την περίοδο, διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις και αναζητούν άτομα για να προσλάβουν. Εάν τέλειωσες τώρα τις σπουδές σου ή απολύθηκες από την προηγούμενη σου εργασία, το κείμενο που ακολουθεί, είναι κατάλληλο για σένα. Βρες την αγγελία εργασίας που σε ενδιαφέρει και στείλε άμεσα το βιογραφικό σου.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ “LIDL

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Lidl βρίσκεται σε διαδικασία πρόσληψης αρκετών ατόμων. Πιο συγκεκριμένα, αναζητείται ένας υπάλληλος καταστήματος για μερική απασχόληση στην Κόρινθο. Ο προσληφθέντας θα αναλάβει την λειτουργία του ταμείου, την τακτοποίηση της αποθήκης, τον ανεφοδιασμό των ραφιών και την προετοιμασία των απογραφών. Για να στείλεις το βιογραφικό σου, μπες εδώ. Ακόμα, το ίδιο σούπερ μάρκετ αναζητά υπάλληλο καταστήματος στη Σητεία Λασιθίου και στην Σκάλα Λακωνίας. Και στα σούπερ μάρκετ “Lidl” της Θεσσαλονίκης αναζητούνται εργαζόμενοι. Πιο ειδικά, στον Εύοσμο, στην Θέρμη, στην Περαία και στην Σταυρούπολη θα προσληφθούν καθαριστές. Ακόμα, θα προσληφθεί ένας βοηθός διευθυντή στο σούπερ μάρκετ της Ναυπάκτου, ένας στην Αίγινα, ένας στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας και ένας διευθυντής στην Δυτική Αττική.

ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ “PRAKTIKER” ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Προσλήψεις αυτό το διάστημα κάνει και η επιχείρηση Praktiker Hellas. Συγκεκριμένα, ζητά να προσλάβει έναν πωλητή ή μία πωλήτρια για το κατάστημα της στην Μεταμόρφωση. Εάν είσαι επικοινωνιακός, ομαδικός και οργανωτικός, τότε είσαι κατάλληλος για την θέση. Το άτομο που θα προσληφθεί θα πρέπει να γνωρίζει καλά Αγγλικά και Η/Υ και να είναι μεθοδικός. Οι σπουδές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ και η εργασιακή εμπειρία είναι επιθυμητές. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου εδώ.

PRAKTIKER“: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Αποθηκάριο στην Μάνδρα Αττικής, αναζητά η ίδια εταιρεία. Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος Λυκείου ή ΙΕΚ. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, διάβασε εδώ. Στο Ελληνικό, θα προσληφθούν σύντομα ένας πωλητής και ένας συντηρητής. Ακόμα, στην Ρόδο στο κατάστημα της “Praktikerθα προσληφθεί ένας προϊστάμενος. Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εργασιακή εμπειρία πάνω από δύο έτη, να γνωρίζει καλά αγγλικά και Η/Υ ενώ οι σπουδές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ είναι επιθυμητές. Εάν θέλεις να εργαστείς στη συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “FRAPORT”

Επιπλέον, η εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών “Κωτσόβολος” επιθυμεί να προσλάβει άτομα σε όλη την χώρα. Έτσι, πολύ σύντομα θα προσληφθούν:

  • ένας ταμίας στην Ανάβυσσο
  • σύμβουλοι πωλήσεων στον Κορυδαλλό, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στην Καλλιθέα και στην Καλαμάτα,
  • τεχνικός λευκών συσκευών στην Θεσσαλονίκη,
  • τεχνικός smartphones στην Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ.

H “Fraport”, η εταιρεία που συντηρεί, διαχειρίζεται, βελτιώνει και αναπτύσσει τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, θα ενισχυθεί άμεσα με νέους υπαλλήλους στην Κω και στο Μαρούσι. Για να δεις τις θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό σου, μπες στο site της επιχείρησης.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ “CRETA FARMS

Επιπρόσθετα, στην εταιρεία αλλαντικών “Creta Farms, αναζητούνται γεωπόνοι ζωικής παραγωγής και ζωοτέχνες/ τεχνολόγοι ζωικής παραγωγής στο Ρέθυμνο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να γνωρίζουν καλά αγγλικά και Η/Υ. Στην ίδια περιοχή και στην ίδια επιχείρηση αναζητούνται και χημικοί μηχανικοί. Εάν διαθέτεις πτυχίο ΑΕΙ Χημικών ή Μηχανικών Περιβάλλοντος, μέλος του Τ.Ε.Ε., γνώσεις στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14000 και της ισχύουσας νομοθεσίας καθώς και σχετική εμπειρία, θα είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για αυτή την θέση. Εδώ μπορείς να δεις όλες τις θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ALUMIL

Στα καταστήματα “Γρηγόρης” θα προσληφθούν σύντομα πωλητές και πωλήτριες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Για να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, διάβασε εδώ. Η “Alumil, επιθυμεί να προσλάβει ένα άτομο για να καλύψει την θέση του Technical Catalogues Designer στην Ευκαρπία. Ο προσληφθέντας θα σχεδιάζει τους τεχνικούς καταλόγους των σειρών που εξελίσσει το τμήμα R&D, θα διατηρεί τους τεχνικούς καταλόγους όλων των αρχιτεκτονικών σειρών καθώς και των φωτοβολταϊκών συστημάτων κλπ. Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ με αντικείμενο σπουδών τη γραφιστική ή κάποιο παρόμοιο αντικείμενο, εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών σε θέση γραφίστα ή σχεδιαστή, άριστη γνώση αγγλικών και του γραφιστικού πακέτου COREL DRAWX4. Εδώ μπορείς να υποβάλεις το βιογραφικό σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οδηγοί και συνοδοί χρηματαποστολών θα προσληφθούν άμεσα από την μεγαλύτερη εταιρεία Security της χώρας Brink΄s Hellas“. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης Γ΄ κατηγορίας και την Άδεια εργασίας security (ΙΕΠΥΑ 2518/97). Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη δουλειά, στείλε το βιογραφικό σου εδώ επιλέγοντας τον κωδικό θέσης DR/ATH. Διαφορετικά μπορείς να τηλεφωνήσεις στο τηλέφωνο 2110130604-605.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “MY MARKET

Επίσης, στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ “My Market” θα προσληφθούν εργαζόμενοι σε έξι περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται:

  • στην Μεταμόρφωση: software engineer, μηχανικοί συστημάτων ΙΤ υποδομών, μηχανικοί δικτύων, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί,
  • στα Βόρεια Προάστια και στον Μαραθώνα: πωλητές και αποθηκάριοι,
  • στην Αττική και στην Καρδίτσα: πωλητές κρεοπωλείου και οδηγοί
  • στα Οινόφυτα Βοιωτίας: φορτωτές. Εδώ, μπορείς να υποβάλεις το βιογραφικό σου.
ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ “ΒΙΟΤΥΠΟ Α.Ε.” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ”

Ακόμα, δύο όμιλοι εταιρειών υγείας θα ενισχυθούν άμεσα με υπαλλήλους δεκατριών ειδικοτήτων. Αναλυτικά, στον “ΒΙΟΤΥΠΟ Α.Ε“, θα προσληφθούν άμεσα αιμολήπτες, ακτινοδιαγνώστες, μικροβιολόγοι, καρδιολόγοι, τεχνολόγοι ακτινολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο email work@biotypos.gr. Στην “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ” ζητείται νοσηλευτής/αιμολήπτης, ιατρικός επισκέπτης, νοσηλευτής χειρουργείου, νοσηλευτής ΜΤΝ, νοσηλευτής Μ.Ε.Θ., υπάλληλος γραφείου, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων, χειριστής ακτινολογικών μηχανημάτων και εξωτερικός αιμολήπτης. Η αποστολή βιογραφικού γίνεται στο hr@bioiatriki.gr

Αυτές ήταν οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας για αυτή την εβδομάδα. Την επομένη, θα υπάρξουν νέες αγγελίες για όσους δεν βρήκαν ακόμα την εργασία που αναζητάνε.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση